yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi..!!!
Paylasim icin tesekurler kimin hangisi odugu pekte onemli degil bir kac kisi birlesmis dostluk amaciyla mutlu olmuslar bizimle paylasmislar isim olarak yazsalar iyi olurdu açiklama pek anlasilmadida ama güzel zaman gecmis gibi hayirlisi olsun bakalim bizede nasip olur umarim tekrar tekrar tesekurler paylasim için.Smile
Çok eglenmissiniz belli. Bence de Korea-fanstakilerin hepsi güzel, masallah. Smile

Hale valla her yerden basin çikiyor senin. Karabataksin hatta dogum günümü bile herkesten sonra kutlayan biri olarak buralardan hiç geri kalmiyorsun. Bende subatta yapacagim bir toplanti evlere senlik olacak. Hem de Samsun'dan da misafirimiz olacak. Hem o olmadan Istanbul toplantisi mi olur. Bu arada seküre kalmis oralarda mahsun boynu bükük o kadar kizin içinde. Yazik mahsun mahsun bakiyor. Ayse' yi görmeye gittiginde bir kaç yil sonraki halini gömek lazim bir de. :img-hysterical:

Bu arada çok güzel bir toplanti olmus. Arkadaslarin hepsi çok seker. Darisi bizim basimiza. Biggrin
(27-10-2009, Saat: 1:36)asi ruh yazdı: hale valla heryerden basin çikiyo senin karabataksin hatta dogum günümü bile herkezden sonra kutlayan biri olarak buralardan hiç geri kalmiyosun bende subatta yapicam bi toplanti evlere senlik olucak hemde samsundanda misafirimiz olucak hem o olmadan istanbul toplantisimi olur bana be bu arada seküre kalmis oralarda mahsun boynu bükük o kadar kizin içinde yazik mahsun mahsun bakiyo ayseyi görmeye gittiginde bi kaç yil sonraki halini gömek lazim bide :img-hysterical:

bu arada çok güzel bi toplanti olmus arkadaslarin hepsi çok seker darisi bizim basimiza Biggrin
Aglama
Çok güzel bir bulusma olmus. Smile Hale abla ayakkabilarda pek güzel. Ben de mi öyle yapsam? Abaza Herkes çok güzel çikmis. Smile
Arkadaslar sizi bilmem ama ben çok eglendim. Yeniden görüselim mutlaka. Fotograflar çok güzel, çekenlerin ellerine saglik.
(24-10-2009, Saat: 21:40)OneLeN yazdı: Ayy çok sirinsiniz :d Hele o küçük kiz ^^ Hale onu yiyebilir miyim? Opucuk Meleem sende sirinsin seni de yiyebilir miyim? Sarhos

Her kusun eti yenmez yavrum. :img-hysterical:

(25-10-2009, Saat: 18:02)seküre yazdı: Ya herkesin yaninda sandalyeye çikmis gibi gözüküyorum. Aglama Bir dahaki toplantiya gelemeyecegim zaten. Pisman

Insan hiç boyu uzun diye böyle der mi ya? Hem, neden gelemeyeceksin bir dahakine, onu merak ettim bak simdi. Biggrin

(27-10-2009, Saat: 19:17)PebbLes yazdı: Arkadaslar sizi bilmem ama ben çok eglendim. Yeniden görüselim mutlaka. Fotograflar çok güzel, çekenlerin ellerine saglik.
(24-10-2009, Saat: 21:40)OneLeN yazdı: Ayy çok sirinsiniz :d Hele o küçük kiz ^^ Hale onu yiyebilir miyim? Opucuk Meleem sende sirinsin seni de yiyebilir miyim? Sarhos

Her kusun eti yenmez yavrum :img-hysterical:

(25-10-2009, Saat: 18:02)seküre yazdı: ya herkesin yaninda sandalyeye çikmis gibi gözüküyorum Aglama bidahaki toplantiya gelemiycem zaten Pisman

Insan hiç boyu uzun diye böyle der mi ya? Hem, neden gelemeyeceksin bir dahakine onu merak ettim bak simdi Biggrin
Olmaz söyleyemem Biggrin ,ama asil ben içeri girdigim zaman bi fotograf çekmek lazimdi Biggrin ,agzinizi açip baktiniz ,hiçbiriniz tanimadiniz. Aglama
Yeni bulusma hayirli olsun. Smile Kafe çok güzel ayrica karedeki herkes de çok güzel çikmis. Smile
Çok güzel bir bulusma olmus ya. Ne güzel eglenmissiniz. Ayrica ayakkabilara bayildim, ben de istiyorum ya. Durtuk
Mahmut çok içlenmis gördüm seni. Rvet haklisin. Sandalyedesin gibi görünüyor valla. Biggrin
Ayrica senden baska erkek yok muydu ya.
Evet Hilal. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi