yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi..!!!
(17-10-2009, Saat: 23:52)*dae jang geum* yazdı: Hangi ilçede yapilacak?

Izmit merkez Seka Park Palmiye Cafe' de toplanilacak. Smile
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ya ben gelmeyebilirim. Aglama
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Arkadaslar benim bir sorum olacak: Ben Adapazari' ndan trene binecegim. Tam olarak trenden hangi durakta inmem gerekecek ve sonra Seka Park' a gelebilmem için otobüse binmem gerekiyor mu?
Tren yolu Seka Park' tan geçiyor ama istasyon nerede bilmiyorum.

Seka Park' in çikisinda bir yer var ama orada duruyor mu bilemeyecegim. Eger orada duruyorsa yürüyerek 5 dk ya o kafeye gelebilrsin. Smile

Bende Kocaeli'deyim ama gelebilecegimi hiç zannetmiyorum.

Benim yerime Ezgi (th_ezgi_bill) gidecek galiba. Onunla konustum.

Ama bence çarsida Burger King ve ya Mac'te bulusursak süper olurdu. Belki o zaman gelebilirdim. Aglaelsalla

Ben kesinlikle geliyorum, orasi tam babamin isyerinin yakininda. Biz de hep gideriz zaten. Smile Az kaldi toplantinin baslamasina. Onay
Abracadabra da irwojyeora..
Her sey çok güzel de nicklerinizi yazmamissiniz. Hele de benim gibi meraklilar varsa. :d Eminimki herkes meraklidir. Durtuk Gozlukgulmek Mavisülün Hale ablamla, seküre Mahmut' u tanidim da, diger kisiler kim?
(24-10-2009, Saat: 21:21)*mygirl* yazdı: Her sey çok güzel de nicklerinizi yazmamissiniz. Hele de benim gibi meraklilar varsa. :d Eminimki herkes meraklidir. Durtuk Gozlukgulmek

Ayse'cigim bendensin ve ya ben sendenim. Biggrin Ben de merakliyim yani. Biggrin

Sadece Melek'i taniyorum yani Pebless'i digerlerini bilmiyorum. Smile Meraktan da çatlamak üzereyim.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Ben de merak ettim simdi. Smile
Herkes pek bir süslü püslü. :d Selen hangisi onu deyin bari. :d Çatlak Selen. Opucuk
Ayy çok sirinsiniz. :d Hele o küçük kiz. ^^ Hale onu yiyebilir miyim? Opucuk Melegim, sen de sirinsin seni de yiyebilir miyim? Sarhos
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi