19-02-2009, Saat: 18:37
(Son Düzenleme: 19-02-2009, Saat: 19:32, Düzenleyen: angelus2097.)
Jae"yeter artik sikildim kendi evimde böyle davranmaktan" dedi sinirlice. Içeri döndüler" kizlar biraz yanliz kalmamiz gerekiyor, bu konuyu kendi aramizda düsünmeliyz.Biz normal insanlar degiliz, hayranlarimiza karsi sorumlulugumuz var.Her neyse, simdi yukari çikmamiz lazim" dedi..Hepsi birlikte odadan çiktilar. Blair sasirmisti, yapilacak en iyi seyin Evelyni beklemek olduguna karar verdiler.Yunho yukarida düsüncelerini açikliyordu" ne olursa olsun biz siradan insanlar degiliz. Kizlar güzel belki, onlardan gereginden fazla yakinlastigimiz da dogru, birseyler hissediyor olanlarda olabilir. Ama ne olursa olsun biz sorumlulk sahibi insanlariz ve o kizlari 2 gündür taniyoruz. Rozetlerini gördük ama bu daha kapsamli insanlardan bilgi almayacagimiz anlamina gelmez. Benim fikrim kore özel görevle baglantiya geçmek ve herseyi hemen menejere bildirmek." dedi. Herkes yunho ya hakvermisti. Menejeri aradilar ve eve çagirdilar, telefonda anlatmanin tehlikeli oldugunu düsünmüslerdi. Asagiya döndüler ve menejerlerinin gelecegini söylediler kizlara. O sirada Merkezde Evelyn ve rose da bilgisayarda ayrintili bir plan için çalisiyorlardi. Büyükelçilikten yardim aldilar ve DBSKnin programlarini aksatmadan onlari yerlestirecek bir adaya gitmelerine kara verildi, kore istihbarati ve türk istihbarati birlikte çalisiyordu. tasinmalar uçaklu yapilacakti. Kizlar ayrintili plani ve haritayi alip eve döndüler. O sirada menajerde eve gelmisti.Menejere her seyi anlatan kizlar onunda onay vermesiyle grup üyeleri durgun bir halde esyalarini gitmek için hazirlamaya basladi. Kizlarin da çok tedirgindi bu isin içinden saga saglim onlari kurtarmak istiyorlardi, bu tedirginliginiçinde bir de Max in dogum günüydü bu gün aslinda menejerleri bunun için bir parti düzenlemisti fakat bu olayi ögrenince onunda tamamen aklindan çikti. Max ta olaylardan etkilensede tabiki dogum gününü unutmamisti. Evelyn de Max için bu dogum günü olayini kaçirmak istemiyordu çünkü bu olay hem Max in hemde diger üyelerin biraz olsun rahatlamsina sebep olacakti. Grup üyeleri tüm gerekli esyalarini topladilar
(kizlar bir kaç yeri sildim ada orduya ait kismi çok abartilmisti ya çok abartmayin çikilmaz yola girmeyelim
bide belki uzun belki kisa ne demek ya uzundur ya kisa bunu senarist bilmeyecekse kim bilecek
bu kismida sildim affiniza siginirim
özel uçakla DBSK grubu adaya indirilecek dedi Evelyn bizde onlarla birlikte olacagiz daha sonra ekip evi arayacak.O sirada bu kabus ne zaman biter dedi Yunho. ailelerimizi aramamiz gerekiyor dedi Jae. onlarin bu durumdan haberdar olmalarini istemiyorum dedi Junsu.Merak etmeyin elmas bulunduktan sonra hersey bitecek ve geri döneceksiniz sadece tatil gibi düsünün yaninizda biz olacagiz hem güzel bir adaya gidiyoruz isterseniz aileleriniz ziyarete gelebilir hem bu durum gizli tutuluyor ailelerinizin haberdar olmasini bizde istemiyoruz diye teselli etmeye çalisti Rose.
(kizlar bir kaç yeri sildim ada orduya ait kismi çok abartilmisti ya çok abartmayin çikilmaz yola girmeyelim

özel uçakla DBSK grubu adaya indirilecek dedi Evelyn bizde onlarla birlikte olacagiz daha sonra ekip evi arayacak.O sirada bu kabus ne zaman biter dedi Yunho. ailelerimizi aramamiz gerekiyor dedi Jae. onlarin bu durumdan haberdar olmalarini istemiyorum dedi Junsu.Merak etmeyin elmas bulunduktan sonra hersey bitecek ve geri döneceksiniz sadece tatil gibi düsünün yaninizda biz olacagiz hem güzel bir adaya gidiyoruz isterseniz aileleriniz ziyarete gelebilir hem bu durum gizli tutuluyor ailelerinizin haberdar olmasini bizde istemiyoruz diye teselli etmeye çalisti Rose.