yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi..!!!
Arkadaslar simdiden söylüyorum,Hale abla panelde veya konuda beni çekistirmeye baslarsa hiç dikkate almayiniz. Biggrin
Herkes pek bir sik masallah. BiggrinBiggrin
Çok eglenmise benziyorsunuz. Smile
Bende Istanbul' dan Kocaeli' ye gelmeyi çok istemistim ama olmadi malesef. Durtuk
Herkes çok tatli. Smile
...

TVXQ5
Melegim telefonun nerde yaa? O kadar mesaj attim sana. :img-hysterical: Rahatsiz ettim, böldüm toplantiyi. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Süpersiniz arkadaslar. Smile Çok iyi vakit geçirmissiniz, ayrica pankartinizda çok güzel olmus hazirlayanin eline saglik.
Görmedigimiz birçok kisiyide görmüs olduk. Toplantiyi organize edenlere ve tabiiki katilanlara tesekkürler. Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Arkadaslar çok güzel bi bulusma gerçeklestirmissiniz.

Fotograflari bize sunan arkadasimiza da tesekkürler. Smile

Smile
Ya herkesin yaninda sandalyeye çikmis gibi gözüküyorum. Aglama Bidahaki toplantiya gelemiycem zaten. Pisman
[Resim: efsgdfg.jpg]
Soldan saga:
Korea-fans annemiz(greatjanggeum'un annesi) Biggrin , greatjanggeum, minnie, Pebless, minik bonusumuz Smile , mavisülün, ^^my_hero^^, ^^BeTüL_YuNhO^^

[Resim: srtahdff.jpg]

[Resim: qqqqqqwerrrr.jpg]
Çok güzel çikmissiniz. Hale ayakkabilar. Onay Nereden aklina geldi onlari yapmak. Süpersiniz. Alkis Bonus da süper, çok tatli. Opucuk
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
Bulusmaniz güzel geçmis anlasilan. Resimlerden belli eglendiginiz. Onay
Bizlerle paylastiginiz için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

(25-10-2009, Saat: 18:02)seküre yazdı: ya herkesin yaninda sandalyeye çikmis gibi gözüküyorum Aglama bidahaki toplantiya gelemiycem zaten Pisman

Biggrin Hadi ordan Mahmut zaten varmisin yokmusun anlamadik. Biggrin Gelmeyecekmis ...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi