yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.27/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bum / 김범
(01-02-2009, Saat: 0:34)ji-lee yazdı: [
(01-02-2009, Saat: 0:29)saylan_çu yazdı: Resimler ve videolar için tesekkürler. Smile Söyle Ezgici'gim, onlar serbest. Smile

Sen Kim Bum'dan, daha önemlisin. Her sey senin için. Kim Bum'un benim için, senin yaninda 0 kalir. Sen ne dersen o. Seni çok seviyorum. Kalp

Öyleyimdir. Biggrin Bende seni. Opucuk Bana Kim Bum, pek halinden memnun geldi, valla. SmileTam seytan isi, o kizlarin hali ne öyle? Biggrin
(01-02-2009, Saat: 0:37)saylan_çu yazdı:
(01-02-2009, Saat: 0:34)ji-lee yazdı: [
(01-02-2009, Saat: 0:29)saylan_çu yazdı: Resimler ve videolar için tesekkürler. Smile Söyle Ezgici'gim, onlar serbest. Smile

Sen Kim Bum'dan, daha önemlisin. Her sey senin için. Kim Bum'un benim için, senin yaninda 0 kalir. Sen ne dersen o. Seni çok seviyorum. Kalp

Öyleyimdir. Biggrin Bende seni. Opucuk Bana Kim Bum, pek halinden memnun geldi, valla. SmileTam seytan isi, o kizlarin hali ne öyle? Biggrin

Hehe seytan isi, senden korkulur, valla. Biggrin Ben de begenmedim o kizlari, isleri güçleri yok mu yani? Kim Bum'a yazik ya, hepsi o kizlarin suçu. Daha simdiden, kizma enistemize. Biggrin
Proud to be an ELF
Kizlar bu
lafini yanlizken diyin, böyle millet içinde olmuyor. Biggrin Ayrica bakmayin siz bana, istediginiz gibi davranin canim. Ben saka yapiyorum, gerçekten. Smile
(01-02-2009, Saat: 1:01)saylan_çu yazdı: Kizlar bu
lafini yanlizken diyin, böyle millet içinde olmuyor. Biggrin Ayrica bakmayin siz bana, istediginiz gibi davranin canim. Ben saka yapiyorum, gerçekten. Smile

Sen ciddi misin? Allah, valla su an göbek atiyorum. Onay
(01-02-2009, Saat: 1:02)ji-lee yazdı:

Tabii ki. Biggrin Azcik takilayim, dedim. Smile Adam ünlü sonuçta, bana mi soracaksiniz. Smile
(01-02-2009, Saat: 1:08)saylan_çu yazdı:
(01-02-2009, Saat: 1:02)ji-lee yazdı:

Tabii ki. Biggrin Azcik takilayim, dedim. Smile Adam ünlü sonuçta, bana mi soracaksiniz. Smile

Hay canim ya. Agzindan bal damliyor. Bak, ne kadar dogru söylüyorsun. Onay
Oh, senden de onayi aldik mi, tamamdir bu is ya. Biggrin Zaten, kendimi zor tutuyordum. Biggrin
Proud to be an ELF
(01-02-2009, Saat: 1:12)k-fun_deniz yazdı: Ohh senden de onayi aldik mi, tamamdir bu is ya. Biggrin Zaten kendimi zor tutuyordum. Biggrin

Aynen bende. Ama, artik derin bir "Oh" çekebiliriz. Biggrin Onay
Gerçekten de, çok yakisikli ve seker bir gülüsü var. Ama ne var ki, benim kara bahtim kör talihim zaten, aramiza bir mesafe koymus. Benden 4 yas küçük. Aglama Allah'im neden onu, benden sonra yarattin ya. Zaten kismetsizim, sevdigim adamlar gidiyor elimden. Bu da yas farkiyla gitti ama, son bir umudum var oda boy farki, kapatiriz arayi 19 cm benden uzun. Yas farkinin önemi kalmaz, o zaman. Abaza
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Doya doya seyredin, mükemmelligi. Opucuk Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi