yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.27/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bum / 김범
Of, of, of! Yorumlara, bak. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Koptum ya. Biggrin Biggrin Biggrin Arkadaslar, süpersiniz ya. Biggrin Biggrin Biggrin

Oy oy. Yorumlariniza güle güle bir hal kaldim, ben ikisine de üzülüyorum valla. Hem lee ye hem de, Kim'e of of nerelere gideyim ben. Bu halde evden çiksam Kore'ye kadar gidebilirim, öyle kederliyim. Aglama Pisman Sarhos

Just Feel Better
Tamam, tamam canim. Nihan'in dedigi gibi, bunlar söylenti problem yok. Smile
Kim yapmaz, öyle sey. Smile Kim'in isinden gücünden, söz edelim. Smile
Ay çok basarili, bir insan. Smile
Baska ne diye bilirim, bilmiyorum çok basarili.
Genç ve basarili.
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Birde koyuyorsunuz tam karizma resimleri, ben hepten hatirlayip üzülüyorum. Aglama

Just Feel Better
(30-01-2009, Saat: 1:29)saylan_çu yazdı: Tamam, tamam canim. Nihan'in dedigi gibi, bunlar söylenti problem yok. Smile
Kim yapmaz, öyle sey. Smile Kim'in isinden gücünden, söz edelim. Smile

Evet burada, Türkiye'de gül gibi Zeynep'i duruyor. Arkasinda birkaç hayran var iste, ben gibi. Isi gücü yok, o geberik kizlara mi bakacak? Evet, problem yok. Hepsi yalan bunlarin. Bilirsiniz basini zaten. Biz kendimizi üzmeyelim. Onay
Bu çocugu, gerçekten begeniyorum. Biggrin. Çok tatli ve basarili. Biggrin Emegi geçen herkese, tesekkürler.

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Pek bir çelimsizmis. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Hadi, bir de sunu diyeyim. Kore'de: ''Bakislari ve yetenegiyle dogan star.'' diyorlar ve çok dogru söylüyorlar. Smile
(30-01-2009, Saat: 1:36)sunshine yazdı: Pek bir çelimsizmis. Biggrin

Çelimsiz mi? Biggrin Ona andromeda, diyorlar ya. Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi