yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
^^Kim Jae Seung Fan Club/Kim Jae Seung Sevenler Sevenler Kulübü^^
Sagol Gülsüm'm Opucuk Ah resimlere bak isiririm Biggrin
bisi sorucam Kim Jae seung'un yeni film mi 55 sizenin konusunu bilen varmi? Smile
(25-11-2009, Saat: 21:39)chae-kyung yazdı: Hosbulduk Rabiacim Smile

Bence Sita, Kore'den Seung'u kaçirmadan önce baska birilerini kaçirir gibime geliyor Abaza

Tabi canim sadece Seung kesmez beni :img-hysterical: Wolya'yi kaçiririm,Joon'u kaçiririm,Asker Wookie'mi kaçiririm,Ji Hwan'i kaçiririm of ben tüm Kore'yi kaçiririm ne diyorsun Biggrin Abaza Kalp Sonra bir güzel hepsini hain emellerime ortak ederim oh mis Kalp Abaza

(Biri beni durdursun Biggrin :img-hysterical: )
Imzamiz... Birçok denemeden sonra bu ortaya çikti Smile umarim begenirsiniz.. Durtuk

[Resim: 2z58vo3.jpg]
Fan kulüpleri belirli bir düzen içinde açiyoruz. Bu kulübün ismi hatali yazildigi için, kulüp sorumlusu yöneticiler düzenleme yapincaya kadar kapatilmistir.

Hatali: Sevenler Kulubü

Olmasi gereken: Sevenler Kulübü

Arkadaslar lütfen FOTOGRAF yerine RESIM yazmayin , daha baska hatalarda var ama en azindan eklediginiz, baktiginiz vb. seyler fotograf ise fotograf , resim ise resim yazin. ( Hos geldiniz/ Hos bulduk -Hosgeldiniz/Hosbulduk/Hosbuldum- Tesekkür ederim/Tesekkür ederiz -Tesekkürler/Tessekkürler/Tessekkür ederim- Bir sey/Hiçbir sey - Birsey/Hiçbirsey )
dD

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi