yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.27/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bum / 김범
(29-01-2009, Saat: 1:28)Nily yazdı: Içim rahatladi, tesekkür ederim, saylan_çu. Biggrin
Ya isteyen istedigi kadar sever, kimse de karisamaz degil mi?
Sonuçta; Kim Bum bizi kendine asik ettiyse, bu bizim suçumuz mu?

Tabiki de. Smile Bakmayin siz, biz böyle aramizda takiliyoruz. Smile Yoksa banane, canim mi acaba? Biggrin Basligi sürekli kontrol edecegim, ona göre. Biggrin
Ay! Çok tatli, bir sey ya. Biggrin
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

Ne masAllah, ne masAllah ya. Eriyorum, valla su an. Çok seker ya. Nasil bir varlik, bu? Biggrin Gel beni ye, diyor adeta. Git yanina, bebek gibi sev. Onay Hanimis benim Kim Bum'um. Tabi geriden, Kim Bum'um. Öncelikli birileri var unutmayalim, lütfen. Biggrin Onay
Harbiden, hey masAllahh. Biggrin Biggrin Bu arada, yüzügü de güzelmis. ;) Biggrin

Konuya, her gün bir mesaj. Biggrin
(29-01-2009, Saat: 23:24)animeStyle yazdı: Konuya, her gün bir mesaj. Biggrin

Yazmaz miyiz, Esma'm? Su adama bak. Yürüyen karizma, tatlilik ve sekerlik abidesi. Insan görünce, gözü gönlü açiliyor. Onay
Ya vallaha artik, canim sikildikça bu konuyu açiyorum, moralim felan düzeliyor. Yani sonra soruyorum, Allah nasil her seyini tam verir bir insanin ya ama, veriyormus karsimda kaniti var dimi, Kim Bum. MasAllah çocugun her seyi tam, hatta fazla bile. Biggrin

Just Feel Better
(29-01-2009, Saat: 23:35)goong-shin yazdı: Ya vallaha artik, canim sikildikça bu konuyu açiyorum, moralim felan düzeliyor. Yani sonra soruyorum, Allah nasil her seyini tam verir bir insanin ya ama, veriyormus karsimda kaniti var dimi, Kim Bum. MasAllah çocugun her seyi tam, hatta fazla bile. Biggrin

Dogru söze de, nedir ki? Onay Hay agzinla, bin yasa. Biggrin
Valla ama kendime soruyorum, napiyim Kim Bum'u gördükçe aklimdan bu soru çikmiyor. Bir de; Boys Over Flowers'i izlerken, bitiyorum yani. Bu nasil bir hayranliktir, anlamadim.

Just Feel Better
(29-01-2009, Saat: 23:15)ji-lee yazdı: Ne masAllah, ne masAllah ya. Eriyorum, valla su an. Çok seker ya. Nasil bir varlik, bu? Onay Gel beni ye, diyor adeta. Git yanina, bebek gibi sev. Hanimis benim Kim Bum'um.Tabi geriden, Kim Bum'um. Öncelikli birileri var unutmayalim, lütfen. Onay Biggrin

2 günde degisir mi, insan ya? Biggrin Ezgi daha dün, ne diyordun ? Buradayim bir yere gitmedim, ona göre! Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi