yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Jang (Bae Soo-bin 배수빈)
dizi disinda belki hos biri ama kesinlikle bu adami sevmiyorum sevmiyorum:icon_mad:
ben bayagi bi resmini göndermistim bunun ama ne yazikki site yeniden olunca gitti simdide hiç gidip o kadar arayasin yok tekrar :/ kusura bakmayin artik en çok ben hayraniydim bunu zaten
Evet sen baya bi hayraniydin ve resimlerin gitmesine çok üzüldümSadArtik yaz tatilinde ekleriz...

Denizler İmparatoru
Bazi Kim Yang resimleri..

[Resim: 90599982xs6.jpg]

[Resim: b9ccbeb2b1e8c0ccb6a7b8brm0.jpg]

[Resim: 3e2f11182248521oh1.jpg]

[Resim: a42f1118202843misskimnq0.jpg]

[Resim: 532f1117928232bfecb8aebkh8.jpg]
hil_hil tesekkür ederiz...
kimsoo_s yazdı:ben bayagi bi resmini göndermistim bunun ama ne yazikki site yeniden olunca gitti simdide hiç gidip o kadar arayasin yok tekrar :/ kusura bakmayin artik en çok ben hayraniydim bunu zaten

Seni hatirlamaz olur muyum Kim Soo cum...Bna Kim Yang sevgisini sn bulastirmistin..30 sayfa muhtesem fotolari vardi Ve hatta Jang Hwa ( Melek ) le bize kalmisti sonra topic ve paylasilamiyordu Bae Soo Bin...Nerde o günler simdi Bae yi herkes Kim Yang olarak hatirliyor ve sevdirmek için ugrasan bn kaldim hehe..Ama bnim de içimden resim aramak gelmiyor haklisin Sibelim...

hil_hil fotolar için tesekkürler özlemisim yaw...
piskoz yazdı:kaçinci dizide bölüme girdi arkadaslar ben animsiyamadim(neden aceba?)

Yanlis hatirlamiyorsam Kim Yang diziye 36. veya 37. bölümde katilacak

Kim yangin baska resimleri... umarim begenirsiniz =)

[Resim: 213yo5.jpg]

[Resim: 168parkpeanutdn6.jpg]

[Resim: 215qq6.jpg]

[Resim: kimmia3.jpg]

[Resim: kyyhw7.jpg]

Bir hayraniyla sanirim..

[Resim: kkkkkkkkkkkte8.jpg]
DAE-Haeshin yazdı:
kimsoo_s yazdı:ben bayagi bi resmini göndermistim bunun ama ne yazikki site yeniden olunca gitti simdide hiç gidip o kadar arayasin yok tekrar :/ kusura bakmayin artik en çok ben hayraniydim bunu zaten

Seni hatirlamaz olur muyum Kim Soo cum...Bna Kim Yang sevgisini sn bulastirmistin..30 sayfa muhtesem fotolari vardi Ve hatta Jang Hwa ( Melek ) le bize kalmisti sonra topic ve paylasilamiyordu Bae Soo Bin...Nerde o günler simdi Bae yi herkes Kim Yang olarak hatirliyor ve sevdirmek için ugrasan bn kaldim hehe..Ama bnim de içimden resim aramak gelmiyor haklisin Sibelim...

hil_hil fotolar için tesekkürler özlemisim yaw...
sanirim okuLLar kapninca sevdama devam ederim Biggrin kim biLir
[Resim: 14314531fc6.jpg]
[Resim: 456345343ib7.jpg]

[Resim: 20pd3.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi