yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.27/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bum / 김범
(29-01-2009, Saat: 0:39)saylan_çu yazdı: Arkadaslar, Türkçe'mizi düzgün kullanalim, lütfen!

[Resim: 14xone22.gif]

[Resim: 15xone22.gif]

[Resim: 16xone22.gif]

[Resim: 17xone22.gif]

Iste, bu sahnede Jandi'nin arkadasi beni o gülüsünle kandirabileceginimi zannediyorsun, dedi. Ben içimden: ''O gülüs hangi kizi kandiramaz ki?'' dedim. Haksiz miyim, ama? Opucuk
[Resim: 2474.jpg]

Kizi hiç sevmedim ben, yok sanmiyorum öyle bisey yokdur. Kim öyle bir kizi sever ( mi ) ki. Biggrin Biz yok diyelim de, içim rahat olsun. Smile
Bu durumda en iyisi, Kim Bum'dan uzak durmak. Yoksa, saylan_çu hepimizi öldürür, kan bürümüs gözünü. Saklan Atkilic
Batsin bu dünya. Bir askim evli, bir askim garibanlarin elinde. Gelin biz ittifak yapalim. Sirf, Kim Bum'u, kurtarmak için. Burada tartisiyoruz ama, hersey Kim Bum için.Toplanip, Kore'ye gidelim. Orada bu kadini, öldürürüz. Merak etmeyin, ben deneyimliyim ve profesyonelim.. Onay Biggrin
(30-01-2009, Saat: 1:13)ji-lee yazdı: Batsin bu dünya. Bir askim evli, bir askim garibanlarin elinde. Gelin biz ittifak yapalim. Sirf, Kim Bum'u, kurtarmak için. Burada tartisiyoruz ama, hersey Kim Bum için.Toplanip, Kore'ye gidelim. Orada bu kadini, öldürürüz. Merak etmeyin, ben deneyimliyim ve profesyonelim.. Onay Biggrin

Kizin dövüs sanatlarinda, çok çok iyi oldugunu, söylemis miydim? Biggrin
(30-01-2009, Saat: 1:12)saylan_çu yazdı: Tamam, artik bahsetmeyin üzülüyorum, ama. Biggrin
Yanlis anlama saylan_çu, dünya ahiret enistemiz olur kendisi. Opucuk
[Resim: 2474.jpg]

Ji-lee ben de, deneyimliyim.Toplanip kurtaralim su kardesimizi ya. Yazik çocuga orada kizlarin elinde kaldi, hadi Ezgi acele et elden gidecek çocuk.
Gitmisken benim isi de, halledelim. Sad
saylan_çu'ya, yardim edelim. Smile
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Zeynep, canim sen hiç üzülme. Ben bu Kim Bum'u, sana alacagim. Biggrin
(30-01-2009, Saat: 1:13)ji-lee yazdı: Batsin bu dünya. Bir askim evli, bir askim garibanlarin elinde. Gelin biz ittifak yapalim. Sirf, Kim Bum'u, kurtarmak için. Burada tartisiyoruz ama, hersey Kim Bum için.Toplanip, Kore'ye gidelim. Orada bu kadini, öldürürüz. Merak etmeyin, ben deneyimliyim ve profesyonelim.. Onay Biggrin

Kizin dövüs sanatlarinda, çok çok iyi oldugunu, söylemis miydim? Biggrin
[/quote]

Ask yüzünden aci çeken kadin karsisinda, kim olursa olsun daha güçlüdür. Hem biz 2'den, fazlayiz. En az 2 kisiyiz. Var mi gelmek isteyen?

Gidecekler

saylan_çu(Sen yüzde yüz gelirsin diye tahmin ediyorumBiggrin )
@hayal@
ji-lee
Nakatsu

Bende geliyorum ama, Kim Bum için degil. Benim, bir kaç tane var. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi