Çok sag olun, bende alicam. 

|
Kolay ve Pratik Korece El Kitabı
|
|
Çok sag olun, bende alicam.
![]() ![]()
Arkadaslar, ben cidden Korece ögrenmek istiyorum. Alfabesini ögrendim sayilir ama elimde Korece dilbigisi kitabi yok. acaba Izmir'de Korece kitaplar bulabilecegim bir yer, kitapçi var mi?
Bu konuda Izmir fahri konsolosu Noyan Gürel'e (gerçekten o mu?!) 2 kez mail attim ama geri cevap yazmadi. Arkadaslar Izmir'de yararlanabilcegim kaynaklari bana lütfen bana söyleyin. Yardiminizi bekliyorum.
Bende istiyorum.
Korece ögrenmeyi çok istiyorum ama ne varki bu istegim yarida kaldi desem yeridir. Cidden Izmir'de Korece grammer kitabi bulabilecegim bi yer olmadigi gibi bilindik kitabevlerine sordugumda baska bir gezegenden gelmisim gibi tuhaf bakiyolar. Sikilmaya basliyorum artik!!!
![]() Bu konuda yardim eden bir arkadas da yok burda ayrica.
(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. Ataol Behramoğlu)
Tesekkürler Nur Sena, tesekkürler Mashimaro, dediklerini ben de uygulamaya çalisacagim, Korece ögrenmeyi çok istiyorum, insAllah sen de üniversiteyi Kore de okursun, çok tesekkürler.
:atkilinc:
Paylasim için tesekkür ederim, ama bu kitabi nerde bulabilcegimide söylerseniz çok sevinirim.
Han Hye Jin(Soseno)Fan Klüp[/size] yi san fan clup jumong fan clup se7en fan clup yoon eun hye fan clup Seong Song Yeon(Han Ji Min)Fan Kulübü Kim Bum Fan Kulüp I’m sory, I love you fan clup So ji sub fan clup Gong Yoo fan clup (10-12-2008, Saat: 19:32)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Ben de aldim.
A ben bu kitabtan alacagim, bizim Gebze kitap fuarinda bunun aynisi vardi. :d
SNSD Fan Club
Burda bulmam çok zor ya insallah bulurum da alirim, elimdeki kaynaklar çok az sadece alfabe birde bir kaç kelime...
Ellerinize saglik konu için tesekkürler. ![]()
Ben, ben olmayı çok özledim... Yüzümde ki maskeleri savurup rüzgara, Yağmura, geceye karışmayı istedim... Çok yada az herkes gibi bende bir şeyler istedim, En çokta bozuk saat gibi hep sende tik-tak'layan bu kalbimi atmayı, Sevmeden, acı çekmeden yaşamayı istedim. Çok mu şey istedim? <3 Zey'kJh |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|