yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
King Kim Soo Ro / 김수로 (2010)
[Resim: 84070041.png]

[Resim: 37183214.png]

[Resim: 89096605.png]

'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~

[Resim: zl01041540858281.jpg]

[Resim: vz01041541558281.jpg]

[Resim: vz01066958658281.jpg]

'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Paylasim için tesekkürler...
Chuno bittikten sonra bu diziyi heyecanla bekliyordum. Güzel bir tarihi dizi daha izleyecegim gibi... Simdilik sadece ilk bölüm ingilizce altyazisi çikti, bu hafta sonu 3. ve 4. bölümün yayinlaniyor olmasi gerek, biraz daha bölümler ilerlesin altyazilar çiksin hemen izlemeye koyulacagim... Dizide daha önceden izledigim tarihi dizilerden bir kaç karekter gözüme çarpti, izlerken daha iyi inceleme firsati bulurum artik. Smile
Arastirmama göre altyaziyi viikii çeviriyor ve sanirim Ja Muyon Go gibi eksik, parça purçuk olacak. Tek tesellimiz TRT'nin MBC ile anlasmasi oldugu için bu diziyi yayinlama ihtimali yüksek olmasi. Gerçekten güzel bir diziye benziyor.
1.Bölümü izledim çok güzeldi savas sahneleri tavsiye ederim.
Ellerine saglik ablam çok güzel bir tanitim olmus . Biggrin
(06-06-2010, Saat: 4:47)buse_san yazdı: Arastirmama göre altyaziyi viikii çeviriyor ve sanirim Ja Muyon Go gibi eksik, parça purçuk olacak. Tek tesellimiz TRT'nin MBC ile anlasmasi oldugu için bu diziyi yayinlama ihtimali yüksek olmasi. Gerçekten güzel bir diziye benziyor.
Türkçe alt yazisi da çikti, 2. bölüme kadar Türkçe altyazisi var. Ayrica Dong Yi'nin yayinlanmasi da var gündemde. Ya Kim So Ro ya da Dong Yi. Ama yüksek ihtimalle Dong Yi olacak. Çünkü Dong Yi 29. bölüme kadar gelmis ama Kim So Ro daha yeni basladi ki TRT Muhtesem Kraliçe'nin yayinlanmasindan sonra yeni bir dizi yayinlayacak. Ozamana kadar Dong Yi biter ama Kim So Ro bitmez.
Konu için tesekkürler .Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Tanitim için tesekkürler. Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Kim Soo Ro Açilis Videosu

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi