yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Knowing Korea 2010
Çok güzel bir sey ben de gitmek isterdim.Smile Fotograflar da çok güzel.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Resimler çok güzel. Bu güzel Kore manzaralari içinde seni de görmek isteriz. :atkilinc:
Hakkınızı helal edin. ~
@ Dünya: Yok döndüm malesef. Hem ordayken nete girecek zaman bulamiyordum. Biggrin

@ Sunshine: Her gün o kadar çok yere gidiyorduk ki, günün sonunda fotograflarda adam gibi çikamaz hale geliyorduk. Ama söyle güzel bir fotograf bulursam eklerim onlari da tabi ;) Opucuk
Çok güzelmis. Biggrin Bizimle paylastiginiz için tesekkür ederiz. Smile
(01-08-2010, Saat: 2:31)kimyon yazdı: Ilk sayfadaki fenerler ve karpuzlar süper. Biggrin

(01-08-2010, Saat: 2:35)kimyon yazdı: 2. sayfada, müzedeki eski Korece yazilar, yemekler süper. Onay
Bir de iseyen çocuk muhtesem. Biggrin

(01-08-2010, Saat: 2:39)kimyon yazdı: 3. Sayfa... O eski Kore evlerine ben de gitmek istiyorum...Sarhos
Hatta öyle bir yerde yasamak istiyorum.
Ah... Eskiden bizim evler de öyleymis...
Sarhos

(01-08-2010, Saat: 2:41)kimyon yazdı: 4. Sayfa...
O muhtesem meydan gösterisi, eminim çok güzeldi. Onay
Bir kismi sari, bir kismi kirmizi misirlari da begendim çok. Biggrin

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Yorumlarin çok güzel Seçil.Biggrin
Çok güzel bir gün geçirmissiniz.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çok güzel ve ayrintili çekmissin fotograflari gitmis gibi oldum tesekkürler insallah bigün bizde gidebiliriz. Bende dün kizima Koreden mili kiyafetlerinden ismarlamistim onu aldim. Çok heyecanlandim.
Sanirim uçakla 11 saat sürüyormus ve bilet fiyatlarida gidis dönüs 1 500 müs dogrumu? Birde sorum turlami gittiniz bireyselmi?
(31-07-2010, Saat: 2:29)Mashimaro yazdı: Heyecanlandim yine fotolara bakarken Smile Siz köye de gitmissiniz sanirim. Çok güzel görünüyor her sey. Dedigin gibi hava Ankarali biri olarak neme hiç alisik olmayan biri için sorun yasatiyor. Hatta Izmir, Adana gibi yerlerde yasayan arkadaslarimiza bile agir gelmisti, en büyük sorunum buydu, zor nefes aliniyor.
Yemek konusunda ise, biz sevmistik ama açliktan bahsettigine göre sen alisamamissin sanirim? Biggrin
Tekrarini yasamak dilegiyle.. Smile

Evet biz alismistik yemeklere. Asiri nem var. Valla Türkiye'de öyle bir nem hiç bir sehrimizde yok.

(31-07-2010, Saat: 2:33)curiosity yazdı: Hava evet, hiç agzim açik uyudugumu bilmem artik nefes alamayinca agzim açik uyumaya baslamistim. Öyle fotograflarim da var ama koymayacagim tabii ki Biggrin
Biz epeey zorlandik yemek konusunda. Kim ve pilav güzel gidiyordu da, bizi çin restoranina götürdüklerinde hele deniz mahsüllerine aliskin olmayinca öyle ahtapot bacaklarina bakakaldim. Biggrin
Bizi köye de götürdüler, hatta 2 farkli köye gittik. Programimiz çok yogundu, çok güzeldi. Smile
Ve evet, tekrar gitmek istiyorum kesinlikle. :atkilinc:

Evet yaa Tugba'ya katiliyorum. Seni hiç göremedik. Içinde insan bulunan fotograflarda ekle canim... BiggrinBiggrin

Bende tekrar gitmek istiyorum. Bizi köye götürmemislerdi. Ama çok daha kalabalik bir grubumuz vardi. Bizimde program çok yogundu. Fazla alisveris bile yapamadik. Sad(

Sizin grubun içinde korelilerde varmiydi? Bizde Koreliler vardi da.

(01-08-2010, Saat: 14:17)Türkiz yazdı: çok güzel ve ayrintili çekmissin fotolari gitmis gibi oldum tesekkürler insallah bigün bizde gidebiliriz.bende dün kizima Koreden mili kiyafetlerinden ismarlamistim ou aldim.çok heyecnlandim
sanirim uçakla 11 saaat sürüyormus ve bilet fiyatlarida gidis dönüs 1 500 müs dogrumu bide sorum turlami gittiniz bireyselmi?

Aktarmasiz gidersen gidiste 10 saat , dönüste ise 12 saat yol sürüyor uçakla.
Ama aktarmali gidersen bir ülkede mla veriyor ve gidis 15-20 saat olabiliyor. Tabi dönüste de o civarda birsey.

Aktarmasiz biletler 1500 TL civarinda evet. Aktarmalilar ise 800-900 TL civarinda.

Arkadaslarimiz ilk mesajda yazmis zaten. "Ben, forum üyemiz canocan ve 2 Türk kiziyla birlikte "Knowing Korea 2010" programi dahilinde 12-24 Temmuz tarihleri arasinda Güney Kore'ye gittik."
Yani bir kamp dahilinde gittiler. Planli ve programli bir geziydi. Tipki turlar gibi.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Resimler gerçekten çok güzel.Insallah Kore ye gitmek isteyen herkese gitmek bir gün nasip olur.(Bide bayiliyorum su Korelilerin köy evlerine yaa)
O nemli havayi yasamadan bilemeyiz tabii. Biggrin Bir gün bize de nasib olsa Sarhos... Fotograflar çok güzel, tesekkürler. Bazilarinda camdan yansimissiniz. Biggrin
Dogrusu gidenlerin bireysel çektikleri fotograflar daha hos geliyor. O anlari az çok hissettiriyor. Smile Tam olmasi için gidip görmek gerek. Sarhos

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi