Ben engelimi astim gibi görünüyor, büyük ihtimalle gelirim arkadaslar. Ama fazla uzatmadan bulussak artik diyorum.

Kocaeli Bulusmasi 2 ..!!!
|
Ben engelimi astim gibi görünüyor, büyük ihtimalle gelirim arkadaslar. Ama fazla uzatmadan bulussak artik diyorum.
![]()
11-11-2009, Saat: 2:29
Bende simdiden iyi eglenceler dilerim..
![]() Ezgi sende gitmelisin muhakkak.. Kambersiz dügün olmaz derler ya.. Sensiz de bulusma olmaz. :img-hysterical::img-hysterical:
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(11-11-2009, Saat: 2:29)Melissaa yazdı: Ben de simdiden iyi eglenceler dilerim.. Melisa seni de duyan her bulusmaya gidiyor musum zanneder. Canim daha hiç milli olmadim ben bu konuda. Sana o kadar Istanbul' a gel diyorum degil mi! Ama neyse artik yazi bekliyorum. :img-hysterical: Hale gelmeyi düsünüyorum canim. Hele sen de toplantida olursan çok daha fazla gelmek istiyorum ama bakalim zaman uyarsa insallah. ![]()
Merak etmeyelim lütfen, Hale abla bulusma yerine geceden gider. Herkesin gelmesini bekler.
![]() (11-11-2009, Saat: 9:57)seküre yazdı: Merak etmeyelim lütfen, Hale abla bulusma yerine geceden gider. Herkesin gelmesini bekler. :img-hysterical: Dogru söze ne denir seküre. Valla haklisin. Ama Hale yollarima kirmizi hali sermen lazim senin. Yoksa gelmem ben. :img-hysterical: Masallah bulusma konusunda çok aktif Hale hanim. ![]()
Ezgi Özlem' le bekleyecegiz bulusmaya katilmani. Bol bol fotograf çekilin bebisim. Söyle profilden falan.
![]()
Ne güzel.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (12-11-2009, Saat: 18:29)*mygirl* yazdı: Ezgi Özlem' le bekleyecegiz bulusmaya katilmani. Bol bol fotograf çekilin bebisim. Söyle profilden falan. Oldu Ayse hanm baska arzun var miydi? Profil resmiymis! Hanimefendiye bak. Sen de gel diyecegim ama özgürlügünü ilan etmene daha çok var senin. Gelemezsin nasilsa. Ha bir de maço abinde vardi senin. :img-hysterical: Ama abini taktir etmek lazim seninle bir tek o bas edebiliyor. Böyle olmasa isi zordu dogrusu kendisine saygilar selamlar tarafimdan. ![]()
E arkadaslar karariniz belli oldu mu? Neresi ve ne zaman? Insallah buna gelmek istiyorum bir sey çikmadigi sürece.
16-11-2009, Saat: 20:52
Arkadaslar bulusma tarihi 21 Kasim 'da saat 12:00 Halk evinin önünde bulusulacak.
Sormak istediginiz bir konu olursa özel mesajla bana ulasabilirsiniz arkadaslar... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|