yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiss - Because I'm A Girl
Paylasim için tesekkürler Smile ..
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Evet sözler biraz saçma kaçmis kliple alakasiz...Ama hani erkek birakip gitti.Iste megersem gözlerini onun içn vermis.Giderkende hiç bir sey söylemeden gitmisti ya..Belki onlari kastediyordur. ve sonunda da aslinda kimse seve seve terketmez gibi bir mesaj vermek istediler galiba XP
Çok güzel bir sarkiymis hosuma gitti..Smile
gerçekten yaa bu yabanci sarkilarin anlamlari saçma sapan ve çogu kafiyesiz oluyo anlamadim gitti ben bu isi........türk sarkicilar bu sarkiyi türkçe olarak okusalar kesin ortalik yerde yuhlanirlar sanat hayatlari biter bee........acaba biz türk oldugumuz içinmi saçma geliyoo onuda anlamis degilim
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
biz damara alismisiz ondandir Biggrin
klibi hatirliyorum tam türk sinemasi tadindaydi
Bu sarki beni bitiriyor :Img-cray: Tam SNSD tadinda,ama biraz daha hüzünlü bir sarki.Çok severim,ama çok aglatiyor.Bu sarkiyi ilk geçen yil dinlemistim,sonra unuttum ve adini da ögrenemedim.Sözleri konusunda katiliyorum klibe hiç uymuyordu.Paylasim için tesekkür ederiz.
Abracadabra da irwojyeora..
Harika bir sarki tesekkürler paylasim için...Onay

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Evet harika bir sarki, süper klipte harika.:muzikgurubu:
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Çok begeniyorum bu sarkiyi. Paylasim için tesekkürler. Smile
SS501 SS501 SS501
2PM 2PM 2PM
Ilk kez radyoda dinledim. Çok güzel bir sarki.Biggrin
Tesekkürler.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥