yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kookmin University / 국민 대학교
Kookmin University

[Resim: 75324914ud6.jpg]

Hakkında
Kookmin Üniversitesi (hangul: 국민 대학교, hanja: 国民 大学 敎) bir üniversite Seongbuk-gu, Seoul, Güney Kore bulunuyor.

Kookmin Üniversitesi şu anda 22.000 öğrenci, 400 ögretim elemanı ve 300 idari personel, akademik bir aile içerir. 1946 yılındaki kuruluşundan yaklaşık 60.000 mezun yana Kookmin Üniversitesi kendi diploma ile diğer sorunlarla yüz üzerinde gitti.

2005 yılında Kookmin Üniversitesi, College Beşeri içerir, Mühendislik ve diğer 11 bölüm. Üniversite üç Professional Enstitü ve on Özel Enstitüler oluşan Lisansüstü okul içerir. Kookmin, öğrenci sayısına göre, Seul 6 büyük üniversitedir.

Kookmin Üniversitesi Kore tanınmış ve önde gelen üniversitesidir. Tasarımı, Otomotiv Mühendisliği, Techno-Design, Hukuk ve çeşitli diğer akademik disiplinlerden alanlarında, Kookmin Üniversitesi karşılamak ya da en yüksek ulusal standartları aşan programlar geliştirmiştir.

College of Design en ünlüdür. Tasarımda üç alanda 1997 yılında ülke çapında bir değerlendirme sonucunda 5 alan toplam arasında iki alanda birinci sırada, ikinci sırada tuttu.

Kookmin Üniversitesi Graduate School Techno Tasarım, dünya düzeyinde insan yetenek tasarım besleyen görünümünü ile kurulan, BK (Brain Kore) 21 proje için seçilmiştir. Techno Tasarım Okulu disiplinler arası bağlantı ve uzmanlık eğitim-sanayi işbirliği içinde UIT tasarımı ile sinerji yaratmak bekleniyor.

College İşletme ve Hukuk Fakültesi de iyi bir üne sahiptir.

Amacıyla en uygun koşulları yaratmak ve mümkün olan en iyi öğrenme ortamı sağlamak, Kookmin kampüs de büyük ölçekli bir genişleme uğramıştır. Son zamanlarda yeni bir yurt, bir yeraltı otoparkı ve modern bir öğrencinin bina tamamen Üniversitesi değişmiştir.

Tanınmış mezunları CEO'su Yoon Jong-Woong, MBC spiker Son Seok-Hee, Pop Singer Lee Hyo-Ri Hite içerir. Japon Kural altında, Shanghai Geçici Hükümeti Sürgün temel Kore yeniden inşa olacaktır. Geleceğin liderlerini yetiştirmek için Kookmin Üniversitesi kuruldu.

Haikong Shin Ik-Hee, daha sonra ilk Meclisi Başkan Millet Meclisi, üniversitenin ilk başkanı ve yönetim kurulu başkanı olarak göreve başladı olmak.

Kuruluş yılı:1946
Adres:861-1 Jeongneung-dong, Sungbuk-gu
Telefon:+82 (2) 910 4114
Fax:82 (2) 919 2100

Website

English

About:
Kookmin University currently includes an academic family of 22,000 students, about 400 faculty members and 300 administrative staff. Since its establishment in 1946, approximately 60,000 graduates have gone on to face other challenges with their diploma from Kookmin University.

In 2005, Kookmin University, includes the College of Humanities, the College of Engineering and 11 other departments. The university includes a Graduate school which consists of three Professional Graduate Schools and ten Special Graduate Schools. Kookmin, by number of students, is the 6th largest university in Seoul.

Kookmin University is a prominent and leading university in Korea. In the fields of Design, Automotive Engineering, Techno-Design, Law and various other academic disciplines, Kookmin University has developed programs that meet or exceed the highest national standards.

The College of Design is the most famous. In design it held the first rank in two fields and the second rank in three fields among a total of 5 fields as a result of a nationwide assessment in 1997.

Kookmin University's Graduate School of Techno Design, which was established with the view of nurturing design human capability of world level, has been selected for the BK (Brain Korea) 21 project. The Techno Design School's interdisciplinary connection and expertise in educational-industrial cooperation are expected to create synergy with the UIT design.

College of Business and Law School enjoy a good reputation as well.

In order to create the most convenient conditions and provide the best possible learning environment, the Kookmin campus has also undergone a large scale expansion. Recently a new dormitory, an underground parking lot and a modern student building have entirely changed the University.

Haikong Shin Ik-Hee, later to become the first House Speaker of the National Assembly, is inaugurated as the first president and board chairman of the university.

City:Seoul
Address:861-1 Jeongneung-dong, Sungbuk-gu
Phone:+82 (2) 910 4114
Fax:82 (2) 919 2100

Web address
Teşekkürler yalnız bir şey rica ediceğim ama Kore'de bulunan üniversitelerde tıp bölümü olan bir üniversite var mı acaba?

(25-08-2008, Saat: 13:49)ISIS yazdı: Teşekkürler yalnız bir şey rica ediceğim ama Kore'de bulunan üniversitelerde tıp bölümü olan bir üniversite var mı acaba?

Ben Yonsei Üniversitesi'nin bölümlerini araştırırken gördüm. Tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi bulunuyordu. Diğer üniversitelerde de vardır muhtemelen. Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Ben valla diş hekimliğini istiyorum. Kore'de okumayı da çok istiyorum.
Tanıtım için emek verilmiş, ellerinize sağlık teşekkürler.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi