yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli TEKVANDO Gösterili 5. Özel Bulusma Fotograflari
Taekwondo güzel. Bursa' da da olsa güzel olur.
Belki dedim, bacilar pankart falan hazirlayalim bari.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(16-02-2010, Saat: 17:57)yesimyildiz yazdı: Belki dedim, bacilar pankart falan hazirlayalim bari.

Evet evet! Biz de düsünüyoruz Esra' yla hazirlamayi. Onay
Pankartsiz olmaz zaten. Biggrin Atkilic
(16-02-2010, Saat: 16:21)Saheste yazdı: Güzel bir bulusma olacak; pardon yaa gene Mahmut var bulusma kötü geçecek he he. :img-hysterical:
Ben de aradan çekilirim, gayet iyi geçer o zaman Hülya. Yüzsüz degilim, öyle bisey varsa yüzüme karsi söylenir, kirilacak degilim. Smile
(16-02-2010, Saat: 21:12)suara yazdı:
(16-02-2010, Saat: 17:57)yesimyildiz yazdı: Belki dedim, bacilar pankart falan hazirlayalim bari.

Evet evet! Biz de düsünüyoruz Esra' yla hazirlamayi. Onay
Pankartsiz olmaz zaten. Biggrin Atkilic

Çoktan o ise el attim kizlar merak etmeyin. Biggrin Ama sizler de hazirlayin. Biggrin Ezgi' ye destek için ben 5 tane yaptiriyorum. Betül'e ... Sarhos :muzikgurubu: Atkilic
(16-02-2010, Saat: 21:17)mavisülün yazdı: Çoktan o ise el attim kizlar merak etmeyin. Biggrin Ama sizler de hazirlayin. Biggrin Ezgi' ye destek için ben 5 tane yaptiriyorum. Betül'e ... Sarhos :muzikgurubu: Atkilic

Tamam ablacigimi iyi yapmissi.n Onay
Biz de 1-2 tane yapacagiz insa'Allah. :muzikgurubu:
Hadi bakalim kimin ki güzel olacak bakalim?
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Aa kimmis benim meslektasim? Nicki aliyim hemen. Biggrin Ee il sampiyonalari daha baslamadi ne maçi bu, sinav zamani da degil, ne yarismasi ? Durtuk Ezgi, hangi kemerdesin?
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
(16-02-2010, Saat: 21:17)seküre yazdı:
(16-02-2010, Saat: 16:21)Saheste yazdı: Güzel bir bulusma olacak; pardon yaa gene Mahmut var bulusma kötü geçecek he he. :img-hysterical:
Ben de aradan çekilirim, gayet iyi geçer o zaman Hülya. Yüzsüz degilim, öyle bisey varsa yüzüme karsi söylenir, kirilacak degilim. Smile

Hehe! Ben de gayet açik sözlüyüm, söyledim bile. :img-hysterical:
(16-02-2010, Saat: 23:06)*dae jang geum* yazdı: Aa kimmis benim meslektasim? Nicki aliyim hemen. Biggrin Ee il sampiyonalari daha baslamadi ne maçi bu, sinav zamani da degil, ne yarismasi ? Durtuk Ezgi, hangi kemerdesin?

Ben daha çömezim, Sari kusak, Biggrin Bu il sampiyonasi falan degil ya tesvik turnuvasi. Smile Asil turnuva bir dahaki ay falan herhalde. Sakarya' da olacak. Gidecegim bir aksilik çikmazsa ona da. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi