yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
^^Kim Jae Seung Fan Club/Kim Jae Seung Sevenler Sevenler Kulübü^^
(25-11-2009, Saat: 11:55)greatjanggeum yazdı: Ne yani bu adam Hong Gil Dong'da oynadi?Kim ki bu? Ay çikaramadikm birtürlü Dodgy Chi Su degildi herhalde? Iyi adammis tuttum belki fanina üye olurum burasi çok sicak Biggrin

Gil Dong'umun kardesiydi bu adam Kalp o zamanlar karizmasinin farkinda degildim tabi Biggrin Abaza
Anladim ay o pisirik hani Psikopat Eun Hye ile evlenecek olan? Sok geçirdim bu o muymus Biggrin Katilayim bari Biggrin Kardesini sevmiyordu ben sevdim bu adami Biggrin
Abracadabra da irwojyeora..
Bu resimleri koymayi unutmusum bakinda gözünüz gönlünüz açilsin Biggrin Kalp

[Resim: 2vni5vo.jpg]

[Resim: 2n88luh.jpg]

[Resim: i4fxh5.jpg]

[Resim: 30uqtra.jpg]
(25-11-2009, Saat: 12:02)greatjanggeum yazdı: Anladim ay o pisirik hani Psikopat Eun Hye ile evlenecek olan? Sok geçirdim bu o muymus Biggrin Katilayim bari Biggrin Kardesini sevmiyordu ben sevdim bu adami Biggrin

Selen Biggrin Eski defterleri açmayalim annem ama cidden bu adam fenaymis Kalp Biggrin
Tamam Biggrin Fenaymis gerçekten ben de geleyim de üye artsin Biggrin
Aferin yola gel Biggrin Abaza
Ekledim bak kontrol et istersen Biggrin Üye çekmeliyiz buraya üye Testere
Isteyen gelir fazla üye isteyen kim? Biggrin O bizim ve ebediyen bizim kalacak Biggrin Kalp Abaza Biggrin
Yunho^^mun dizisini izledigimden beri gözüm bu adamin üzerinde dizidede çok tatli Sita^^m beni kirmadigim için tesekkürler Biggrin Opucuk
Rica ederim canom senin sayende sabah sabah gözüm gönlüm açildi Allahrazi Biggrin Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi