Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim.
|
Kocaeli Bulusmasi..!!!
|
|
Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim.
01-11-2009, Saat: 4:32
(Son Düzenleme: 31-08-2010, Saat: 18:25, Düzenleyen: şengül altuncan.)
(31-10-2009, Saat: 23:29)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim. Sura'siz da olur merak etme Betül. ![]() Ben ablasi olaraktan onun yerine de olurum. ![]() Gerçekten güzeldi bulusma. Ikinci daha da kalabalik olacaga benziyor. Hadi bakalim.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir. ♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥ (01-11-2009, Saat: 4:32)efsane41 yazdı:(31-10-2009, Saat: 23:29)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim. Burnuma degisik kokular geliyor evde facia falan. Kesin kalabalik olur, olmasa da biz bize yeteriz ya çok eglendik. 2.de daha çok egleniriz. En azindan bulusma yerine gelince etrafa bakinarak zaman kaybetmeyecegiz. Birbirimizi taniyoruz artik yeni gelecek arkadaslar da nerede büyük bir topluluk varsa oraya gelsin.
2. bulusmanin hazirliklari baslamis yasasin.
![]() Yeni gelecek arkadaslar da nerede büyük bir topluluk varsa oraya gelsin. Çok hos.
2.bulusma mi! Ne zaman? Bu sefer gelecegim, zamani söyler misiniz?
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
01-11-2009, Saat: 22:46
(Son Düzenleme: 31-08-2010, Saat: 18:25, Düzenleyen: şengül altuncan.)
Belli degil henüz Yesim..
Arkadaslar çok güzel bir haberim var!
Ey Kocaelili Korea-fans halki. Kocaeli bulusmasi 2' ye buyrun! BEKLIYORUM ![]() Link= http://www.korea-fans.com/forum/kocaeli-...27438.html ![]() ![]() ![]() ![]() Hale ablanin ayakkabisini cekmeye calisirlarken. ![]() Bu da Korea-fans' imizn dedesi olsun izin verirseniz. ( suara ile efsane41 in dedesi ) ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|