yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Cumhuriyeti Büyükelçiligi Ziyareti
4 Aralik Cuma günü saat 17.00'de, Güney Kore'nin Ankara-Çankaya'da bulunan Büyükelçiligi ziyaret edilecektir. Ziyaret, forumumuz adina ve en fazla 10 kisiden olusabilecek bir grup tarafindan yapilacaktir. Gelmek isteyen arkadaslarimiz mail adreslerini ve telefon numaralarini bana özel mesajla bildirsinler...
Büyükelçiyle sohbetim var, ziyaret etmek istiyordum. B.ir terslik çikmazsa gelmek istiyorum ben Allahrazi
[Resim: unled3krl.png][Resim: unled2xl.png]
Ben gelmek isterdim ama sunumum var o gün. Aglaelsalla 4 Aralik kesin tarih mi?
(27-11-2009, Saat: 0:03)canocan yazdı: Ben gelmek isterdim ama sunumum var o gün. Aglaelsalla 4 Aralik kesin tarih mi?
Evet, günde tarihte kesin. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Hilmi abi insallah ben de gelirim. Tesekkürler bilgi için.
Arkadaslar basvuru sirasina göre grup olusmustur. Ilginiz için tesekkür ederiz...Smile
Çok güzel bir düsünce olmus ama maalesef ben Ankara'da degilim. :S
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Korea-Fans adina bugün, Kore Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçiligi'ni ziyaret ettik. Büyükelçilik Çankaya - Alaçam Sokak'ta ve 1957 yilindan beri ayni yerde faaliyet gösteriyor. Hem Elçilik ziyaretinde hem de daha sonra gidilen yemekte, Kültür ve Basin Atasesi Dong-Woo Cho ve Esi Suk Gyong-sim basta olmak üzere, bizlerle yakindan ilgilenen tüm Elçilik görevlilerine tesekkür ederiz.

Ziyarete benim disimda, jehyuklee, bodhisattva, OneLeN, sunshine, Melissaa, Han Min Mi, TiLsimLi~ߣߣk, ilaydaebrar, ecegül, derya_rain, $adrazam arkadaslarimiz katilmistir.
(05-12-2009, Saat: 1:58)kiday baksi yazdı: Korea-Fans adina bugün, Kore Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçiligi'ni ziyaret ettik. Büyükelçilik Çankaya - Alaçam Sokak'ta ve 1957 yilindan beri ayni yerde faaliyet gösteriyor. Hem Elçilik ziyaretinde hem de daha sonra gidilen yemekte, Kültür ve Basin Atasesi Dong-Woo Cho ve Esi Suk Gyong-sim basta olmak üzere, bizlerle yakindan ilgilenen tüm Elçilik görevlilerine tesekkür ederiz.

Ziyarete benim disimda, jehyuklee, bodhisattva, OneLeN, sunshine, Melissaa, Han Min Mi, TiLsimLi~ߣߣk, ilaydaebrar, ecegül, derya_rain, $adrazam arkadaslarimiz katilmistir.

Çok güzel bir haber. Sizin adiniza çok sevindim. Smile
Tüm görevlilere tesekkür ederiz ... Alkis
Arkadaslar çok iyi oldu gitmeniz... Sizin adiniza mutlu oldum..Onay
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi