yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 3 ...!!!
(20-12-2009, Saat: 14:26)*mygirl* yazdı: Ezgi sen Hale ablama diyorsun ama senin de birseyden geri kaldigin yok. :img-hysterical: Bu arada Ezgi' ye hak veriyorum nerdeyse hergün toplanti yapacaksiniz. :img-hysterical: Iyi eglenceler simdiden. Kralgul

(20-12-2009, Saat: 21:51)manyax yazdı:
(20-12-2009, Saat: 14:33)littleyuri yazdı: Hale abla ne kadar sik toplaniyorsunuz. Gün düzenleyin de olsun bitsin. :img-hysterical::img-hysterical:

Elimizde olsa onu da yapariz da iste firsat olmuyor ki. Zuhaha
Her gün bulusma imkanimiz olsa ne güzel olurdu. Abaza
Saka bi yana cidden haftada bir ya da ayda bir bulusubilsek ne güzel olurdu.
Yani en azindan benim için öyle olurdu. Biggrin

Kiskanma muhtar. (Ayse) Biz memnunuz valla. Toplaniyoruz ne güzel. Çok keyifli geçiyor. SmileSmile
(20-12-2009, Saat: 14:26)*mygirl* yazdı: Ezgi sen Hale ablama diyorsun ama senin de birseyden geri kaldigin yok. :img-hysterical: Bu arada Ezgi' ye hak veriyorum nerdeyse hergün toplanti yapacaksiniz. :img-hysterical: Iyi eglenceler simdiden. Kralgul

Ayse bos bos yazismalarda bulunmayalim lütfen. :img-hysterical: Seni duyan da her toplantida varim zanneder. Ayin yilin bir basi bir yere gittim, sen de sakiz gibi oradan oraya çekiyorsun. Bana laf sokmak için elinde bir sey yok farkindayim ama bu kadar basit seyler de hos olmuyor. :img-hysterical: Hem ben Ankara' ya gidecegim daha. Jübilemi orada yapacagim. :img-hysterical:
Hale abla ne olur yari yil tatili içinde bir gün olsun lütfen. Aglama
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(21-12-2009, Saat: 1:43)asi ruh yazdı: Hem ben Ankara' ya gidecegim daha. Jübilemi orada yapacagim.

Ezgi' cigim, Ankara' ya gelmen sart artik bak dilinle söyledin. Biggrin Artik seni de bekliyoruz en yakin bulusmamiza. Onay
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Bursa' da olsaydi kosa kosa gelirdim ama neyse... Gideceklere iyi eglenceler.

Yari yil tatiline çok var daha. Aglaelsalla
Ama ben karismak istemiyorum çünkü büyük ihtimalle bu kez gelemem.
Ocak' in 16' sina kadar hafta sonlari da dahil olmak üzere egitimde olacagim. Aglaelsalla

Ya arkadaslar ben gelmek istiyorum ama fazla fana giremiyorum. Yeri saati belli olunca bana mutlaka özel mesaj atin.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(27-12-2009, Saat: 19:15)PebbLes yazdı: Yari yil tatiline çok var daha. Aglaelsalla
Ocak' in 16' sina kadar hafta sonlari da dahil olmak üzere egitimde olacagim. Aglaelsalla
Melek abla sen nerede çalisiyordun ve ne egitimi bu? Gelmeni temenni ediyoruz. Smile
(24-12-2009, Saat: 14:21)ecegül yazdı:
(21-12-2009, Saat: 1:43)asi ruh yazdı: Hem ben Ankara' ya gidecegim daha. Jübilemi orada yapacagim.

Ezgi' cigim, Ankara' ya gelmen sart artik bak dilinle söyledin. Biggrin Artik seni de bekliyoruz en yakin bulusmamiza. Onay

Sagol canim. Bakalim bir gün insallah o da olur. Onay
(27-12-2009, Saat: 19:15)PebbLes yazdı: Yari yil tatiline çok var daha.
Ocak' in 16' sina kadar hafta sonlari da dahil olmak üzere egitimde olacagim.

Evet dedigin gibi ablacigim yari yil tatiline çok var. Ama sensiz de olmaz bulusma. Tüm ekibin tam olmasi gerek. Sarhos

Ben de bu günden itibaren ayin 15' ine kadar Istanbul' dayim.
16-17 Ocak' ta sinavlarim var. Ama yari yil tatiline de çok var. Özledim hepinizi. Aglaelsalla
Bence tabii sizlere de uyarsa; yari yil tatilinin tam olarak günlerini bilmiyorum ama illa ki Subat ayinin son 10 gününe rastlar. Hemen Subat' in ilk günlerinden tatil yapmazlar herhalde.
Ben diyorum ki ; Ocak ayinda bulusalim daha sonra Subat' ta da bulusuruz. Smile 1 ay gibi bir zaman olur arasinda az degil. Super
17' sinden sonra herkese uyarsa tabii.
Betül & Nurdan hafta sonu oldugu zamanlarda pek kalamiyorlar. (gerçi 3.bulusma için sözleri var çok kalmak için ama. Durtuk Abaza ) Herkese uyarsa hafta içide olabilir.
Ben de Izmit'te olurum insa'Allah.
Siz bir karara baglarsiniz artik.
Saglicakla kalin. Aglaelsalla

Ama dedigim gibi özledim hepinizi, ortamimizi. Gerçekten Ocak' ta olursa çok iyi olur. Kalp
Hale ablacigim, olaya bir el atarsan çok sevinirim. Kalp Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi