yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.27/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bum / 김범
Siz yeter ki kizmayin. ben en arkadan da, takip ederim. Ama, birakin yani birazcik seveyim? Smile

Benim honggim var. Smile Evet isimi bilirim.
Ne isi kiz, kalbimi dinliyorum.
A sikki Zeynebimi, Kore'ye götürüyorum. Smile
Resimler için tesekkürler, bu arada.
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Aaa, çok tatli ya. Bende göz koysam ne olur sanki, ha bir eksik ha bir fazla. Smile
Tamam, biz geriden takip ederiz. Biggrin Hayal senin bir hongun var ama, ben ne yapiyim? Benim sirf bu Kore'li sahislar disinda, 15 kisi var. Listem bile var ya. Biggrin Biggrin Pisman Pisman Pisman
Biggrin Kim Bum, kapis kapis. Biggrin Bof'ta çok yakisikli, sirin ama High Kick'te de, bir o kadar komik. Biggrin Ilk mkmf'de dance battle'da, görmüstüm. Wg, snsd, kara ve black pearl'den kizlar dans ediyorlardi. Orada kipkirmizi olmustu, utancindan. Biggrin Ama, çok sekerdi. Sahneye çikinca, millet çiglik çigligaydi. Tabi islerini biliyorlar. Biggrin
Ha söyle. Biggrin Nily tabii ki de sev, canim ben saka yapiyorum. Smile Böyle diyorum ama, içim içimi yiyor. Biggrin
(29-01-2009, Saat: 1:19)saylan_çu yazdı: Ha söyle. Biggrin Nily tabii ki de sev, canim ben saka yapiyorum. Smile Böyle diyorum ama, içim içimi yiyor. Biggrin

Canim ya, yeme için içini, bak sen yukardaki benim, 15 kisilik liste olayini görmedin galiba. Listemdekilerin çogu evli. Biggrin Biggrin Biggrin Ben napiyim yani? Aglaelsalla
Içim rahatladi, tesekkür ederim, saylan_çu. Biggrin
Ya isteyen istedigi kadar sever, kimse de karisamaz degil mi?
Sonuçta; Kim Bum bizi kendine asik ettiyse, bu bizim suçumuz mu? Biggrin

Her zaman diyorum, benim hongum var. Ama, Kim Bum çok hosuma gitti. Kendisi degil adi, Kim Bum, Kim Bum, Kim Bum diye üç defa seslenince evde anlarsiniz. Ayni yiyecek, sakiz, çerez gibi; Kim Bum çerezleri.Çok hosuma gitti, bu ya.

15 kisi mi? Sad Benim hongum var, bir tanecik listede, 1 kisi var iste. Smile
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

(29-01-2009, Saat: 1:33)@hayal@ yazdı: Içim rahatladi, tesekkür ederim, saylan_çu.
Ya isteyen istedigi kadar sever, kimse de karisamaz degil mi;
Sonuçta; Kim Bum bizi kendine asik ettiyse, bu bizim suçumuz mu?

Evet, her geçen gün artiyor. Birde listeye, yazmadiklarim var. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Abaza Abaza

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi