23-07-2010, Saat: 18:18
yesyesek canim ben koydugun yaziyi çevirmeye çalistim ama çevirdigimden bir sey anlayamadim. galiba oppamin askere giderken verdigi pozlarla ilgili
![[Resim: iIzMK.jpg]](http://i.imgur.com/iIzMK.jpg)
Kim Nam Gil Fan Club / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü 212 Üye
|
23-07-2010, Saat: 18:18
yesyesek canim ben koydugun yaziyi çevirmeye çalistim ama çevirdigimden bir sey anlayamadim. galiba oppamin askere giderken verdigi pozlarla ilgili
![]()
23-07-2010, Saat: 20:15
sa rang ham ni da kim nam gil
![]()
Yağmuru Kıskandım Sana Dokundu Diye,Rüzgara Kızdım Kokunu Çaldı Diye,BirTek Geceleri Sevdim Seni Rüyalarıma Yolladı Diye..!
KİM NAM GİL
24-07-2010, Saat: 12:43
Beer Hite'tan ikinci reklam arkadaslar.
![]() Çok kisa ama ya daha uzun olsaydi keske çok görürdük ne güzel oppamizi. ![]() Beer Hite-Kim Nam Gil ( Tiklayin ) Bu da resimleri. ![]() ![]() ![]() Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro BIGBANG CnBlue One Ok Rock Yamashita Tomohisa I love all of them !
24-07-2010, Saat: 13:14
"yesyesekmerve" ve "KimNaMeral" resimler için tesekkürler hepsi harika.
![]() KINGDOM
![]()
Fotograflar bir harika tesekkürler
![]() Masallah Oppama ![]()
"yesyesekmerve" fotograflar için tesekkürler hepsi harika.
![]() (23-07-2010, Saat: 17:34)yagmur_h yazdı: Bidam_(srsr13) imzani kullaniyorum canim ben bu imzadir , fotograf montajlamadir anlamiyorum da... Kullanabilirsin cnm ![]() Kim Nam Gil askere gidince buralar biraz sessizlesti sanki Özleyeni çok bir an önce gelsin ama yaa Bu arada orada askerlik 2 sene diye duymustum Eger öyleyse yeni diziler için bayagi bekliyecez anlasilan Fotograflarda çok güzeller Emeginize saglik Merve ve Meral |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|