yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Nam Gil Fan Club / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü 212 Üye
[Resim: bs1u.jpg]
[Resim: bi1b.jpg]
[Resim: bd1oa.jpg]
oo herkes burda bende uye olacagim iste adimi yazdim Biggrin
Kim Hyun Joong

:img-hysterical: Henüz izlenmeden bu kadar hayrani olan tek oyuncu Kim nam-gil herhalde. Sanirim Hilal ve Yasemin disinda kimse Bidam'li bölümleri izlemedi (Ayse'de izlemis olabilir) ama herkes hayran, ne güzel.

Tabi ki hep senin sayende Hilal Opucuk Kim nam-gil'in Türkiye'de hayrani varsa, sebebi sensin Biggrin Fotolar ve gifler için tesekkürler, arada Munno'mu gördüm çok mutlu oldum. Çok fena bakiyor ama. Acaba Bidam'a mi kizdi? Böyle seker bir seye kizilir mi yahu. Normalde bilemem ama dizide çok eglenceli, komik bir karakter oldugu belli.
Aysecim, Setenayim, Halecim hosgeldiniz Smile
(17-11-2009, Saat: 4:38)setayy yazdı: oo herkes burda bende uye olacagim iste adimi yazdim Biggrin
Ayni düsünce sekline sahip bir insan olarak ben de geldim buraya. Abaza
Abracadabra da irwojyeora..
(17-11-2009, Saat: 11:38)greatjanggeum yazdı:
(17-11-2009, Saat: 4:38)setayy yazdı: oo herkes burda bende uye olacagim iste adimi yazdim Biggrin
Ayni düsünce sekline sahip bir insan olarak ben de geldim buraya. Abaza

Smile Hosgeldiniz kankacim ve selen ...Sarhos:muzikgurubu:
(17-11-2009, Saat: 11:35)wiseacre_daisy yazdı: :img-hysterical: Henüz izlenmeden bu kadar hayrani olan tek oyuncu Kim nam-gil herhalde. Sanirim Hilal ve Yasemin disinda kimse Bidam'li bölümleri izlemedi (Ayse'de izlemis olabilir) ama herkes hayran, ne güzel.

Tabi ki hep senin sayende Hilal Opucuk Kim nam-gil'in Türkiye'de hayrani varsa, sebebi sensin Biggrin Fotolar ve gifler için tesekkürler, arada Munno'mu gördüm çok mutlu oldum. Çok fena bakiyor ama. Acaba Bidam'a mi kizdi? Böyle seker bir seye kizilir mi yahu. Normalde bilemem ama dizide çok eglenceli, komik bir karakter oldugu belli.

Israrla izlemiyorum ablacim Biggrin Ama biraz daha yayinlanmazsa izleyecegim Abaza Evet Bi Dam Mishil'e annesi olmasina ragmen düsmansa elbette severim ben Bi Dam'cigimizi :img-hysterical:
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
(17-11-2009, Saat: 11:35)wiseacre_daisy yazdı: :img-hysterical: Henüz izlenmeden bu kadar hayrani olan tek oyuncu Kim nam-gil herhalde. Sanirim Hilal ve Yasemin disinda kimse Bidam'li bölümleri izlemedi (Ayse'de izlemis olabilir) ama herkes hayran, ne güzel.

Evet suan bile bu kadar hyrani varsa yayinlaninca kaç hayrani olacak merak ediyorum. Ama Bidamin %70'i benim bunu unutmayin BiggrinAbaza

Setenay hosgeldin canim ama imzana eklemeyi unutmussun sanirim Smile
[Resim: bid1u.jpg]
[Resim: bid2.jpg]
[Resim: bid3.jpg]
[Resim: bid4.jpg]
[Resim: bid5.jpg]
[Resim: bid6.jpg]
[Resim: bid7.jpg]
[Resim: bid8.jpg]
[Resim: bid9.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi