yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 2 ..!!!
(21-11-2009, Saat: 22:24)seküre yazdı: Bulusmada sike var, takim disindan futbolcu alinmis. Ben saymam bunu. Yarin gene yapalim ben hakem olayim. Biggrin Ezgi abla geldi ben gelmem. Biggrin Sanirim öncekinden iyi bir bulusma olmus. Smile

Seküre sen bana kurban ol. Valla acayip eglendik. Sen gelemedin diye kiskançlik yapma. :img-hysterical:

(21-11-2009, Saat: 23:06)PebbLes yazdı: Tekli resimlerimizin sadece tepe kisimlarini görebiliyorum, gerisi açilmiyor nedense. Tek diyebilecegim, dibim gelmis. :img-hysterical:

Ben de tariyorum resimleri, birazdan ekleyecegim. Biggrin

Daha var mi bu resimlerden. :img-hysterical: Melek sen de kaç tane var masallah. Ne ara çektiniz o kadar resmi? Hiç hatirlamiyorum ben. :img-hysterical:
(21-11-2009, Saat: 23:12)asi ruh yazdı:
(21-11-2009, Saat: 22:24)seküre yazdı: Bulusmada sike var, takim disindan futbolcu alinmis. Ben saymam bunu. Yarin gene yapalim ben hakem olayim. Biggrin Ezgi abla geldi ben gelmem. Biggrin Sanirim öncekinden iyi bir bulusma olmus. Smile

Seküre sen bana kurban ol. Valla acayip eglendik. Sen gelemedin diye kiskançlik yapma. :img-hysterical:

Hanimefendi, bundan sonra bir telefon sapigin var. Biggrin
Arkadaslar 2. si olmus. Benim daha 1. sinden haberim yok. Ben de çok gelmek isterdim. Ama yazililardan dolayi dogru düzgün Pc' ye oturamiyorum. Bu etkinligi görmemisim. Umarim güzel geçmistir. Bir dahakine ben de gelmek isterim.
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Ezgi, ben de farkinda degildim bu kadar fotograf çektigimizin. Ben de çok sasirdim. Biggrin

[Resim: img0022ia.jpg]

[Resim: img0027hd.jpg]

[Resim: img0032r.jpg]

[Resim: img0031fd.jpg]

Çok eglendik. Smile Evet Ezgi elleri hazir ola geçiyor resim çekilecekleri zaman. :img-hysterical:
(21-11-2009, Saat: 23:12)asi ruh yazdı: Daha var mi bu resimlerden? :img-hysterical: Melek sende kaç tane var? Masallah ne ara çektiniz o kadar resmi, hiç hatirlamiyorum ben. :img-hysterical:
Ezgi daha benim çektiklerim va.r Biggrin
Gerçekten çok güzel bir gündü. Bence gelmeyenler çok sey kaçirdi. Abaza
Ayrica iyiki sizi tanimisim.
Sizi seviyorum. Smile
Not: Sura sakin atlayip da son cümleyle ilgili yorum yapayim deme! Uyari
Bayagi hizli cikmissiniz ama bakalim Ankara' ya yetisebilecek misiniz? Smile

Çok güzel bir gun olmus tabii ki. Resimler de bu güzel güne renk vermis umarim devami gelir.
Kanka senin gelecegin zaman Istanbul toplantisi yapacagiz , acisini çikaririz sen hiç merak etme... OpucukOpucuk
(22-11-2009, Saat: 3:30)mavisülün yazdı: Kanka senin gelecegin zaman Istanbul toplantisi yapacagiz , acisini çikaririz sen hiç merak etme... OpucukOpucuk

Ah bir yapmayin olay cikarmazsam, ben de forumun cazgir yoneticisi degilim. Biggrin
Kim Hyun Joong

(22-11-2009, Saat: 2:22)manyax yazdı: Ezgi abla daha benim cektiklerim var. Biggrin
Gerçekten cok güzel bi gündü. Bence gelmeyenler cok sey kacirdi. Abaza
Ayrica iyi ki sizi tanimisim.
Sizi seviyorum. Smile
not: sura sakin atlayip da son cümleyle ilgili yorum yapayim deme Uyari

Abaza Abaza Abaza Abaza

(Bu kadar yorum yeterlidir sanirim. Happy0064 Zuhaha )

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi