yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiturami Kombi
Kiturami Kombi

Aşağıda okuyacağınız metin Başkanın mesajıdır.Smile

[Resim: ceolo2.jpg]

50 yıldır Kore’de başarılı bir şirket olan Kiturami Boiler şimdi Kore Cumhuriyeti’nin sıcaklığı ile dünyayı karşılıyor.  

Biz, Kiturami Boiler, 1962’de kurulduğumuzdan bu yana sizin desteğiniz sayesinde 40 yıldır kazan endüstrisinde bir temsilci olduk.

Lider bir firma olarak, akaryakıtla çalışan, gazla çalışan, elektrik, odun ateşi ve kömür ateşi ile çalışan kazanlar ve diğer kazanlar sunarak kazan endüstrisinde zaman ve enerji çeşitlendirme politikalarının taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Ayrıca, ev şebeke projeleri ve hidroelektrik sistem gelişimi üzerine ilerleyen yatırım ve çalışmalar ile gelecekteki gelişmelere adım atmaktayız.

Yakın zamanda Asan’daki Century Factory’yi devralarak Klima piyasasına da adım attık. Buna ek olarak, dünyada profesyonel soğutma/ısıtma isletmesi olarak büyümekteyiz çünkü aşağıdaki alanlarda essiz ve güçlü tekniklere sahip olarak tanınan Bumyang Air Conditioner’i devraldık: sistem klima, soğutma kulesi ve soğutma makinesi.

Kiturami Boiler ve tüm personeli, en iyi ürünler ve hizmetler, aynı zamanda müşteri memnuniyeti için kesintisiz teknik gelişmeler ve yönetim ile, müşterinin güveni ve itibarında en iyi şirket olmaya çalışmayı sürdüreceğiz.

Sonsuz desteğiniz için tekrar teşekkür ederim ve ailenize sağlık ve mutluluk dilerim.

Saygılarımla!

Kiturami Kombi
Genel Müdür

Source-- http://www.kituramikombi.com/

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Kore kombisiyle isinacagiz yani, sagol Doga. Smile
hyun_bin yazdı:Kore kombisiyle isinacagiz yani, sagol Doga. Smile

Evet öyle aslinda. Konuyu açtim mi yoksa açarken sayfayi güncelledim konu gitti mi, yoksa silindi mi, hatirlamiyorum. Bu yüzden bir daha açtim. :d

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Iyi yaptin. Smile
Paylasim için tesekkürler.

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Tesekkürler Doga.
Vay tesekkürler. Biggrin
Paylasim için çok tesekkürler Doga...
Konu için tesekkür.
KORELI KITURAMI, 20 MILYON DOLARA TÜRKIYE'DE KOMBI FABRIKASI KURUYOR

Güney Koreli Isitma -Sogutma Üreticisi Kiturami, Türkiye'de 20 Milyon Dolara Fabrika Kuruyor.

Güney Koreli isitma-sogutma üreticisi Kiturami, Türkiye’de 20 milyon dolara fabrika kuruyor.
Türkiye dagiticisi Ilhanli Group’la yüzde 50 is ortakligina giden Kiturami, fabrikanin 2012’de faaliyete geçmesini planliyor. Firma Türkiye’de üretecegi, kombi, klima, günes sistemleri gibi ürünleri ihraç edecek.
2012’de açilacak
Yapilan is ortakligi ve hedeflerin açiklandigi toplantida konusan Kiturami Türkiye Genel Müdürü Mehmethan Akan, su bilgileri verdi: "Su anda Güney Kore’den gelen Kiturami markali ürünlerin montajini yaparak pazara sunuyoruz. Fabrikanin devreye girmesiyle birlikte Avrupa ve Ortadogu’ya ihracat yapmayi planliyoruz. Fabrikanin faaliyete geçtigi 2012 yilindaki hedefimiz, 50 bin adet ürün ihracati gerçeklestirmek." Kiturami CEO’su Kyu Won Kim de, firmanin isitma sogutma sektöründe 800 milyon dolar ciroya sahip oldugunu dile getirerek, 1.5 milyon birimlik üretimiyle Japonya, Rusya, Portekiz, Uruguay, Sili ve Brezilya gibi ülkelere ihracat yaptigini söyledi. Kim, sözlerine söyle devam etti: "Türkiye ve Güney Kore arasindaki güçlü baglari, bir tutkuyla ortak firmaya tasidik. Bu ortaklikla Türkiye’de bir üs olusturarak Avrupa ve Ortadogu ülkelerine ihracat yapmayi planliyoruz. Hayal ettigimiz basariyi Ilhanli Group’la elde edecegiz."
Yarisi Ilhanli’nin
Kiturami markali kombilerin satisina 2002 yilinda basladiklarini belirten Kiturami Türkiye Genel Müdürü Mehmethan Akan ise, fabrika için yapilan toplam 20 milyon dolarlik yatirimin 10 milyon dolarini Ilhanli Group’un karsilayacagini açikladi. Fabrikanin Çatalca veya Çerkezköy’de kurulacagini bildiren Akan, söyle konustu: "Kiturami firmasi Kore’deki fabrikasinin benzerini yapmayi düsünüyor. Kendi teknik altyapisina uygun bir insaat yapmayi istiyorlar. Fabrika da çalisacak personelin yüzde 15’ini Güney Koreli mühendis ve isçiler olusturacak."
Ilk etapta yüzde 5 pay
Mehmethan Akan, üretime basladiginda yaklasik 400 yeni istihdam saglayacak fabrikada yilda 150 bin adetlik üretim planladiklarini kaydetti. Akan, bugün isi sektöründe 30 firma ile rekabet ettiklerine de deginerek, sunlari söyledi: "2007’de sattigimiz 4 bin adet kombi sayisini bu yil 10 bin adete çikaracagiz. Bu ortaklikla birlikte kuracagimiz fabrika ile de yüzde 5 pay ile pazara girmek hedeflerimiz arasinda.

ALINTIDIR

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi