yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi..!!!
Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim. Opucuk
(31-10-2009, Saat: 23:29)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim. Opucuk

Tamam canim. Opucuk
(31-10-2009, Saat: 23:29)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Canim sen bu hafta olabilir diye belirt bana özel mesaj yoluyla, ona göre hallederiz olayi merak etme. Sensiz olmaz canim. Opucuk

Sura'siz da olur merak etme Betül. Durtuk
Ben ablasi olaraktan onun yerine de olurum. Igrenc Happy0064
Gerçekten güzeldi bulusma. Ikinci daha da kalabalik olacaga benziyor. Hadi bakalim. Onay

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

(01-11-2009, Saat: 4:32)efsane41 yazdı:

Sura'siz da olur merak etme Betül. Durtuk
Ben ablasi olaraktan onun yerine de olurum. Igrenc Happy0064
Gerçekten güzeldi bulusma. Ikinci daha da kalabalik olacaga benziyor. Hadi bakalim. :onay

Burnuma degisik kokular geliyor evde facia falan. Biggrin Biggrin Kesin kalabalik olur, olmasa da biz bize yeteriz ya çok eglendik. 2.de daha çok egleniriz. En azindan bulusma yerine gelince etrafa bakinarak zaman kaybetmeyecegiz. Birbirimizi taniyoruz artik yeni gelecek arkadaslar da nerede büyük bir topluluk varsa oraya gelsin. Biggrin Biggrin
2. bulusmanin hazirliklari baslamis yasasin. Happy0064
Yeni gelecek arkadaslar da nerede büyük bir topluluk varsa oraya gelsin. Çok hos.
2.bulusma mi! Ne zaman? Bu sefer gelecegim, zamani söyler misiniz?
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Belli degil henüz Yesim.. Smile
Arkadaslar çok güzel bir haberim var!
Ey Kocaelili Korea-fans halki. Kocaeli bulusmasi 2' ye buyrun! BEKLIYORUM Biggrin Onay
Link= http://www.korea-fans.com/forum/kocaeli-...27438.html
[Resim: 89345570.jpg]

[Resim: 49218854.jpg]

[Resim: 28002697.jpg]

[Resim: 85043794.jpg]

Hale ablanin ayakkabisini cekmeye calisirlarken.
[Resim: 75968923.jpg]

Bu da Korea-fans' imizn dedesi olsun izin verirseniz. ( suara ile efsane41 in dedesi )
[Resim: 23473041.jpg]

[Resim: 76885121.jpg]
Bir kaç resim de benden. Biraz geç oldu ama. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi