yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Hyun Joong (SS501) - One more Time (Turkish Subtitle / Türkçe Alt Yazılı)
Mükemmel ya.. Aglayasim geldi iyi mi.. Çok tesekkürler paylasimin için.. =))
Of çok güzel ya. Dinleyince bir garip oluyorum.
Sarki ve sözler muhtesem çeviri için tesekkürler arkadaslar.Smile
[Resim: uoj9.png]

(30-11-2010, Saat: 1:53)kapadokyali yazdı: Sarki ve sözler muhtesem çeviri için tesekkürler arkadaslar.Smile

Smile Güzel yorumlariniza çok seviniyorum tesekkür ederim. Smile Ama yalniz yaptim. Smile Arkadaslar yamissin da. Smile
(30-11-2010, Saat: 2:04)snow_flower yazdı:
(30-11-2010, Saat: 1:53)kapadokyali yazdı: Sarki ve sözler muhtesem çeviri için tesekkürler arkadaslar.Smile

Smile Güzel yorumlariniza çok seviniyorum tesekkür ederim. Smile Ama yalniz yaptim. Smile Arkadaslar yamissin da. Smile

Hemen düzeltiyorum o zaman emegine saglik arkadasim 'snow_flower'. SmileGerçekten çok begendim. Alkis

(30-11-2010, Saat: 2:08)kapadokyali yazdı:
(30-11-2010, Saat: 2:04)snow_flower yazdı:

Hemen düzeltiyorum o zaman emegine saglik arkadasim 'snow_flower'. SmileGerçekten çok begendim. Alkis

Smile Tesekkür ederim. Smile SS501 hayranisin galiba bildireyim. SS501 Çeviri Ekibi olarak Thank You for Waking Me Up'i çeviriyoruz... Ilgini çekerse diye söylüyorum... Ama seyretmediysen kesinlikle öneriyorum... Ekip olarak büyük kismini çevirdik. Smile
Thank You For Waking Me Up

(30-11-2010, Saat: 2:14)snow_flower yazdı: Smile Tesekkür ederim. Smile SS501 hayranisin galiba bildireyim. SS501 Çeviri Ekibi olarak Thank You for Waking Me Up'i çeviriyoruz... Ilgini çekerse diye söylüyorum... Ama seyretmediysen kesinlikle öneriyorum... Ekip olarak büyük kismini çevirdik. Smile
Thank You For Waking Me Up

Evet hem de büyük bir hayranlariyim... Smile
Thank You for Waking Me Up'i izliyorum takipteyim sizi ordan da tesekkür etmistim hatta bir daha edeyim emeginize saglik. Smile Valla siz de olmasaniz anlamadan öyle bakacaktik. Smile Kolayliklar diliyorum bazen ben de diyorum keske elimden gelse de yardim etsem ama cehalet basa bela...

Sarki çok anlamli ve diziye de muhtesem uymus çok tesekkürler. Smile
Always & Forever We'll be together "SS501"
A-JAX... 24.04.2012...
Ee kimden bahsediyoruz? Hyun Gönlümüzün Lideri. Smile
Bu sarkiyi çok seviyorum, çok güzel. Ee Hyun da söyleyince ayri bir güzel oluyor tabii. Heart Emeginize saglik. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi