yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Nam Gil Fan Club 2 / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü 2
[Resim: crzsh.jpg]
çok güzel yapılmış değilmi arkadaşlar sizce nasıl ?
her şey değişiyor...

[Resim: cjSAx.jpg]
z.ışıl, çok iyi gerçekten Smile Ayrıca Japon fanları acayip kıskandım. Banane ya ben de teşekkür mesajı istiyorum bee Ne olurdu bize de "sarang hamnidaa" diye bağırsaydı... Sad
A love which smiles with my tears... Bogoşipta
Sonunda geldin delü çocuk!
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
Img-wink 
keşke cry
her şey değişiyor...

OMO OMO!çok güzel fotoğraf.oppam çok yakışıklı.teşekkürler.Smile

Love01 
Onaygünaydın benim geniş ailem iyi formlar
her şey değişiyor...

Kim Nam-Gil'in 2013'te yaınlanacak filmi;

Backwards Running Man / 거꾸로 달리는 사나이 (2013)
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Yeni bir film çekiyorrr yaşasınnn.Super Vee ikinci güzel haber isee Trendy Dergi'sine gönderdiğimiz mesajlar yayınlandı arkadaşlarrr. Biggrin Destek verenlere çok ama çok teşekkür ederim. Smile

[Resim: 20120911131705.jpg]

[Resim: 20120911131648.jpg]

[Resim: 20120911131726.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Yeni filmiyle bomba gibi bir dönüş yapacak KiNG'imiz. Biggrin Bu arada sonunda şu dergi çıktı. Beklemekten helak olmuştuk. Hatta bir ara unuttular bizi sandım. Biggrin
A love which smiles with my tears... Bogoşipta
Sonunda geldin delü çocuk!
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
Sorma ya bende unuttular sandım.Biggrin Bir de 3-4 kere mesaj attım cevapta vermediler iyice umudu kesmiştim yani. Biggrin İnşallah daha büyük şeylerde başarırız. Biggrin

"Kim Nam Gil ,geri dönüş filmi olarak “Man Runing Backwards(Geriye Doğru Koşan Adam)” filmini düşünüyor.

Temmuz ayında askerlikten terhis oluşundan sonra Kim Nam Gil,aksiyon korku filmi olan”Man Running Backwards”filminin geridönüş filmi olmasını planlıyor.

Ajansı Star J Management’ın yaptığı açıklamaya göre,yönetmen Yoo Jae Goo’nun 2009 yılı yapımı filmi”Secret”ın devamı olan filmde Kim Nam Gil’in rol alma ihtimali büyük.
Ön –yapımı bu ay gerçekleştirilen filmin ,başrolde yer alacak aktör ve aktrislerin belli olmasından sonra Ekim ayında çekimlerine başlanacak.

Kim Nam Gil’in terhisinden sonraki ilk projesi yapımcılığını yaptığı”Ensemble”adlı belgesel filmdi.Filmin gösterimi Ağustos ayında 8. Jecheon Müzik ve Film Festivalinde yapıldı,Kim Nam Gil orada hayranlarının karşısına ilk defa çıktı."

Çeviri ; Ayşe Gül Gerdaneri
source;
Kim Nam Gil Türkiye Fan Club Blog Sayfası

[News ✮ 2012] 김남길(Kim Nam Gil) considers "Man Running Backwards" as his comeback movie

After his discharge from the military in July, actor Kim Nam Gil positively reviewing an action thriller movie, "Man Running Backwards" (Literal title of "'거꾸로 달리는 사나이" ) for his comeback.

According to his agency, Star J Management, the movie , which is a sequel of director Yoon Jae Goo's 2009 movie "Secret", has a high possibility for Kim Nam Gil to take the lead role.

Pre-production is done this month and will kick off its filming by October once the main lead actor and actress casting is complete.

Meanwhile, Kim Nam Gil first project after his discharge was the film documentary "Ensemble" which he co-produced . Said movie was featured in the 8th Jecheon Film and Music Festival held last August , where Kim Nam Gil made his first appearance to his fans.
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Kim Nam Gil’in Red and Black Filminin NHK TV’de Yayınlanacağı Kesinleşti!

[Resim: 19893210151125817116480.jpg]

Dramanın son bölümü 5 Eylül 2012 tarihinde Japonya’da yayınlanacak. Bu kararın Japan Good Story’nin yardımcı yapımcılarına ait olduğu söyleniyor.
Kim Nam Gil, önceki haberlerde de bahsedilen drama aktristi Han Ga-ın ile birlikte Japonya’nın tanıtım turnesi için bekliyor.

Çeviri ; Eif TEMUR
Kaynak ;
Kim Nam Gil Fan Club Türkiye Blog Sayfası

[NEWS]Kim Nam Gil 's Red and Black is confirmed to be rebroadcast in NHK TV !

The last drama installment of 김남길(Kim Nam Gil) is to be broadcast for the third time in Japan starting on September 5 2012. This marks the decision of the co-producers of Japan Good Story after Kim Nam Gil was discharged from military last July.

Expected is the Japan promotional tour of the drama with actress 한가인(Han Ga-In, ハン・ガイン) which was mentioned in previous news reports.
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi