yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Jang (Bae Soo-bin 배수빈)
[Resim: 1164541575allnighttx0.jpg]

[Resim: 1153243512b4d9bdc3c7d1bhi0.jpg]
Son resim çok net tesekkürler.. Smile
Vip-Jvc yazdı:Haklisin ablacim..Chang-kyumda kötü ama onu seven varmi bilmiyorum..
Sen sevmiyorsun sanirim ablacim.. BiggrinBiggrin

Kim Yang..Happy0064

ben çangkyumu da kimyangi da madam yamiyi de çok seviyorum kötü müyüm neyimBiggrinBiggrinama gerçekten kimyangla madam hiç iyi olamiycaklar ama çangkyum iyi bir insan sadece siyasi zekasi yok biraz da güçsüz bir kisilik ama sonlarda düzelcek ben o yüzden onu seviyorumBiggrinBiggrin

Evet aysecim dogru söylüyorsun asil bir aileden geliyor üstelik babasi eskiden valiydi..Hiç ona çekmemisBiggrin..
Ticari ve siyasi zekasi olmadigi için baskalarinin oyuncagi oldu..Ama sonradan düzeldi,dogru yolu buldu..Happy0064
evet önemli olan dogru yolu bulabilmekBiggrinBiggrinmadamin hiç yapamadigi bir seyBiggrin

Madam ve dogru yolmu.. Biggrin:fighting29:
Hiç uyusmuyorlarBiggrinBiggrin

Ve iste kim yang in o essiz bakisi..:icon_shadeicon_s:

[Resim: kimyangip7.png]
harbiden essiz bir bakis yaa..baska kimse böyle bakamaz..gerçektenBiggrinBiggrin

kendi gelmeden yaptigi icrartlari duymustuk beyimin ama bana anlatilanlardan daha farkli çikti.herseyden önce su donuk bakislarindan bahsetmek lazim ne bakistir o:icon_shadeicon_s::icon_shadeicon_s:.insanlar donuklasinca öyle bir hal aliyor demekki ama hosuma gitti çünkü güzel donuklasiyor.ayrica fazlasiyla karizmatik zeki ve çevik:fighting29::fighting29::fighting29:.çok sevdim çooooook,diziye girisi ayri bir olaydi zaten.dizide gördügüm ilk sahne buydu ta o zaman sevmistim onu ama içime attim zaman iste karslilastik yine.güzel güzel çooooooook güzel:img-angel::img-angel::img-angel:
taybong yazdı:harbiden essiz bir bakis yaa..baska kimse böyle bakamaz..gerçektenBiggrinBiggrin

HaklisinHappy0064
Vip-Jvc yazdı:Ve iste kim yang in o essiz bakisi..:icon_shadeicon_s:

[Resim: kimyangip7.png]

nedense bana çok... itici geldi:butch::fighting29: yani herkesi karizmatik bulabiliyorum ama nasil bi nefretse bi su adami karizmatik bulamiyorumCold kim yang olarak ki hislerim zaten belli:fighting29: ama bae so bin olarak da hiç sevimli bulamiyorum malesefCold

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi