yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi Yaptığımız Çalışmalar
arenal tasartir yazdı:Sagol Tugba senin yardimlarin olmasaydi ben bunu buraya ekliyemezdim.

Ne demek Mehmet her zaman yardimci olurum tabi.Bana da Ebru yardimci olmustu bu konuda hey gidi günler.BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Bu da gifi.

[Resim: untitled1lm4.gif]
Hakkınızı helal edin. ~
Aman be su güzellige bak ya çok güzel olmus canim benim süpersin....

Denizler İmparatoru
Tugba süper harika bitirdi beni çok güzel kiz yaBiggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Bu yeni çalismam artik siz burda bikarsiniz benden Biggrin

[Resim: chaeeeeelc4.jpg]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Asmissin Mehmet kendini BiggrinBiggrinBiggrin

Denizler İmparatoru
Tugba Chae ile ilgili yaptigin çalisma süper olmus Insanin baktikça bir daha bakasi geliyorBiggrin
Mehmet Choi'nin oldugu çalismada (Özellikle bundan öncekiSmile ) bir hareketlilik var çok güzel.. Ellerinize saglik.
Athena çok güzel bir çalisma........ Ellerie saglik ve tesekkür ederim arkadaslar çalismalarimi begendiniz için.
Iste bu Mehmet.Çok iyi bir çalisma her zamanki gibi.Chae'nin çok duru bir güzelligi var her zaman söylerim.

AtHEnA yazdı:Tugba Chae ile ilgili yaptigin çalisma süper olmus Insanin baktikça bir daha bakasi geliyorGulmek
Mehmet Choi'nin oldugu çalismada (Özellikle bundan öncekiSmile ) bir hareketlilik var çokk güzel.. Ellerinize sagli

Tesekkür ederim Senem.Senin Chae ile ilgili çalismalarin da çok güzel.Devamini bekliyoruz.Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Tesekkür ederim.
Tugba bunlarida simdi yaptim begenecekmisiniz bakalimBiggrin

[Resim: jaangtrkiyeei0.jpg]

[Resim: mehmetun5.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi