01-02-2010, Saat: 18:28

Konuyu Oyla:
Kim Hee Chul Fan Club / Kim Hee Chul Sevenler Kulübü
|
01-02-2010, Saat: 18:31
Fan clup hayirli olsun büsracim benide üye yap demicem zaten yapmissin
![]() Hee Chul u bende çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() kardesiyle birlikteyken ![]() kedisiyle birlikteyken(kedisinin adi heebum) Bir kaç tanede bilgi ekliyeyimm(eklemezsem çatlarim) Bilmeyenler için: Küçüklügünden beri babasi ölünce hem çalismis hem okumus. Annesine kardesine hep bakmis. Grubun prensesi olarak taniniyor(grubun en baby yüzü) Ikinci büyük abi(Teuktan sonra)yillar aylar ayni ama gün olarak Teuktan küçük Heechul her ne kadarda kibirli kendini begenmis olarak taninsa da Suju ve bütün arkadaslari onun bir melek oldugunu söyliyor(bencede dogru) Grubun hanim agasi kimse Heechula söz geçiremezmis (Sungmin hariç) Genelde Suju ayni evde kaliyolar(siwon hariç) ama Heechul,Hangeng,ve üvey evlat Kibum Heechulun evinde kaliyor. Taklit yapmayi saka yapmayi çok severmis (özellikle Hangenge) Heechulun kalcasinin sag tarafinda kirik var (Donghaenin babasinin cenazesinden dönerken kaza geçirmis ve kalçasi kirilmis)bir ara platin takmislar ama hava alanindayken x-ray aletinin ötmesine sebep oluyomus su anda çikarmislar. Her yönden yetenekli oldugu biliniyor. Korenin ünlü müzisyenleriyle rock yapiyor,çocuklari çok seviyor(sevdimi gerçekten seviyor) Heechul kendisine dokunulmaktan nefret ediyor ve saçlariyla oynuyanlara mutlaka vuruyor. Yorgun bi halde eve geldiginde acil bir isleri çiktiysa mutlaka Sungminin kaldirmasini istiyor yoksa saç bas girisiyomus. Nedenini bilmiyorum ama grup içinde sungminin ayri bir yeri oldugunu söylüyo (sungminin hatrina kyuyada karisamiyo) f.t island'tan honkiyi küçüklükten beri taniyomus velihatlari;sungmin,honki,jungmo(üçünüde çok seviyo) Heechul çirpi bacakli,mini etek giyen güzel kizlardan hosaniyormus. Ona saygisizlik yapani dalga geçeni yada en sevdigi arkadasina birsey yapana direk saldiriyormus. Çok nese dolu olarak bilinse bile agladimi harbiden alarmis(sesi kisilir konusamaz hale girmis gözleri kipkirmizi olurmus) yaninda ayna tasiyor. heechul disari çikmadan önce mutlaka süslenir püslenirmis arkadaslari çagirinca mutlaka 2 saat bekletirmis hobileri:siir ve peri masallari yazmak,pc oyunlari oynamak,karikatür çizmekmis malesef en kötü aliskanligi:siqara ve içki(kanginle çok içer) heechulun çevresi çok genis oldugu için programlara sungminide götürürmüs eunyukla bazi davranislarindan dolayi pek anlasamazlarmis heechul iki tane kedisi varmis biri rus kedisi biride siam kedisi rus kedisi(heebum)siam kedisi(champange) heebum ismini en sevdigi arkadaslarinin isimlerinden koymus(heechul,hangeng,kibum ve jeejong) grupta köpekleri olan üyeler veterinere birakiyolar ama heechul kedilerini komsularina birakiyo bunlar sadece birkaçtanesi :muzikgurubu: aklima gelenleri yaziyorum daha olursa yazarim ![]()
birtoprakdamlası(T.T)
01-02-2010, Saat: 19:38
Ilk basta Fan Club için tesekkürler.Resimler ve bilgiler içinde çok sagolun.
![]()
01-02-2010, Saat: 21:32
Tebrikler yeni fan club için.
Kim Hyun Joong
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
02-02-2010, Saat: 18:01
02-02-2010, Saat: 18:10
(Son Düzenleme: 02-02-2010, Saat: 18:19, Düzenleyen: ss501korea.)
Bir çok ünlününde bulundugu,Kim Hee Chul,Park Shin Hye ve Jung Yong Hwa nin sunuculuk yaptigi bir program...
Iste videosu:
02-02-2010, Saat: 20:12
Arkadaslar dinlemenizi siddetle tavsiye ederim
JaeJoong ile Heechulun düeti yalniz fan yapimiymis ama cok basarili olmus ben de seviyorum bu sarkiyi. Dinlemek ve indirmek icin tik ! Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you To say you want me to be with you I'll live in your love and Your dream forever and ever. ~~ ♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi