yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Nam Gil Fan Club 2 / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü 2
Bugün büyük gün oppa aramıza dönüyor biran önce dizisini çekmeye başlasın.2 sene nasıl geçti bir biz birde oppa bilir.Kore'ye fax mı çeksek azıcık kısaltsınlar şu süreyi. hystericalBilmiş

Tekradan aramıza hoşgeldin oppa, tüm iyi dileklerimiz seninle hasret sona erdi. SuperBiggrin
Sonunda döndü demek Biggrin 2 yıl çabuk geçti arkadaşlar umarı özellikle tarihi bir dramada oynarda ...şu içimizdeki bidam boşluğunu dindirir
Appamız sonunda geldi çok çok mutluyum hoşgeldin appaa Biggrin Biggrin Muzikgrubu

Ayrıca KNG Magazine Illustrated Dergisi için Yeni Zellanda'ya fotoğraf çekimlerine gidecek ve ayrıca 10 gün orada tatil yapacakmış arkadaşlar.

Nisan 2012 tarihli son fotoğraflarından.. Çok zayıflamış kıyamam ya, yüzündeki masumluğa kurban olayım.Smile

[Resim: 25179710151069492511480.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Kim Nam Gil erişte yerken. Biggrin

[Resim: 58898648.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Uzun saçları ve masum gülümsemesiyle çok güzel gözüküyor.Zayıflamış ama morali yerinde sanırım şimdilik bizim için bunu bilmek bile yeterli.Tatil yapmasında fayda var hem kafasını dağıtmış hemde dinlenmiş olur.Adım gibi eminim aramıza bomba gibi döneceğinden. OnayBilmiş
SO Jİ SUB <3

Sonunda askerliğin bitmesine çok sevindim. Biggrin
Umarım en kısa sürede yeni dizi çekerde onla hasret giderebiliriz. Angel
Aah Kim Nam Gil çok özledik seni. Saçlar yakışmış ve çok masum görünüyorsun gerçekten. Tatil yap ve dinlen. Smile
BIG BANG - 2NE1
]Kim Nam Gil’in Joseon119 adlı dramanın kadrosuna seçilip seçilmediği henüz onaylanmadı.

Yetkili şöyle bir açıklama yaptı;Kim Nam Gil’in Joseon 119 adlı yeni dramada rol alıp almayacağı henüz onaylanmadı.

Haziran’ın 27 ‘sinde yapılan açıklamada aktörün KBS Draması Joseon119 ‘da rol almayı düşündüğü belirtilmişti.Star J Entertainment’dan yapılan açıklamada Kim Nam Gil’in gelecek projelerini planlarken Joseon119’da rol almayı halen gözönünde bulundurduğu belirtildi.

Kim Nam Gil askerlik servisinden Temmuzun 14’ünde terhis olmuştu ve şu anda Yeni Zelanda’da tatiline devam ediyor."

Kim Nam Gil has chosen to cast in drama Joseon 119 ? "There's no confirmation yet"

Kim Nam Gil's appearance on the upcoming drama Joseon 119 has not been confirmed yet, official revealed.

Reports were released on early of July 27 2013 stating that the actor is considering his casting in the fusion KBS Drama Joseon 119.

However, Star J Entertainment confirms that while Kim Nam Gil is considering his next project, the casting for Joseon 119 is still under consideration.

Kim Nam Gil was discharged from military service last July 14 and currently taking his break in New Zealand.

Çeviri ; Ayşe Gül Gerdaneri
Kaynak/ Source ;
Kim Nam Gil Fan Club Türkiye Blog Sayfası
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Veee Appamızın yepyeni fotoğrafları ve kendi yorumlarıyla buyrun arkadaşlar. Biggrin

“Today is my third day visit in New Zealand.
Mauricio Family is hospitable. Man, woman--two people , they are so cute. Not to mention how friendly they are. Thank you.”

“Bugün benim ziyaretimin 3.günü.Maurico Ailesi çok misafirperver.Kadın ve erkek-iki kişiler,çok hoş görünüyorlar.Ne kadar arkadaşça olduklarını belirtmeye gerek yok.Teşekkürler”

뉴질랜드로 날아온지 사흘째 되는 오늘. 마우리족들의 환대를 받았어요. 남자건 여자건 이 사람들, 너무 귀여워요. 친절한 건 말할 것도 없구. 고마워요

[Resim: 28372734409181900322119.jpg]

“While living on planet Earth,we have received so many gifts from nature.
.Just now, my body is so into this beach.
My body is soaked on a sandy beach while overlooking the cold sea.(Definitely it is not man-made!!!)
Body soaked in a hot spring.
이곳시간 오후 6시 hot water beach, New Zealand
At 18:00 hours/local time, hot water beach New Zealand (He's still used to military time )”

“Dünya gezegeninde yaşarken,doğadan bir çok hediye alırız.
Şimdi vücudum kumsalın içinde.Soğuk denizi seyrederken vücudum kumun içine batmış durumda.
Vucudum sıcak kaynağın içinde
이곳시간 오후 6시 sıcak su kumsalı,Yeni Zelanda. Yerel saat 18:00 ‘de”

지구라는 행성에 사는 동안, 자연으로부터 참 많은 선물을 받아왔다. 바로 지금, 내가 몸 담고 있는 이 해변에서도 그렇지. 차가운 바다들 바라보며 모래사장에 놓여진 (결코 인간이 만든 것이 아닌!!!) 온천에 몸담고 있다니.이곳시간 오후 6시 hot water beach, New Zealand

[Resim: 28362834408967567010221.jpg]

(The sheep) is so cute...

He drinks the bottle of milk in a matter of seconds.
Ahhhh, right now only one name comes into mind.
Our TamTam, I miss him...
Is he alright?

“Koyun çok hoş...Bir şişe sütü saniyeler içinde içiyor.”
Ahhh,şimdi sadece bir isim aklıma geliyor.
Bizim TamTam’ımız.
Acaba iyimi?”

너무 귀여운... 우유 한병을 순식간에 다 먹어치웠다. 아아아, 지금 생각나는 이름 딱 하나. 우리 탐탐, 보고싶은 녀석... 잘 있지?

[Resim: 37676734410170900223215.jpg]

“When you come to New Zealand, make sure to make a stop at these few places.
Here's one of them.
To be more specific, this is Te Puia's geysers.
It looks like a stafe of dry ice with steam evaporating on it, with the smell of sulfur in the wind.
I uploaded one photo ^^”

“Yeni Zellanda’ya gelirseniz bazı yerleri ziyaret ettiğinizden emin olun.Burası işte onlardan biri.Burası Te Puia gayzerleri.Üzerinden duman tüten kuru buz gibi görünüyor,havada sülfür kokusu var.Bir resmini yükledim"

뉴질랜드에 오면 꼭 들러야 할 곳이 몇 곳 있대요. 이곳도 그 중의 하나. 좀더 친절하게 설명하자면 Te Puia의 간헐천이죠. 마치 무대 위의 드라이아이스 같은 증기, 유황과 바람의 향기. 아쉬운대로 사진 하나 올려봅니다. ^^

[Resim: 40392834409830900257211.jpg]

Now in a New Zealand trip with people. .
Old people. Exciting people. Good people

이번 뉴질랜드 여행을 함께 한 사람들. 오래 된 사람들. 재밌는 사람들. 좋은 사람들.

[Resim: 54905934410093233564354.jpg]

Çeviri ; Ayşe Gül GERDANERİ
Kaynak ;
Kim Nam Gil Fan Club Turkey Blogspot
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
We explored Queenstown'nın Flea Market which sets up every Saturday morning
Handmade candles, coins, rings and necklaces were beautifully handpainted.
There were a lot of things to see.
Unfortunately, I did not buy anything ^^”

“Her Cumartesi sabahı açılan Quenstown’nın Bit Pazarını keşfettik.
Elyapımı mumlar,paralar,yüzükler ve kolyeler çok güzel boyanmıştı.
Görecek bir çok şey var.
Ne yazıkki,ben hiçbir şey almadım”

[Resim: 42741034507285890511718.jpg]

“Fotoğrafçımla birlikte Tekapo gölünü görmeye gittik.
Zümrüt ışığıyla dolu yere uzaktan bakarken,aklı ve kalbi iyi durumda olan bir insan gibi görünüyorum
Birgün bu anı özleyeceğim…
*Mr.Jo Nam Ryong Kore’de tanınmış bir moda fotoğrafçısıdır.2011 yılında Vietnam’ı ,Airrang’s Love(Bir yardım programı) için ziyaret ettiğinde aktris Lee Yo Won’la da birlikte çalışmıştı”

[Resim: 60339234507007557206215.jpg]

We bought a very very very very very very very very very famous Fergburger and ate (it) at the lakeside.
Truly it's famous! It's delicious.
Beside me is my stylist Hyong Han Hyuk ^^:”

“Çok çok çok meşhur bir Ferburger aldık ve onu göl kıyısında yedim.
Gerçekten çok meşhur!Lezzetli
Yanımda sitilistim Hyon Han Hyuk vardı”

[Resim: 17916634507376223836095.jpg]

A famous place to stay in New Zealand Southern Alps is a resort town called Queenstown.
I am in the boat heading to Lake Wakatipu to fish for Rainbow Trout !!!”

“Yeni Zelanda’nın Güney Alplerinde konaklamak için Queenstown adında meşhur bir yer var.Gökkuşağı Alabalığı avlamaya bir botun içinde Wakatipu Gölü’ne gidiyorum!!
[Resim: 31941934507238223849866.jpg]

“Tam şimdi,burası benim evim gibi…
Yemek yiyebileceğin,hareket edebileceğin ve kalbine dokunabileceğin bir yer.
Karavan seyahat etmenin zevkini tamamlıyor.
Oh bu arada biz Cook dağına doğru gidiyoruz
*not,Cook dağı güney Alplerde”

[Resim: 37620734506816223892013.jpg]

Fourth day in New Zealand
We are here now at Rotorua Airport.
We are leaving from South Island (relatively cold) going to North Island (Relatively warm)
I'll be back! See ya!”

“Yeni Zelanda’da dördüncü günüm.
Şu anda Rotorua Havaalanındayız
Güney Adasından daha sıcak olan Kuzey Adasına gidiyoruz.
Geri döneceğim!Görüşürüz”

[Resim: 39678834506096890630689.jpg]

Çeviri ; Ayşe Gül GERDANERİ
Kaynak;
Kim Nam Gil Fan Club Turkey Blogspot
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !