yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'de Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimi İçin Gerekli Özellikler ve İstenilen Belgeler
Img-blackeye 
Bu lise not ortalamasina bir açiklik getirebilirmisiniz? en az kaç kaç olmali yada belli bir not araligi var mi?Durtuk Allahrazi
Benim acil Ingilizceyi sökmem gerek 2 senem var umarim çözerim Smile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
(21-04-2012, Saat: 13:23)Shin Ah Tae yazdı: Bu lise not ortalamasina bir açiklik getirebilirmisiniz? en az kaç kaç olmali yada belli bir not araligi var mi?Durtuk Allahrazi

80'in üstünde olmali diye biliyorum.
(21-04-2012, Saat: 15:26)*melikee* yazdı:
(21-04-2012, Saat: 13:23)Shin Ah Tae yazdı: Bu lise not ortalamasina bir açiklik getirebilirmisiniz? en az kaç kaç olmali yada belli bir not araligi var mi?Durtuk Allahrazi

80'in üstünde olmali diye biliyorum.

Öncelikli olarak 80 ve üstü puani olanlari göz önüne aliyorlar.
hmm tamam bende koreye gitmek ve üniversite okumak istiyorum bu sene lise egitimim bitiyor iyi düzeyde ingilizcem var ama kendi not ortalamama biraz karamsar yaklasiyorum bilgi için sagolun Confused
Merhaba ben de Kore'de yüksek lisans yapmak istiyorum. Not ortalamam oldukça iyi. Ama Kore'de Japon dili üzerine yüksek lisans yapabilir miyim? Amacım yüksek lisans yaparken bu zaman zarfında Korece'yi de iyi bir şekilde öğrenmek. Japonya'ya kıyasla geçimin biraz daha kolay olması da bir etken tabii. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Hangi üniversiteleri takip etmem gerekiyor??
(25-10-2012, Saat: 18:06)Mikazuki yazdı: Merhaba ben de Kore'de yüksek lisans yapmak istiyorum. Not ortalamam oldukça iyi. Ama Kore'de Japon dili üzerine yüksek lisans yapabilir miyim? Amacım yüksek lisans yaparken bu zaman zarfında Korece'yi de iyi bir şekilde öğrenmek. Japonya'ya kıyasla geçimin biraz daha kolay olması da bir etken tabii. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Hangi üniversiteleri takip etmem gerekiyor??

Dil konusu bakımından Kore'deki en iyi üniversite "Hankuk University of Foreign Studies".
Bende şu an bu okulda yüksek lisans yapıyorum. Benim bölümüm farklı gerçi ama olsun. Smile

Japon dili bölümü olan tüm üniversitelere başvurabilirsin ve yüksek lisans yapabilirsin. Ancak sanırım ki o zaman mezun olduğun bölümün de Japonca olmasını isteyebilirler. Çünkü sıfırdan Japonca öğretmiyorlar yüksek lisansta.
Japonya'ya kıyasla Kore biraz daha ucuz. Evet bu doğru.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Benim merak ettiğim de burs kazandığımız zaman burs sürekli devam ediyor mu? Yüksek lisans uzun bir süreç çünkü, Türkiye'ye geldiğimiz zamanlar veya ordaki tatillerde felan da oluyor mu yoksa sadece okul döneminde mi?
2013 Kore Hükümeti Yüksek Lisans Burs programı için belgeler henüz güncellenmedi değil mi? Şubat ayına kadar beklememiz mi gerekecek? Geçen sene anımsadığım kadarıyla Şubat- Mart gibi yapılmıştı başvurular. Bu seneki tarihlerle ile ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Umarım üniversiteyi,Güney Kore'de okurum. Smile Kafaya koydum bakalım. Smile)
[Resim: sigpic207644_77.gif]
Love is difficult to find, wonderful to have, easy to lose and hard to forget.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi