yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Bu Koreli Ünlü? / Who Is That Korean Celebrity?
Kim bu koreli ünlü? hayranlari bakislarindan hemen taniyacaktir...

[Resim: adsz1md.jpg]

Woo-sung Jung olabilir mi? Biggrin
(13-02-2010, Saat: 2:24)Ho Min yazdı: Woo-sung Jung olabilir mi? Biggrin

evet Smile resmi hazirlamam cevaplamandan daha uzun sürmüstü Smile tebrikler...

[Resim: adsz1md.jpg]

[Resim: adszir.jpg]

(13-02-2010, Saat: 2:27)digitalhero yazdı:
(13-02-2010, Saat: 2:24)Ho Min yazdı: Woo-sung Jung olabilir mi? Biggrin

evet Smile resmi hazirlamam cevaplamandan daha uzun sürmüstü Smile tebrikler...

Hep tahminlerde bulunurum ama hiç ilk bilen olmamistim. Biggrin Çok sevinçliyim Biggrin
Ben de yarina hazirlarim artik Smile
Hep tahminlerde bulunurum ama hiç ilk bilen olmamistim. Biggrin Çok sevinçliyim Biggrin
Ben de yarina hazirlarim artik Smile
[/quote]

Tebrikler. Alkis en kisa zamanda yeni soruyu bekliyoruz. Durtuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Abla Biggrin Emege saygi göster hemen cevap verme :img-hysterical:
Woo-sung Jung
bunu kesin papatya bilirdi benceAbaza
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(13-02-2010, Saat: 2:31)turkgirl_tr yazdı: Abla Biggrin Emege saygi göster hemen cevap verme :img-hysterical:

Esra abla dogru söylüyor Hilal abla bu kadar hizli cevap verme bizimde bulabilmemiz için zaman birak bize, biz senin gibi hizli degiliz malesef.
Senin tek rakibin THY :img-hysterical:
Some of you may remember me...
Resmi ilk gördügümde bende dedim.Hatta hayret ilk kez taniyip bir tahmin olusturabildim Biggrin Papatya Abla sagolsun az tanimadik yani Biggrin Hilal Abla ben senden sans eseri daha hizliyim ama mesaj yazamayacak kadar üsengecim galiba :img-hysterical: (Ya canim zaten ben senin konuya mesaj yazdigini gördüm,büyügümdür öncelik vereyim dedim :img-hysterical: )
(13-02-2010, Saat: 2:41)ji-lee yazdı: Resmi ilk gördügümde bende dedim.Hatta hayret ilk kez taniyip bir tahmin olusturabildim Biggrin Papatya Abla sagolsun az tanimadik yani Biggrin Hilal Abla ben senden sans eseri daha hizliyim ama mesaj yazacak kadar üsengecim galiba :img-hysterical: (Ya canim zaten ben senin konuya mesaj yazdigini gördüm,büyügümdür öncelik vereyim dedim :img-hysterical: )

Önceligi bana verdigin için tesekkür ederim Ezgicim. Ay çok sevinçliyim. Biggrin Simdiden hangi ünlüyü soracagimi düsüneyim Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi