yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi..!!!
Çok samimi bir ortam olmus kalplere bayildim dogrusu hepinizi kutluyorum arkadaslar Haldun....Onay
Gerçekten çok güzel bir bulusmaydi.
Açikcasi ben bu kadar samimi bir ortam olacagini beklemiyordum ama çok güzel geçti.
Ikinci bulusmayi dört gözle bekliyorum.
Bu arada küçük bir sorun oldugu için fotograflari ekleyemedim ama en kisa zamanda ekleyecegim.
(24-10-2009, Saat: 21:37)*mygirl* yazdı: Herkes pek bir süslü püslü. :d Selen hangisi onu deyin bari. :d Çatlak Selen. Opucuk
Ben benim bos ver sen. Biggrin Pembe taçli kisa saçli kiz benim, anlarsin oradan.
Anladim,beni begenen yok. Aglama
Abracadabra da irwojyeora..
Ne güzel ya.
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Bende de bir kaç resim var. Teknik bir arizadan dolayi giremedim. Bulusmadan sonra simdi ekliyorum hemen. Smile Gerçekten çok güzel bir bulusmaydi, süper vakit geçirdik. En güzel yani da herkesin birbiriyle önceden tanisiyormus gibi samimi olmasiydi. Herkes çok içten ve sevecendi. Biz artik 15 günde bir toplaniriz kizlar. Güne falan basliyormusuz. Biggrin Ben kendi adima çok eglendim ve tanistigima çok sevindim. Smile Bizim forumumuzda gerçekten çirkin kiz yok ya masallah cennet gibi bu forum, kizlarda huri. :d Mahmut sen istisnasin sende güvenlik görevlisi. :d Biggrin
Ya benim haberim yoktu. Aglaelsalla
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're S♡NE ♥

[Resim: 2cdvk88.jpg]
[Resim: 54412915.jpg]
[Resim: 35724030.jpg]
[Resim: 15751252.jpg]
[Resim: 84370655.jpg]
[Resim: 27124618.jpg]
[Resim: 25679177.jpg]
Selen ve annesi. Smile Biz annesine Kocaeli Korea-fans annesi diyoruz. Biggrin
Ya of.Ben çok sik girmedigim için, simdi haberim oldu.
Bilseydim gelirdim ya. Aglaelsalla
Çok sekersiniz hepiniz. Opucuk Hale ayakkabilar muhtesem olmus canim süper fikir. Onay Adasimda gelmis yerim ben onu, bonus Zehros' um benim. Opucuk
Arkadaslar ya biz saka maka gerçek bir aile gibi olduk. Yourock
(28-10-2009, Saat: 22:31)mavisülün yazdı:
(28-10-2009, Saat: 22:19)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Bende de bir kaç resim var. Teknik bir arizadan dolayi giremedim. Bulusmadan sonra simdi ekliyorum hemen. Smile Gerçekten çok güzel bir bulusmaydi, süper vakit geçirdik. En güzel yani da herkesin birbiriyle önceden tanisiyormus gibi samimi olmasiydi. Herkes çok içten ve sevecendi. Biz artik 15 günde bir toplaniriz kizlar. Güne falan basliyormusuz. Biggrin Ben kendi adima çok eglendim ve tanistigima çok sevindim. Smile Bizim forumumuzda gerçekten çirkin kiz yok ya masallah cennet gibi bu forum, kizlarda huri. :d Mahmut sen istisnasin sende güvenlik görevlisi. :d Biggrin

Onay Evet yakin tarihte bir toplanti daha hazirla Betül' üm.

En yakin zamanda hazir Hale ablacigim. Gelmek isteyip de gelemeyenler de gelir insallah, daha da güzel olur. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi