yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi..!!!
Herkese bayildim ya. Smile
Betül ile Nurdan zaten mükkemmel insanlar. Onlari taniyorum. Opucuk
Keske ben de Kocaelili olup araniza katilsaydim. Gerçekten harika bir bulusma olmusa benziyor. Alkis
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

(28-10-2009, Saat: 22:19)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Bende de bir kaç resim var teknik bir arizadan dolayi giremedim bulusmadan sonra simdi ekliyorum hemen. Smile Gerçekten çok güzel bir bulusmaydi süper vakit geçirdik.En güzel yanida herkesin birbiriyle önceden tanisiyormus gibi samimi olmasiydi.Herkes çok içten ve sevecendi.Biz artik 15 günde bir toplaniriz kizlar.Güne falan basliyormusuz. Biggrin Ben kendi adima çok eglendim ve tanistigima çok sevindimSmileBizim forumumzda gerçekten çirkin kiz yok ya masallah cennet gibi bu forum kizlarda huri :d Mahmut sen istisnasin sende güvenlik görevlisi :d Biggrin

Biggrin Dogru güvenlik görevlisi Biggrin ,gelip kimse laf atmadiki kafasinda kiriyim bi cop .Biggrin
(29-10-2009, Saat: 1:51)GiSe7enem yazdı: Herkese bayildim ya. Smile
Keske ben de Kocaelili olup araniza katilsaydim. Gerçekten harika bir bulusma olmusa benziyor. Alkis

Ay canim benim o senin mükemmelligin. Ben de çok isterdim aramizda olmani. Insallah bir gün bulusuruz. Sen gelemezsen ben gelirim sana. SmileMahmut seni gören asilmaz zaten merak etme. Ama ne sansli çocuk demislerdir bir sürü kiz, seç begen al. Biggrin
Bir resim daha eklemek istiyorum sonradan. Elimde 1 tane oldugu için tek ekliyorum kusura bakmayin arkadaslar.Smile
Çok sekersiniz hepiniz. Biggrin Ayakkabilar süper olmus bu arada, söylemeden geçemeyecegim. BiggrinBiggrin Hale abla' nin çocuguna bayildim. O ne tatlilik masallah, Allah nazardan saklasin. Opucuk Çok tatli. Smile Böylece kocaman ailemizden çogu kisiyide tanimis olduk. Smile

°• °• °• Korea Fans°• °• °•

(30-10-2009, Saat: 1:32)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı:
(29-10-2009, Saat: 1:51)GiSe7enem yazdı: Herkese bayildim ya. Smile

Ay canim benim o senin mükemmelligin. Ben de çok isterdim aramizda olmani. Insallah bir gün bulusuruz. Sen gelemezsen ben gelirim sana. SmileMahmut seni gören asilmaz zaten merak etme. Ama ne sansli çocuk demislerdir bir sürü kiz, seç begen al. Biggrin
Bir resim daha eklemek istiyorum sonradan. Elimde 1 tane oldugu için tek ekliyorum kusura bakmayin arkadaslar.Smile

Bütün kizlar toplanmis, güzel bir gün için.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Bir tane bile erkek yok. Ankara bulusmamizda da ben öyle dusundum tek erkek ben miyim diye. Allah'tan kankam Baris ve Hakan abim beni yanliz birakmadi.
Çok keyifli gecmis, umarim devami olur.
(31-10-2009, Saat: 3:12)$adrazam yazdı: bir tane bile erkek yok hee ankara bulusmamizda da ben öle dusundum tek erkek ben miyim diye Allahtan kankam baris ve hakan abim beni yanliz birakmadi
cok keyifli gecmis umarim devami olur
Sana öyle geliyo fehmi. Biggrin Bütün resimlere baktinmi,yoksa benden baska bi erkek daha olmadiginimi söylemek istedin?Biggrin
Çok eglenceli geçmis bulusma anlasilan. Bir nasip olmadi bana son anda aksilikler yüzünden. Insallah 2. bulusmaya gelebilirim. Çok istiyordum. Aglama
Oo gelmek isteyip gelemeyen kisiler çogaliyor. Hale ablacigim hadi 2. bulusmayi kararlastiralim. Biggrin
Evet Betül bence de ayarlamaniz lazim en kisa zamanda. Onay
Birinci bulusmamiz harikaydi gerçekten ortam çok hostu. Kisa zamanda çok yakin arkadaslar gibi olduk. Gozlukgulmek

Ama bulusmada da dedigim gibi ikiser hafta sonraki hafta sonlari olursa insallah bende gelebilirim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi