yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Yu-Na / 김연아(Ice Skater-Buz Patenci)
Gerçekten çok eglenceli buz pateni,tabi düsene kadar.. Smile
Basarili bir sporcu oldugu belli Kim YuNa'nin emegi olan herkese tesekkürler.. Smile
Bu güzel konu için tesekkürler canim..Onay
Song II Gook Ve Papatya

Tanitim ve resimler için tesekkrüler...Smile Dengesini çok iyi sagliyor...Smile
[Resim: 13343278.jpg]

[Resim: 63331461.jpg]

[Resim: 34533905.jpg]

[Resim: 32489982.jpg]

[Resim: 67313145.jpg]
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Bu kiz çok ünlü...
Tesekkürler tüm paylasimlar için. Smile
Çok güzel bir tanitim olmus kiz çok tatli buz patenide eglenceli olmali denemek lazim tesekkür ederiz. Alkis
Merhaba. Smile Bu kizin Vencouver 2010 Olimpiyatlarinda kisa programda 1. oldugunu duydum. Tabi gece oldugu için izleyemedim.Sad Acaba youtube disinda bir siteden bulan olursa bana ö.m. atabilir mi? Çok merak ediyorum, rekor kirdi falan diyolar. -Koreli olduguna göre bu normal tabi- simdiden tesekkürler. SmileSmileSmile
Ben de 1. oldugunu duyunca çok sevindim. Smile
Basarilarinin devamini bekleriz. Smile
!!!
...
!!!
...
(27-08-2010, Saat: 2:48)kimyon yazdı: Artistik patenci Kim Yu-na koçunun ayrilmasi konusunun yalan oldugunu söyledi

Güney Koreli artistik patinaj sampiyonu Kim Yu-na, Çarsamba günü, eski koçu Brian Orser'i haklarindaki ayrilik hakkinda yalancilikla, iki taraf arasinda devam eden sözlü savasa, dört yillik beraberligin bitiminden bir gün sonra, yeni bir ates eklemekle suçladi.

(kimyon)

---------------------------

Figure skater Kim Yu-na says coach lied about their separation

South Korean Olympic figure skating champion Kim Yu-na on Wednesday accused her former coach Brian Orser of lying about circumstances surrounding their separation, adding new salvo to the ongoing verbal war between the two sides one day after they ended their four-year ties.

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
(19-04-2010, Saat: 2:37)PerSpEcTiF yazdı: 2010 Vancouver Olympic Gold-Medalist Kim Yu-na

Jamsil (잠실), Seoul (서울), South Korea (대한민국)

2010 Vancouver Olimpiyatlari'nin altin madalyali sporcusu Kim Yu-na ve koçu Brian Orser bugün, Seoul'ün güneyinde yer alan Jamsil'deki Festa on Ice 2010 gösterisinde toplanan kalabalik için performans göstermistir. Üç günlük etkinlik ertesi günün aksamina kadar sürecek.

2010 Vancouver Olympic gold-medalist Kim Yu-na and her coach, Brian Orser, perform for the crowd at the Festa on Ice 2010 in Jamsil, southern Seoul on Saturday. The three-day event came to a close last night.

(19.04.2010 / JoongAng Daily)

[Resim: 49769533.png]

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi