yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 3 ...!!!
Insallah adasim. Smile Resimler çok güzel. Hale abla sen hic kendini çekmemissin ama ya. Herkes cok güzel alinmayin. Pisman
Aynen ben de görmedim. :d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Çok eglendiginiz belli oluyor. Biggrin
Pankartiniz yine her zamanki gibi çok güzel, kim hazirlamissa ellerine saglik. Süslü çubuklariniz da ayni sekilde çok sirin, ''Hayat Korea-Fansla daha güzel'' yazilmis teker teker üzerlerine. Smile
Oradaki laptopla toplanti sirasinda foruma mi girdiniz yoksa? Biggrin

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Gerçekten çok eglenceliydi . Kocaelili Kore-fanslilari tanimak beni çok mutlu etti açikçasi. Herkesi tanidigima memnun oldum. Daha nice Kore fans bulusmalarina insallah. Smile
İmzanız çok büyük olduğu için silindi..

(30-01-2010, Saat: 20:40)FiLiZz53 yazdı: Çok eglendiginiz belli oluyor. Biggrin
Pankartiniz yine her zamanki gibi çok güzel, kim hazirlamissa ellerine saglik. Süslü çubuklariniz da ayni sekilde çok sirin, ''Hayat Korea-Fansla daha güzel'' yazilmis teker teker üzerlerine. Smile
Oradaki laptopla toplanti sirasinda foruma mi girdiniz yoksa? Biggrin

Filiz' im düsünmedim degil forma girmeyi ama baglanti sorunu yasadik. Ama yapacagim bir daha ki toplantida. Müzik dinledik videolari izledik. Smile Çubuklar Korea-Fans' imizin dogum günü için benim küçük hediyemdi kizlara. Smile Kizlarin çubuklari gördüklerinde verdikleri tepki görülmeye degerdi. BiggrinBiggrin
(31-01-2010, Saat: 2:10)mavisülün yazdı: Filiz' im düsünmedim degil forma girmeyi ama baglanti sorunu yasadik. Ama yapacagim bir daha ki toplantida. Müzik dinledik videolari izledik. Smile Çubuklar Korea-Fans' imizin dogum günü için benim küçük hediyemdi kizlara. Smile Kizlarin çubuklari gördüklerinde verdikleri tepki görülmeye degerdi. BiggrinBiggrin

Çok güzel düsünmüssün abla. Smile Gerçekten çok sirin bir hediye.
Toplanti sirasinda foruma girmek herkes için daha heyecanli olurdu sanirim. Biggrin Asil o zaman ki tepkiyi düsünmek bile istemiyorum. Biggrin

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Sorma yapmadigim sey kalmadi biraz fazla kiskandim galiba. Paylasmak o kadar zor geliyor ki. Hafiza kartimi Yunhom ele geçirmis durumda oldugu için görünce transa geçiyorum. Kalp Kalp Kalp Yine de kaptirmadim bir tanemi... Kalp
(31-01-2010, Saat: 2:25)suara yazdı: Evet Hale abla ben disaridan geldigimde masadaydi çubuklar. Smile
Ilk gördügümde inanmiyorum diye çiglik atmistim. :img-hysterical: Digerlerini görmedim ama tahmin edebiliyorum. Zuhaha

Günün Anlam ve Önemini çok iyi ifade etmisti hediyen ablacigim. Opucuk

Anneme gösterdik eve gelince annem dedi ki: ''Bakayim bir,aa bunlardan iyi sis olur örgü örülür,çok güzellermis. '' dedi Zuhaha

Cidden yaa, halamin tepkisi cok komikti. :img-hysterical:
Hale ablacigim, sana bir kez daha çok tesekkür ederim. Hediyen çok güzeldi. Opucuk
Bunlar da benden. Smile
[Resim: grnt019t.th.jpg]
Aysenur abla ve kuzulari.
[Resim: grnt025v.th.jpg]
Çok tatlisiniz ya. Opucuk

[Resim: grnt028c.th.jpg]

[Resim: grnt0061.th.jpg]
Betül' cügüm ellerine saglik. Onay
[Resim: grnt0062.th.jpg]
Aysenur abla ile kuzularindan biri. Biggrin
[Resim: grnt0065.th.jpg]
Iste bizim yildizimiz. Alkis