31-07-2010, Saat: 19:59

Konuyu Oyla:
Kim Myeong Min / 김명민
|
01-08-2010, Saat: 12:59
01-08-2010, Saat: 13:00
01-08-2010, Saat: 13:02
01-08-2010, Saat: 13:02
01-08-2010, Saat: 13:03
07-08-2010, Saat: 9:11
Paylasim için tesekkürler ablam.
![]()
09-11-2010, Saat: 21:34
Merhaba Arkadaslar!
Sizlere iletmek istedigim bir konu var, ve tabii ki yardiminizi da rica ediyorum. Bu mesaja sayfa 6da kendisi de mesaj yazmis olan piano_lady adli arkadasimin bir istegi ve ricasidir aslinda bu. piano_lady, uluslararasi Kim Myeong Min Fan Kulubunun kurucularindan birisi. Ve dolayisiyla Kim Myeong Min'le bulusup gorusebilen, cesitli etinlikler duzenleyen, KMM icin cesitli zamanlarda cesitli surprizler hazirlayan biri. Tabii bunlari yalniz yapmiyor, farkli ulkelerden bir araya gelen KMM fanlarinin katkisiyla olusuyorlar. Mesela daha once KMM icin yeni projesinin baslangicinda moral destek anlaminda, herkes el yazisiyla, fighting! mesajlari yazip/toplayip/ elden teslim etmislerdi. KMM'nin dogum gununde, uluslararasi kargo yolculugu sirasinda bozulmayacak tatli/sekerleme cinsinden seyler yapip, yine KMM'ye ulastirmislardi. Bunun gibi fan etkinlikleri yapiyorlar. piano_lady'nin benden sizlerle paylasmami istedigi konu iste tam da bu. Turkiye'deki KMM fanlarinin da aktif olarak aralarina katilmasini umuyorlar. KMM uluslararasi fan kulubunun internet sitesinde hali hazirda bir Turkiye sayfasi zaten var. Turkiye'deki fanlarin seslerini daha cok duymak istiyorlar. Kisa bir sure once bana yazdigi mesajda bir iki ricasi daha vardi, ben ozel islerim nedeniyle, ricasini yerine getirmekte biraz geciktim, ona da cevap yazmadim henuz. Son ricasi soyle: KMM forumda Turkiye baglantisini saglayacak, Turkiye ayaginda duzenlenen etkinlikleri takip edecek, KMM ile ilgili haberleri Turkce'ye cevirebilecek ve Turkiye'deki sitelere/forumlara yayimlayabilecek yabanci dil bilen temsilcilerin aralarina katilmasini arzuluyorlar. Bir kisi degil istedikleri, ne kadar cok gonullu fan o kadar cok guzel is diye dusunuyorlar... Simdi bana peki o zaten buraya yazmis, sana ne oluyor diyenler varsa, soyle soyleyeyim ^^ piano_lady ingilizce yazdigi icin, ve sanirim mesajina donus alamadigi icin anlasilamamis olmaktan korkuyor. Benden bir kez daha sizlere bunlari yazmami rica etti. Eger KMM hayraniysaniz, ya da moda tabirle 'fan' oldugunuzu dusunuyorsaniz, KMM international forum'a katilmaya ve Turkiye'nin sesini orada hem KMM'ye hem de dunyaya duyurmaya ne dersiniz? ^^ Ilgileniyorsaniz, hic cekinmeden piano_lady'ye yazabilirsiniz. piano_ lady e-posta adresini zaten kendi mesajinda da belirtmis. 6. sayfada. Ah, unutmadan, su anda devam eden bir projenin de haberini sizlere yazmami istiyor, KMM icin Noel buzdolabi magnetleri projesi... proje linki : http://mmi.myungmininternational.com/node/1954 Sizlerin basini bu kadar agrittiktan sonra, acikcasi samimi bir itirafta bulunmak istiyorum. Sanirim yasim itibariyle ^^, ben herhangi bir sanatci/oyuncu vb icin 'fan' olma duygusunu pek anlayamiyorum, oyunculari/sanatcilari takdirle takip eder, izlerim ama yeni neslin anladigi manada bir fanlik durumu benden cok uzak. Ayrica, Yanda kullanici adimin hemen altinda yazan gonderdigi mesaj sayisindan da tahmin edebileceginiz gibi, forumlara yazmakta da pek basarili degilim. Bu bahsettigim piano_lady adli arkadasla hasbel kader tanistik, KMM forum'a uye olan ilk Turkler ben ve kardesimmisiz, dolayisiyla o gunden beri arada yazar. Turkiye'de KMM' i begenen birileri oldugunu duyunca cok sasirmisti falan... Neyse, kisacasi ben yeterince 'fan' olmadigim icin, onun istedigi kalibre degilim ^^ bu duzenlenen etkinliklere/ ve benzerlerine katilamiyorum. Ama, nezaket geregi onun ricalarini sizlere iletmeyi de bir borc goruyorum. Bu uzun yaziyi bu satira kadar sabirla okuyan olduysa ^^ coook tesekkur ediyorum!!! ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi