yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi İsminizi Kore Alfabesi ile Yazın
[Resim: 22892082bj2.jpg]
앧앚 빋델쉐엗 리f에

İsminizi Kore alfabesinde yazmak için tıklayınız…

Kore alfabesini görebilmeniz için Doğu Asya dillerinin kurulu olması gerekir. Aksi takdirde soru işaretleri (????) seklinde görünecektir…

Doğu Asya Dillerini Yüklemek:
Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / Bölge ve Dil Seçenekleri / Diller Sekmesi / Doğu Asya Dilleri yüklensin onay kutusunu işaretleyin.

Önemli Not : Bu işlemi yaparken sizden Windows kurulum cdsini takmanızı isteyecektir. Eğer elinizde CD yoksa bu işlemi gerçekleştirmeyiniz.

Bazı karakterleri çeviremeyebiliyor. (ç, ö, g, ... Türkçe karakterler.)
Bilgiler için çok tesekkürler. Ama ben bu alfabeden hala bisey anlayamadim ya. =( =( =( Ama yine çok tesekkürler. =) =) =)
ji-lee yazdı:Bilgiler için çok tesekkürler. Ama ben bu alfabeden hala bisey anlayamadim ya =( =( =( Ama yine çok tesekkürler. =) =) =)

Yardimci olayim. Çok basit açilan sayfada kendi ismini veya istedigin latin alfabesinde yazi yaziyorsun. Altindaki boslukta Kore alfabesine göre çeviriyor. Dogru mu yapiyor bende emin degilim ama güzel bir sey...
Tesekkürler Rack arkadaslar isimlerini merak ediyordu artik kolayca yazabilirim. Harika bir site. Biggrin
Rica ederim, hersey forumumuz için. Smile
Paylasim için tesekkürler, çogu kisinin yühü hafifledi bizden bezmis olmalilar. Biggrin Biggrin
Türkçe Karakterleri kabul etmedigi için isminizi Türkçe karakter kullanmadan yazmayi deneyin. Alfabeleri görebilmeniz için bir de Uzak dogu dillerini kurmayi unutmayin.. Smile

Korece okuyabilen bir arkadasim varsa rica etsem linkteki çeviriciyi test edebilir mi? Dogru mu yapiyoruz yoksa kafasina göre mi veriyor emin degilim hala. Smile
R@CK yazdı:Türkçe Karakterleri kabul etmedigi için isminizi türkçe karakter kullanmadan yazmayi deneyin. Alfabeleri görebilmeniz için bir de Uzak dogu dillerini kurmayi unutmayin.. Smile

Korece okuyabilen bir arkadasim varsa rica etsem linkteki çeviriciyi test edebilir mi? Dogru mu yapiyoruz yoksa kafasina göre mi veriyor emin degilim hala. Smile

Isimleri tercüme etmesinin mi dogru olup olmadigni soruyorsunsan ben okuyabilirim ki isimler dogru çikiyor emin degilsen ben okuyabiliyorum buyur sorabilirsin. Biggrin Biggrin
Biggrin Tamam Choi Sujong. Ne yaziyor acaba burda? 앧앚 빋델쉐엗 리f에
R@CK yazdı:Biggrin tamam Choi Sujong. Ne yaziyor acaba burda? 앧앚 빋델쉐엗 리f에

Aetac bitdel sueet rife. Anlamsiz hahaha. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi