Paylasim için tesekkürler.

Kore'de Karikatür
|
Paylasim için tesekkürler.
![]()
Tesekkürler... Çok komikler.
(Türkçe bir forumda neden Ingilizce bir cümle anlayamadim. ![]()
[/size][/font]✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club / Yoon Eun Hye Sevenler Kulübü✿*~๐.。✿
Efsane Prens The Kingdom Of The Winds Heo Joon Ho Han Hye Jin Yeo Ho Min Ji Jin Hee Song Ji Hyo [font=Verdana][size=large]ji jin hee
Zaten bu Asyalilar karikatüre çok merakli.
Ne çesit saç modeli istiyosunuza çok güldüm.
![]() Karikatürleri bilgisayarima kaydettim.Korece ögrenince okuyacagim. Tesekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]()
Hepside güzel ama birde ben Korece bilsem, ögrenince artik ne yaziyor ögrenirim. ((:
16-12-2011, Saat: 23:55
3'ü de çok komik paylasim için tesekkürler çok süper olmus
![]()
26-01-2012, Saat: 20:07
En bastakilerden biri Death Note(Ölüm Defteri) ile ilgili... Tam anlayamadim ama Light deftere sahipligini belli etmek için adini yaziyor sanirim. Bunun animasyonunu da izlemistim. Digerlerinden çok o dikkatimi çekti ama hepsi çok komik
![]()
Seo Yuri
26-01-2012, Saat: 20:12
paylasim için tesekkür ederim çok güzell
![]()
BuLutLαr
αğLαrmı "Dedim Be." AğLıyor İŞTE "dediLer." AğαçLαr üzüLürmü " Dedim Be ...." YαprαkLαrını safra döktü "dediLer ...." Rüzgαr kızαr mi" Dedim Be ...." Kızmαsα eser mi "dediLer." O beni Seviyor mu " dedim.BαşLαrını bir eğdiLer. "Sevseyd ... i yαnındα OLurdu" dediLer. .şebnem ablam seni çokseviyorum
07-06-2012, Saat: 13:06
Paylaşım için teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|