yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'de Üniversiteye Giriş İşlemleri
Yazdığınız tüm mesajları okudum benim de yaklaşık 2 yılım kaldı en iyisi ben de şimdiden şu Dil işlerini halledeyim İngilizceyi de halledersek zaten bir sorun kalmaz inşallah.
Ben üniversite hayatımı Kore de geçirmek istiyorum inşallah, gerçekleştiririm ama kararlıyım bu konuda. Neyse bu konuyu açtığınız için çok teşekkürler, bu konuda ki eksikliklerimi gidermiş oldum. =)
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Arkadaşlar bana bir arkadaşım bu Kore deki Üniversitelerin denkliği yokmuş Türkiye de. Pek inanamadım ama bilgisi olan var mı acaba?
Konu için çok teşekkürler, ben de son günlerde Kore'de okuma konusunda ciddi ciddi düşünüyorum. Erasmus programlarını araştırmaya başladım. Ben 1 senelik düşünüyorum ama anlaşmalı üniversitelerin nitelikleri çok önemli. Eğer üniversiteler denk değilse bir sene neyse ama 4 sene düşünenler için riskli bir durum.
Ben de üniversiteyi Kore'de okumayı düşünüyorum. Türkiye'de denkliği yoksa orda çalışırım. Biggrin
Bu ne ya yuh! Bir sürü evrak para bilmem ne pasaportu da unutmayalım alt tarafi okumak için gitmek istiyoruz ama anladım ki orda okumak için çabalayacağım süre içerisinde burda 2 üniversite bitiririm ben. Bir de orda çok yardımcı olduklarını duymuştum yabancı öğrenciler konusunda. Ne yazık ki artık bir hayal oldu.
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Bu mail atacağımız okul Kore'deki okullar oluyor sanırım değil mi? Bunun içinde İngilizce gerek hemde çok fena!
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Bende orada üniversite okumak isterdim, ama zaten üniversiteyi bitirdim, ikinci bir üniversite bitirmiş kadar da KPSS'ye hazırlandım, İngilizcenin de süper olması lazım bu yok, ee para da lazım yani benim için imkansız görünüyor. cry
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

Merhaba arkadaşlar ben de Kore'de okumak isteyenlerden biriyim. Smile Yüksek lisans düşünüyorum ben de. İngilizce öğretmenliği 3.sınıftayım. Bekamacun senin vazgeçmene üzüldüm. Ama bu konuda bayağı bir bilgin olduğunu düşünüyorum. Yüksek lisans için sadece toefl yada IELT belgesi yetiyor mu? Ayrıca Koreceyi de belli bir seviyede bilmek gerekli mi? Son olarak oradaki okul masrafları, yurt falan bunların hepsini kendimiz mi karşılıyoruz? Ben MEB'in sitesine de baktım Kore'ye yüksek lisans için öğrenci gönderiliyor mu diye malesef bir bilgi bulamadım. Bu konuda bildiklerini anlatırsan sevinirim. Bilen kim varsa anlatırsa sevinirim. Smile Smile Kore hayalimin uçup gitmesini istemiyorum. Sad Sad
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Ben üniversiteden sonra Kore'de yaşamayı orda evlenip işimi kurmayı düşünüyorum daha 7. sınıftayım ama bütün hedeflerimin planımı kurdum orda hangi üniversiteyi okuyacağımı oraya girmek için hangi lisede okumam gerektiğini ne iş yapacağımı falan benim hayellerim çok büyük ve ben bunlara iyice asılmayı asla bırakmamayı düşünüyorum. Bugüne kadar başladığım her şeyi yarım bıraktım ama bunu asla. Biggrin Asla pes etmem ailemle bile şimdiden anlaştım tek sorun evleneceğim kişinin Hristiyan olmaması onu da buluruz inşallah. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Abaza
Jang Geun Suk Fan Club
WicK & wiCkEd <3 ss501 FaN CluB <3 Lee Min Ho FaN <3 F.T İsLaNd

Ben üniversiteyi korede okuyacağım sonrada Kore'de yaşamayı orada evlenip işimi kurmayi düşünüyorum. 7. sınıftayım ama bütün hedeflerimin planımı kurdum orda hangi Üniversiteyi okuyacağımı oraya girmek için hangi lisede okumam gerektiğini ne is yapacağımı (Kısaca her şeyi) falan benim hayallerim çok büyük ve ben bunlara iyice tutunmayı ve asla bırakmamayı düşünüyorum. Smile Bugüne kadar başladığım hiçbir şeyi yarım bırakmadım Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi