yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'de İzlenme Rekoru Kıran Diziler
39: KBS Winter Sonata - (35.4%) - Bae Yong Jun, Choi Ji Woo, Park Yong Ha, Park Sol Mi

Bence 1.Sirada olmaliydi Alkis
Korelilerin zevkleri oldukça fakliymis bence.. Smile

Arkadaslar yeni bir Kora Fan'i oldugum için dizilerden, dillerine her seylerini takip etmek istiyorum.
Bana önerebileceginiz bir dizi var mi? Hala oynayan olabilir, ya da oynamis ve çok çok begenilmis olabilir fark etmez.
Ilgi alanlarim; kavusamayan asiklar Smile, cinayet vakalarinin çözümlenmesi [CIA tarzi], komedi [Avrupa yakasi tarzi] ya da kesinlikle izlenilmesi gerekir dediginiz dizilerden bastan sona takip edebileceklerim varsa lütfen önerir misiniz?
Tesekkürler...

Hayranlarin sirf hayran olduklari için oyunculugu iyi olmayan kisinin dizilerini önermemelerini rica ediyorum..

Saygilar.
Yaa bende Goong'u göremedin yok herhalde paylasim için sagol
Of of of süper Biggrin Paylasim için tesekkürler Onay
사랑해 윤호 ♥ my prince

[Resim: 562570442.gif]
ALWAYS KEEP THE FAITH!
Ben Princess Hours'u göremedim. Sizler gördünüz mü arkadaslar?
[Resim: tumblr_lwyyjhl2KS1qbxvuso6_250.gif]
TRİBLESS501
(13-07-2010, Saat: 21:28)StMoses yazdı: Arkadaslar yeni bir Kora Fan'i oldugum için dizilerden, dillerine her seylerini takip etmek istiyorum.
Bana önerebileceginiz bir dizi var mi? Hala oynayan olabilir, ya da oynamis ve çok çok begenilmis olabilir fark etmez.
Ilgi alanlarim; kavusamayan asiklar Smile, cinayet vakalarinin çözümlenmesi [CIA tarzi], komedi [Avrupa yakasi tarzi] ya da kesinlikle izlenilmesi gerekir dediginiz dizilerden bastan sona takip edebileceklerim varsa lütfen önerir misiniz?
Tesekkürler...

Hayranlarin sirf hayran olduklari için oyunculugu iyi olmayan kisinin dizilerini önermemelerini rica ediyorum..

Saygilar.

yol yakinken hiç baslama derim ben, bagimlisi oluyorsun sonra Biggrin
neyse;
my girl ( hem çok eglenceli o kadar da romantik bayilacaksin)
coffee prince ( kimyasi bu kadar uyumlu bir çift daha göremezsin+müzikler süper )
goong (ilk kore drama maceram harikadir )
secret garden (sanirim müzik,oyuncular,görüntüler,senaryo ve uyum olarak en güzel dizidir.)
playful kiss ( çerezlik tatli bir dizi)
the city hall ( hikaye çok güzel, finale bayilacaksin)
boys over flowers (en popüler olanidir yakisiklilardan dolayi)
personal taste (eglenceli ve güzel bir dizi, BOF'dan da güzeldir bence)
thank you (mesaj çok güzel burada da izle derim)
pasta (basrollerdekilerin uyumu süper, izlerken canin hep makarna isteyecek)
i'm sorry, i love you (salya sümük aglatir uyarim olsun,ahh ahh )
You're beautiful(harika! Jang geun suk asigi olarak kapatirsin diziyi fiinalde, +mary stayed out all night gelir arkasindan JGS'un sonraki dizisi.)
simdilik yeter bu kadar Smile ben de amma izlemisim bakiyorum da Biggrin

Full House'u göremedim onun raitingide yüzde 50 falandi ilginç.
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
choi soo joung i çok seviyorum.Izleyemedigim dizileri ya bilgisayardan indirip izleme olanagi oluyor.Ya da sitelerden ezgi dizi.com ve ege dizi.com gibi.Televizyonda gösterilmeyen dizilerde oluyor.Tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi