yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi DBSK Hikayemiz/ Your own DBSK Dream
Kızlar bir fikrim var. Hep birlikte kendi DBSK hikayemizi yazalım. Hepimiz birlikte bir DBSK hikayesi yazacağız. Herkes 1 mesajda sadece 5 kelime ekleyebilecek ve ard arda iki kere yazamayacak.(yani mesajı yazdıktan sonra ardından başka birinin yazması gerekiyor)
Hikaye belirli aralıklarla sayfa başına güncellenecektir Smile haydi hayal gücümüzü çalıştıralım.

Oyuncular

DBSK
Hero /Kim Jae Joong
U-Know/Jung Yun Ho
Max/Shim Chang Min
Xiah/Kim JunSu
Micky/Park Yoo Chun

CASSIOPEIA
Blair
Angelina
Evelyn
Claire
Rose

Arkadaşlar hikayemiz çok uzadığı için bölümlere ayırmanın mantıklı olacağını düşündüm. Şu an 1. bölüm bitmiş 2. bölüm başlamıştır. Smile

1.Bölüm
Bir gün jaejoong ve changmin konsere hazırlanırken yanlarına biri gelir.Gelen elinde bir kutu taşıyan cassiopeia'ydı ama koreliye benzemiyordu.Güvenliği aşması onları çok şaşırttı. Şaşırarak birbirlerine baktılar. Changmin hemen güvenliği çağırdı anti-fan olabilir düşüncesiyle. Ama gelen erken davranıp kapıyı kilitledi. Changmin ne olucak düşüncesiyle beklerken jae ...."Ne istiyorsunuz?" diye sordu. Yabancı: Heyecandan kekeleyerek bir şeyler demeye çalıştı. O sırada changmin yabancıya doğru gelerek burada ne arıyorsunuz dedi. Yaklaşınca yabancının çok güzel bir kız olduğunu fark etti ve birden elindeki kutuyu merak etti, acaba ne diye düşündü ama kızdan çekindi çünkü o Turkish Cassiopeia'ydı. Kız sert ve tehlikeli görünüyordu. Kutunun içindekinden korktular,yunho'yu aradılar. Kız telefonu görünce ürktü, kapıya yöneldi.O sırada yunho'yu karşısında gördü. Yunho kızı kolundan tutup çekti. Bunun rakip müzik şirketinin casusu olduğundan şüphelenmişti. Kız ağlamaya başladı. Onlara söyleyecek önemli bir şeyi vardı. Junsu kazara pistten düşmüştü. Kendisinin organizasyonda görevli olduğunu söyledi. Yunho şaşırdı, kız Koreli değildi. yunho kızın yalan söylediğini anladı. kıza dogru bir adım attı. O anda dışardan büyük bi gürültü koptu. hepsi bulundukları yerden dışarı çıktı ve kapının önünde ki büyük kalabalığı gördüler. Hepsi birden cassiopeia'nın yüzüne baktı. Kız onları kalabalığın dışına çekti tekrar odanın içine girip kalabalığın dağılmasını beklediler. Kız olayın nasıl bu hale geldiğini anlayamadı. O sadece onları korumak istemişti. Olayın fazla büyümemesi için içinden yalvardı. Yunho sinirlenerek kıza bağırdı ve amacını sordu. Kız antifan saldırısı gibi bir şey için orada olmadığını onları korumak için geldiğini söyledi. Ama kendisine inanmadıklarının farkındaydı ve doğru söylediğini ispatlamak zorundaydı. Kutuyu onlara verdi, kendisinin onlara zarar vermek istemediğini ancak böyle anlatabilirdi. Tam veriyordu Hero kutuyu fırlattı. Kutu yere düştü ve içinden ses kayıt cihazının bulunduğu paket düştü. Kimse bir şey anlamadı, sonra Changmin cihazı aldı ve çalıştırdı. Kız sesleri geliyordu ama bir şey anlamadılar, menajerleri tercümanlarını çağırdı, kızların ne dediklerini anlamaya çalıştılar. Kayıt kulis komplosuyla karıştırıldı fakat değildi ve kayıtta acilen orayı terk etmeleri söyleniyordu. Tehlikeli bir durumla karşı karşıya gelmişlerdi. Kız saldırıyı bildirmek için gelmişti ama maalesef geç kalmış ve engelleyememişti. Changmin bunu nereden öğrendiğini tam soracaktı ki Junsu ve Micky bir birlerine bakıp sesin kesildiğini söylediler. Junsu ve Micky yeni gelmişti. Şaşkınlıkla herkes onların bulunduğu yere doğru baktı kız kuliste başkaları konuşurken duyduğunu söylediyse de ona kimse inanmadı çünkü başlangıçta kapıyı kapatması çok kuşkuluydu hepsi sakinleşip cihazda ki sesleri daha iyi anlamak için beklemeye başladılar sesleri bir kaç defa dinledikten sonra kızın aslında onları kurtarmak için geldiğini anladılar. Changmin teşekkür etti bu teşekkür üzerine kız çok mutlu oldu. Kızın uzun siyah saçları ve renkli gözleri dikkatlerini çekiyordu Koreli olmadığı belliydi. Jaejoong kimsin buraya nasıl girebildin diye sordu kız öylesine heyecanlıydı ki konuşamıyordu konuşurken heyecandan kekelemeye başladı ve jaejoong'un sorusuna zorlukla cevap verebildi... ben ben (kekeliyor) Türkiye'den geliyorum sizin... çok büyük bir hayranınızım buraya sizleri görebilmek için zorlukla.... lafını birden micky kesti Türkiye... Bizi Türkiyeden de tanıyanlar var mı Changmin; evet ben duymuştum Türkiye'den bizi tanıyanlar var ama bu... inanılmaz bizi bu kadar çok mu seviyorsunuz? Arkadaşlarım ve ben olayı öğrenince.. çok sevindik aynı zamanda çokta endişelendik sizi korumak için bir şeyler yapmaya karar verdik size ulaşmanın tek yolu buraya gelmekti. Biz aslında size nasıl ulaşacağımızı bilmiyorduk ama sizin için yapamayacağımız şey yok daha sonra arkadaşlarla ne yapabiliriz diye düşündük ve böyle bir yol bulduk size haber vermek için kayıt yapmıştık ama siz beni dinlemeden yanlış anladınız saldırıyı önlemek için geç kaldım günlerdir size ulaşmaya çalışıyorum yapmadığım şey kalmadı sonunda Seoul'de gezerken birden sizin konseriniz olduğunu öğrendim ve hemen buraya geldim size bu mesajı ulaştırabilirim diye düşündüm. Bizler sizin çok büyük hayranlarınınız. Benim gibi bir çok Türk hayranınız var ben ve bir kaç arkadaşımız sizi korumanın tek yolunun bu olduğuna karar verdik birden Jae diğer arkadaşların nerede olduğunu sordu. Kız konser salonundalar onlar güvenliği aşmamda bana yardım ettiler ama onlar içeri giremedi onlar da sizi görmeyi çok istiyorlar izin verin gelsinler size anlatacaklarımız var Micky korumalara haber verip diğer kızları bulmasını istedi ve tüm Turkish Cassiopeialar DBSK'yı
görmek için kulise geldi hepsi çok ama çok heyecanlıydı çünkü hepsinin ortak hayalleri gerçek olmuştu ve DBSK karşılarındaydı hepsi mutluluktan uçacaktı, DBSK bu yoğun günlerinde bile kızları yanlız bırakmadılar kızların hepsini alıp kulisten dışarı çıktılar konserin iptal olduğunu haber verdiler. cassiopeialar'la birlikte kızların kalacakları otele gittiler. Yunho chnagmin micky junsu ve jae joong kızların onlara olan sevgilerini görünce kendilerini çok farklı hissettiler. Bu durum onları şaşırtmıştı aynı zamanda sevindirmişti çünkü Türkiye'de kendilerinin bu kadar sevildiklerini bilmiyorlardı. kendilerini çok güçlü hissettiler ve akıllarına güzel bir teşekkür hediyesi geldi. Kızlarla birlikte bir tatile çıkmayı düşündüler yunho bunun gizli kalması gerektiğini ve hiç kimsenin duymaması gerektiğini söyledi. Ayarlamaları yapmak için menajerini aradı. Tatil için hazırlıkların yapılmasını istedi. Changmin dağları çok sevdiği için İsviçre'ye gitmeye karar verdiler. Kızlar için bu yaşananlar hayal gibiydi ilk tanıştıkları kız isminin Angelina olduğunu sonradan öğrendiler kızlar olayların böyle geliştiğine çok çok şaşırmışlardı rüyada olmadıklarını anlayıp çok mutlu oldular.

2.Bölüm
Changminle Angelina göz göze geldi bir an kızın güzelliği Changminin başını döndürdü Angelina ona baktı ve içinde garip bir şeyler hissetti. Kafasını çevirdi. baktığı yerde bakışları Yunhonun kilerle karşılaştı Yunho ve Angelina uzunca bakışıtılar Angelina hepsini derinden etkilemişti. Angelina ne yapacağını şaşırdı. Kafasını eğdi. Kızların içinde Angelina'nın en yakın arkadaşı Blair da vardı. Blair Angelina"nın yanına gelip neler olduğunu sordu. Angelina kızarmıştı. Önemli birşey yok sadece heyecanlıyım.Bu heyecan hangisine? Dedi Blair. Oda, saçmalama dedi. Ama Yunho'ya karşı hissettiklerinden kaynaklanıyordu. Bir an sustu tekrar Yunho'ya baktı. Yunho hala ona gülümsüyordu bakışları geleceklerinin ilk adımıydı. Yunho Blair'in yanına gelip arkadaşınız çok cesurmuş doğrusu şimdiye.... Kadar böyle seven hayranımız olduğunu bilmiyorduk. özelliklede türkiyeden hayranlarımızın olduğunu Blair. utanmıştı. yunhonun bu sözüne karşılık bilmedikleriniz çok türkiye'de dedi blair.Yunho Blair'le vakit geçirmek istiyorum, dediginde blair çok utanmisti ve.angelina'ya bakti. Angelina sasirdi, Yunho'ya bakan gözlerini baska yöne çevirdi... o yönde jaejoong un ona baktigini farketti.Jaejoong yunhonun sözlerine sasirmisti.Yunho "Hadi artik gitmiyor muyuz?"dedi...Changmin ''Evet güzel Koremizi kizlara biran önce tanitalim der ve.Angelina'yi kolundan tutarak eslik etmek ister.
Yunho birden ayaga firlar ve ikisinin kollarini ayirir.Fakat Angelina Max'in koluna tekrar girer.Yunho'ya çok kizmistir çünkü. KafasiniKafasiniçevirir fakat kalbi acir yinede ..yunho sadece angelina'ya yakin olmak için böyle davranmistir. Çikarlarken yunho ile angelina yan yana gelir.Angelina yunhoya bakar, yunho sinirlidir ama onu görünce yumusayiverir.Digerleri arasinda bir sakalasma olur o sirada changmin angelinayi sikica tutmus gülmektedir.
Yunho Angelina'yi yanina çekerek kolunun altina alir yürür changmin'de angelina'da sasirmistir.Ama angelina gülümser.Ve herkes anlar ki onlar birbirinden etkilendi.jaejoong haylazca gülümsemektedir.Bunu en basindan anlamistir .Jaejong bu durumun nereye gidecegini.merakla beklemektedir. Yunho'yu hiç böylegörmemisti daha önce bu farkliydi.yunho,yemege gidelim sonra bize Türkiye'den nasil geldiginizi,bizle ilgili bildiklerinizi anlatin.Angelina, bunu hep istiyorduk zaten ama sizin tehlikede olmani zisi ciddiye bindirdi, dedi.size bi zarar gelmesini hiç istemeyiz.sizler bizim için çok degerlisiniz.bunlari söylerken angelina,yunho'ya bakiyordu... yunho kizardi, Angelina'nin elini tuttu ve 'nekadar sansliyiz'dedi.changmin yunho'nun aklindan geçenleri hayretler içinde izledi.yunho'nun bi fanina asik olacagi hiç aklina gelmezdi.yalniz kaldiklarinda onu uyarmayi düsündü.Angelina temkinli yaklasiyordu yunho'ya, günübirlik iliskiler ona göre degildi.yemek yemek için bir restorana gittiler.Yunho angelina'nin yanina oturdu ve konusmaya basladilar.hadi anlat çok merak ediyorum Türkiye'yi ve en çok da seni.Angelina kizardi, Yunho bu cümleleri nasil söyledigine inanamiiyordu.Ilk basta kzi bu kadar zorlayan o degil miydi?, simdi ne oluyordu böyle? .Changmin,yunho ve angelinayi izlemeyi birakip diger kizlara yöneldi:"lütfen kendinizi tanitin.bizi kurtaran bu melekleri tanimak istiyorum."dedi.Içlerinden Evelyn cevap verdi; hepimiz Türkiye'nin farki yerlerinden geliyoruz, farkli seylerle ilgileniyoruz, bizi birlestiren tek ortak sey DBSK dedi.Bunlari söylerkende changmine bakiyordu.changmin evelynin bakislarindan etkilenmisti ve Angelina'yi unutuverdi, Evelyn kafisini çevirip Junsu ile konusmaya basladi bu arada Changmin evelyn nin junsu ile konusmasini algilayamamis bi sekilde hala evelyn e bakiyordu.
biraz sessizlikten sonra claire tüm nesesiyle su bardagini havaya kaldirip;herseye rahmen burada sizinle olmak müthis dedi jea joong a kaçamak bir bakis atarak onunda kendisine bakip bakmadigini anlamaya çalisti.Ama jae joong ona bakmiyordu. Aksine Changmin i izliyordu.Changmin Evelyn e hizli bir hareketle kimçi ikram edecektiki Evelyn bunu anlayarak Junsu ya ''Kore yemekleri bana göre degil hepsi birbirinden aci ''dedi imali bir sözle Changmin e bakarak.Aslinda Changmin'e Türkiyeden beri asikti ama kolay kolay yüz vermemeye kararliydi, Changminin asil duygularini anlamadan böyle birseye kalkisacak bir kiz degildi.bu düsünceler aklindan geçerken chang mine baktiginda o duyguyu almak istiyordu fakat daha erken oldugunuda düsünmeden edemiyordu birden Micky Changminin kulagina egilerek ''çapkinliginda bir usulü var dostum kizin karsisinda baska bir kizin elini tuttun senden hoslandigi belli gönlünü almalisin bukadar zaman benim arkadasimsin benden bir seyler ögrenemedin mi ?'' diyerek güldü senin de benden asagi kalir yanin yok dedi changmin gülerek micky'ye, ama hak vermedende edemedi ve Evelyn'e bakmamaya çalisti; kizin çok farkli bir havasi vardi 'ne hissettigini anlamak çok güç 'diye düsündü changmin önceden bir kizdan hoslandiginda hiç böyle bir güçlük çekmemisti bu kizda baska bisiler oldugunu micky nin alayci bakislari altinda karar vermisti artik Junsu Claire ya dönerek ''Peki Sen kore yemeklerini sevdin mi?'' diye sordu. Claire bir anda bulutlarda uçuyormus gibi hissetti biraz sakar bir kizdi ve evet derken heyecandan önündeki bir bardak suyu masaya devirdi Junsu gülmemek için kendini zor tuttu ama Claire kaykahasini koy verdi, junsuda dayanamadi gülmeye basladi. Masadaki herkes çevredekilerin bakislarina aldirmayip gülüyordu. Micky Rose'a dönerek ''sen neden hiç konusmuyorsun'' diye sordu Rose o mükemmel gülüsüyle ''simidiye kadar gerek olmamisti'' dedi. ''Gerektigi zaman konusuyorsun yani'' dedi Mick ''güzel zaten az konusan kizlar her zaman ilgimi çekmistir ama bu kadar güzel gülümseyenine ilk defa rastliyorum''. Rose, tesekkürler ama sende fazla atilgansin dedi yine gülümseyerek, micky sasirmisti ama gülümsemeye devam etti.
Bu sirada Changmin Micky nin kulagina egilerek dostum çapkinligin kitabini yazmistin ama malesef bunlar Türkiye den geliyor Sanirim Rose bu kitabi okumamis diyerek alayci bir sekilde gülümsedi .changmin bütün arkadaslarina iç geçirerek bakti:"bu kizlar erkekten anlamiyor" diye düsünüp kendi kendine güldü... Evelyn'e bakmadan edemedi, dalgali saçlari nekadar dogaldi, kizdan tamamen dogallik akiyordu hiç böyel birine rastlamamisti daha önce; bu etkiye kapilmamaliyim diye düsündü.O sirada Evelyn'le göz göze geldiler.evelyn in ondan hoslanip hoslanmadigini anlayamiyordu sadece aralarinda ki elektirigin içinde kayboluyordu ve kesinlikle bu olmaliydi bu...
V'azgeç changmin 'dedi kendi kendine 'senin için fazla zora benziyor', sonra kendine sordu 'nasil zora benziyor? hayata bukadar dalgaci bakiyor degilim ya 'dedi, 'belki bu dogru kizdir, denemeye deger' diye düsünürken evelyn'in ela gözlerinde daliverdi, böyle bir renk gördügünü hiç hatirlamiyordu.evet görmüstü ama hiç bu kadar etkilenmemisti aralarindaki bakisma baya uzayinca micky çok güçlü bir kahkaha atti ve ikisinide uyandirdi ikisi ne oldugunu anlamadan çevrelerine bakiyorlardi birden micky chang mine sordu: bari evelyn bizim kitabi okumusmu? Changmin:'Hiç sanmiyorum. Sert kayaya çarptin sen ama bu benim için henüz geçerli degil, pes etmis sayilmam' dedi, micky de 'benim pes ettigimi kim söylemis' diyip Rose'a döndü.
O sirada Hero ayaga kalkarak DBSK grubuyla özel konusmak istedigini söyledi.''Siz ne yapiyorsunuz daha bir kaç saattir tanidiginiz kizlara ilani ask ettiniz kim olduklarini bile bilmiyoruz. micky atildi hadi dostum kizlarin güzelligine baksana Seninde Blaira nasil baktigini gördüm.Hero 'saçmalama!bunu da nerden çikardin ben sadece tanimaya çalisiyorum onlari ama siz abartmiyor musunuz biraz!onlar da digerleri gibi hayranlar..niye özel geldi size anlamiyorum..tamam çok hoslar ayri bi çekicilik var onlarda ama...temkinli olun lütfen...kizlari ümitlendirmeyin Yunho 'merak etme jaejoong bizde çocuk degiliz herhalde hem onlara bir sans vermekten neden bukadar kaçiyorsun? Farkli olduklarinin sende bilincindesin belkide bu seni korkutuyor..ama ya aradigimiz buysa'bu sirada angelina'ya bakiyordu' hayatimizin sansini kendi ellerimizle itelim mi? Herkes kontrollü davranddigi sürece hiç bir problem yok bence' dedi..O sirada kizlarda kendi aralarinda konusuyordu.Blair kizlar amacinizin disina çikmayin unutmayin buraya polis okulundan onlari korumak için gönderildik

3.Bölüm
Angelina 'onlari korumamiz baska birsey yapmamamiz anlamina gelmez, biz görevimizi en iyi sekilde yerine getirdik ve bundan sonrada ne olacagini bilmiyoruz görev devam ediyor hem' dedi.Evelyn de' ne olursa olsun onlari tehlikeye atacak hiçbirsey yapmayin' dedi takim kaptani oydu nede olsa.'sist sessiz olun geliyorlar'..dedi Blaira Yunho en önde jaejoong en sonda geliyorlardi, evelyn jaejoong'un biraz sinirli oldugunu sezdi ve kizlara artik ayrilmalari gerektiginin isaretini verdi.Önlerinde uzun bir görev vardi ve bu tatil DBSK üyelerinin hayatlari için çok önemliydi. Bu arada changmin'e bakti evelyn ve isinin çok zor oldugunu düsündü, uzak durmak zorunda hissettigi böyle tehlikeli bir yakisikliyi nasil yakininda durup koruyacakti.Bu görev onu bile zorlamisti. bu ortamdaki gerginlik herkesin keyfini kaçirmisti ortamda hayaller ve olumsuzluklar içinde olan sadece chang min ve evelyn di ama jae de na kadar kizlarin diger hayranlarina benzedigini düsünsede bu fadekarliktan dolayi içinde çok degisik bir duygu olustugunu seziyordu.Heroya dönerek 'ne konusmak için arkadaslarini çagirdin' dedi Blair. Micky oradan atildi 'hiç dedi sizin nekadar fedakar ve sempatik kizlar oldugunuzu söylüyordu'. changmin 'özelliklede Blairin çok sirin oldugunu söyledi' dedi. Hero kizarmisti.Blair gülümsemekle yetindi, jaejoong'un kizlardan çekindigini sezinlemisti ve jaejoong da temkinli halini koruyordu sadece 'evet, dogru' deyip gülümsemekle yetindi. Evelyn ayaga kalkip artik otele geri dönmeleri gerktigini söyledi ve hersey için tesekkür etti Claire tam ayaga kalkicakken birden ayagi burkulmustu. Junsu yere düsecekken onu belinden kavradi.Claire kizardi, toparlanmaya çalisti, tesekkür etti. Junsu da gülümsedi ve kendine dikkat etmesi gerektigini söyledi. DBSK üyeleri disarida taninmamak için kendilerini kamufle ettiler ve restoranttan çikip kizlarla birlikte otele dogru yürümeye basladilar.otele gelmislerdi blair;daha fazla gelmenize gerek yok bugün epey yoruldunuz bizimle dedi yunho atildi;bizim için büyük zevkti..ha bu arada unutmadan yarin bize davetlisiniz belki yemekleri jae yapinca kore mutfagina bakisiniz degisir...yunho jae ye göz kirpti... Ne!! dedi Jae birden yemek onun üstüne kalinca sasirmisti sonra kizlari kaçirmamak için elbette yaparim diyebildi zorlukla kizlarda zaten DBSK yi korumak için yakin durmak istiyorlardi.Blair'de 'bu bizim için bir onurdur' dedi, tam o sirada Evelyn Changmine bakarak 'aslinda yarin konsoloslukta isimiz var' derken angelina atlayip ama erken bitcegine eminiz dedi Yunho ya bakarak. Evelyn biraz bozulmustu, görev icabi gitmeleri sartti ama changminden uzak durmaliydi kendisini böyle erken koyvermek istemiyordu.herkes yatmisti fakat uyuyamamisti bugün yasadiklarini ve birbirlerini düsünüyorlardi kizlar bi yolunu bulsakta hiçbir zaman yanlarindan ayrilmasak diyorlardi herkes o gece kendini çok güvenli hissediyordu sanki bulutlar üzerindelerdi fakat jae o kadar kisiye nasil yemek yapacagini düsünmeden edemiyordu. Jae'yunho basima ne açtiginin farkindamisin simdi bütün maharetlerimi sergilemek zorunda kalacagim'dedi.Yunho da neden okadar özenmek zorundaymissin ..Blair için olmasin? dedi gülerek
Saçmalama evime gelen misafire kötü yemek sunacak degilim herhalde dedi Jae biraz asik suratli bir o kadarda kurnaz bir ifadeyle madem yemekleri ben yapacagim sende bana yardim edeceksin ev temizligi changminin alisveris junsu ve Micky e ait hadi bakalim kizlari yemege çagirmayi biliyorsunuz.jae ben ne yapicam diye düsünmeye basladi.Yunho 'ben yemek yapmaktan hiç anlamam, sende bilirsin.Hem neden bu kadar kiziyorsun, yoksa ciddimisin Blair konusunda, seni hiç böyle yapmazdin helede yemek konusunda, sen 1 saatte 16 çesit yemek hazirlayabilen bizim kahraman jaejoong'umuz degilmisin' dedi gülerek. 'Hem changmine temizlikte yardim sart, degil mi changmin' dedi. Changmin de 'tabi, evin bayan jung angelina için hazir olmasi lazim degil mi' diyerek güldü.'Jae ' Tamam tamam zaten senden yardim isteyende kabahat sen changmine yardim et ben tek basima yemekleri yaparim numaraci diyerek gülümsedi. Bu sirada kizlarda uyuyamamisti.Bakin oraya gittigimizde biliyorsunuz ki gizli görevimizden onlara bahsetmeyecegiz dedi Blair böyle birseyi hiçbirimizin yapacagini düsünmedin herhalde dedi Evelyn..Bu gece yeterince huzursuz olmustu zaten Changmin yüzünden. Blair rosa gülerek micky'yi nasil tersledin öyle dedi.Rose da hak etti ama dedi , sen Evelyn'i görmedin herhalde Changmini dövmedigi kaldi, Kimch sevmezmis sen onu bensm kgllahima anlat dün otelde kaç porsiyon yedin?3 mü 4 mü?' dedi gülerek.Evelyn yüzünde sözde kizmis bir ifadeyle;ne yani evet bayilirim hatta sana da bayilirim mi deseydim..der bütün kizlar müthis bir kahkaha patlatirlar..bu esnada claire bütün heyecaniyla ortaligi her zamanki gibi velveleye verir;kizlar sorunumuz büyük,hiçbirinin cep numarasini almadik ne yapicaz simdi der aglamakli..blair atilir;bende jae ninki var...kizlarin hepsi sok içindedir ve 'oooooo'sesleri yükselir...Bize fazla yakin olmayin diyene bak dedi angelina bütün gece soguk gibi göründünüz ne zaman aldin telefon numarasini Blair durumu toparlamaya çalisiyordu saçmalama biz onlari korumak zorundayiz dolayisiyla temkinli davranmak için aldim telefon numarasini görmedinizmi ayrica birbirimizle mesafeyi koruyoruz ...hem yarin oraya gitmemiz bizim için iyi bir firsat..elinizden geldigince etrafi çevreyi kontrol edin..etraflarinda onlara zarar verecek hiçbirsey olamali..tamam onlarin çekiciliklerine engel olmk kolay degil ama görevimizi,niye burda oldugumuzu da unutmayalim kizlar..hadi uyuyun artik.kapatin isigi.yarin uzun bir gün olacak.Sabah en erken yunho kalkti hemen etrafi toplamaya basladi.Jaejoong'a hak veriyordu temkinli davranmaliydi ama Angelina'nin havasina kapilmamak elde degildi,Flower lady'i söyleyerek evi süpürmeye basladi. Changmin'de gürültüye uyandi hemen banyoya kosup aynaya bakti bugün süper görünmeliydi.micky yse hala uyukluyordu.rüyasinda kizlarla geçirecegi güzel gün hakkinda biseyler görüyor olmaliydi.Yunho onu dürttü, 'öyle rüya görmekle olmuyor yoochun kalk artik alisveris yapilacak' dedi.Yoochun da istemeye istemeye kalkiverdi, junsuda o sirada uyanmisti. Yoochun 'rüyamin onlar hakkinda oldugunu nerden çikardin' dedi.Junsu da 'tabi o terslenmeden sonra rose'u ancak rüyanda görmüsündür, tahmini zor birsey degil' dedi.
aslinda senden tiyo almak gerek dedi Yoochun kizi ilk günde belinden kavradin. Junsu ' Claire gerçekten çok sakar bir kiz ama bu sakarligini sevimli buluyorum diyerek gülümsedi. Jae ordan bagirdi gevezeligi birakin hadi herkes is basina...'Sef konusuyor' dedi changmin banyodan gülerek, hala aynaya bakmakla mesguldü. Jaejoong'da 'sen sabahtan beri banyoda ne yapiyorsun, eger Evelyn için ugrasiyorsan Tanri yardimcin olsun' dedi. Changmin de 'bence tanri onun yardimcisi olsun, bu yakisikliligima kimse dayanamaz artik' dedi.Hepsi kahkahalara boguldu. Yoochun 'hiç sanmiyorum' dedi paltosunu giymis alisverise gidiyordu.Junsu biz çikiyoruz dedi .Jae Changmin e gülerek neden simdi süsleniyorsun ki hemen havaya girdin temizlik yunho ve sana ait bilmiyormuydun birde temizlikten hemen sonraki halini görelim bakalim bu kadar karizma görünüyor musun? Ben yorulsamda benim bebek yüzüm her zaman güzel görünür bildiginiz gibi diyerek simardi max ve hepside max a muzur sekilde bakarak saldiriya geçip üstüne atladilar.Yerde birbirlerinin üstünde sakalasirken Yoon ho dogrulur ve arkadaslarina:"ooo,simdiden çok vakit kaybettik.Hadi kalkin artik da isimize bakalim.Vaktimiz daraliyor,az laf çok is hadi bakalim,herkes is basina!!!"dedi.Ve herkes isinin basina döndü, o sirada Rose da görevi oldugu üzere çoktan kalkmis ve DBSK üyelerinin evini korumuk için Claire ve angelina ile is basindaydi, Evelyn ve Blair görev bildirimi için merkeze gitmislerdi.Tam bahçeyi gözetlerken Yoochun ve Junsunun disiri çiktigini gördü ve Onlari takip etmek için kizlardan ayrildilar.
Angelina evin bahçesinde bekliyordu Rose ve Claire onlari takip etmeye basladilar daha sonradan alisveris merkezine girdiklerini görünce bak dedi Rose Junsu senin için alisverise çikmis. Gülümseyerek O zaman Yoochun da senin için çikmistir dedi Claire tam o sirada önünde duran dizili siselere çarpip devirdi. Yoochun ve Junsu devrilen siselere dogru baktilar.Rose ve Claire bu arada saklanmisti.yoochun'bu seyleride nekadar dikkatsiz diziyorlar, baksana hemen yikiliverdi.hadi acele edelim." diyerek yoluna devam etti.ikisi de bu gün için heyecanliydi birbirlerine sululuk yapiyorlardi.öbür tarafta kizlar birbirini suçluyordu:"off ne kadar dikkatsizsin!az daha yakalanacaktik." claire:"tamam rose ya mick ye sinirlenip hincini benden aliyorsun..seni gicik etti kabul et."derken sinsi sinsi siritiyordu."sana gününü su takipten sonra göstericem".parmagini rosein kafasina vurarak birazda olsa sinirini azaltti.rose da aciyan yerini ovusturuyordu agzini bükerek.ovustururken clairenin sözlerini tekrar ediyordu.ve macera,gizli takip devam ediyordu.

4.Bölüm
Claire ve rose, yoochun ve jansuya takip ederken, jaede yemek hazirliklarini bitirmis evde eksik olan maltemeleri bekliyordu.Yunho bir sevkle tüm temizligi changmin daha banyodan çikamadan bitirmisti, yorgunluktan ölmüs bir sekilde kendisini jaejoongun oturdugu kanepeye atti. Jaejoong 'süpersin, seni hiç bukadar hizli görmemistim...Dostum umarim temkinli yaklasiyorsundur, asik felan olmadin hemen degil mi?' dedi.Yunho' dürüstçe söylemek gerekirse ne olup ne olmadigimi bilmiyorum ama bu yasadigim çok güzel bir duygu. Ama herhalukarda temkinli davranacagimi bilmeni isterim kardesim' dedi.changmin banyonun kapisini aralar ve en karizmatik bakisini firlativerir;iste dünyanin en cool adami,biricik süperman niniz ev temizligi görevine hazirdir..der jae ve yunho birbirlerine bakarak gülümserler.yunho;sayin dünyanin en cool süperman i buradaki göreviniz basariyla yerine getirildi siz uçmaya devam edin..der yunho bu esnada pencereye dogru yürür,changmin jaejoong un yanina oturur ve jae nin kulagina yunho yu kafasiyla isaret ederek'angelina' der ardindan yunho ani bir hareketle irkilir 'angelina'der changmin jae ye dönerek;evet bende angelina diyorum..ama dur bir saniye nasil duydu?! yunho saskinligi ve heyecani artarak;ama o burada,asagida,hemde arka bahçede ne yapiyor?..jae;delirmeye mi basladin bir hayaller eksikti..hayal görmüyorum isterseniz sizde bakin dedi yunho Changmin e dönerek. angelina yunhonun camda oldugunu farkederek saklanmisti.Jae ve Changmin cama çiktiklarinda kimseyi göremediler O sirada Micky ve Junsu da bahçe kapisindan girmek üzerelerdi.Angelina;of bu çok kötü oldu ya buraya gelirse bütün is mahvolur operasyonu tehlikeye atamam..dedi bir yandan da kimseyi kuskulandirmadan çikis plani düsünmeye basladi...Changmin;angelina haa!Peki nerede ben göremiyorum dedi manali gülümsemesiyle.Ben bahçeye bakacagim diyerek hizla kapiya yöneldi yunho tam kapiyi açacakken Micky ve Junsu kapidan girdiler Yunhonun bu sert çikisina sasirmislardi Micky nereye böyle yunho diye sordu yunhoda asagida angelinayi gördügünü söyleyince güldüler changmin biz bahçeden geliyoruz dostum assagida kimse yok eger angelina olsaydi görmezmiydik dedi.yunho hizla asagiya iniyordu...micky;"yunho ask aleminde bu is tamamdir...aksam yemekten sonra bir de nisan yemegi mi tertiplesek" dedi.Junsu;"bu is yunho için yavas kalir biz vakit kaybetmeden dügün organizasyona geçelim "dedi kahkahalar esliginde.yunho bahçeye çikan kapiyi açdi.o sirada angelinada ortaya çikmaya karar vermisti ilk defa böyle amatörce bir hata yapmisti ve görevi tehlikeye atamazdi.Yunho yu görünce bakmadan edememisti ve yakalanmasi kaçinilmaz oldu.Ön kapiya yöneldi ve o sirada yunho ile karsilasti, Yunho "seni gördügüme emindim ama bana inanmadilar. madem burdasin neden birden kayboldun? yada neden burdasin?" dedi. Onlara görünmek istememistim ve güvende oldugundan emin olmak istedim ama acemi oldugumdan sana yakalandim. Seni görünce kalakaldim. Kulis meselesi yabana atilir bir olay degildi ve bu beni çok korkuttu, olayin sorumlulari yakalanincaya kadar rahat edemeyecegim galiba" dedi mahçup bir sekilde. Yunhoda o bunlari anlatirken bir yandan çok mutlu olmustu ama angelinayi yatistirmaliydi."geliceksin degilmi"dedi yunho angelinaya yanasarak.Angelina yunhoya kendisini merak ettigi için geldigini söylemisti ama böyle bir hatayi nasil yaptigina hala inanamiyordu görevi tehlikeye atmisti içeriye girdiginde içerdekiler süphelenebilirdi .Bilemiyorum bu çok utanç verici arkadaslarin hakkimda ne düsünür bu kiz evi gözetleyerek ne yapmaya çalisiyor demezler mi diye sordu yunho ya yunho gülümseyerak:"bosver..düsünme..hem eminim böyle erkenden gelmen onlari da çok mutlu edecek.hadi içeri girelim."der.angelina daha fazla söyleyecek bahane bulamaz ve birlikte içeri girerler.angelina bir yandan yunho nun yaninda olduguna seviniyor bir yandan da kizlara bu hatayi nasil açiklayacagini düsünüyordu...yunho angelinanin düsünceli ve sikintili halini fark eder ve angelinaya eve erken geldigi için sikilmamasi gerektigini söyleyip angelinayi rahatlatmaya calisti.angelina ile içeri giren yunho biz geldik dedi ve dbsk üyelerinin oturduklari odaya dogru yöneldi yunhonun içeri girerken yüzünde ben size söylemistim angelina burda der gibi bir ifade vardi.dbsk üyeleri angelinayi görünce cok sasirdi.bir angelinaya birde yunhoya baktilar...
bu bakisma uzun sürünce jae oturmaz misin arkadaslarini beklerken biraz laflariz dedi ve kendisi mutfaga alinanlari yerlestirmeye eksikleri tamamlamaya giderken yaninada chang mini çagirdi Angelina oturduktan sonra junsu yunhoya inanmamistik ama senin burada ne isin var gerçekten sasirttin bizi dedi yunho hemen atildi. Buradan geçerken ne yaptigimizi merak etmis o olaydan sonrada bizim için biraz endiselenmis ve bakmak istemis hepsi bu Junsu ve Yoo Chun birbirlerine bakarak gülümsediler Angelina kendi yerine yunho konustugu için mutlu olmustu. Yoochun rose u sordu: "herzaman bukadar sertmidir rose?" dedi. Angelina da biraz çetin cevizdir ama çok siki kizdir rose dedi. Junsu yoochuna "tam adamina rastladin yani" dedi, gülerek. Jaejoong son hazirliklari da bitirip salona döndü."kizlar nezaman gelecek? yolu bilmiyorlar herhalde, changmin gidip onlari alsin bu arada hersey hazir artik sofrayi hazirlasak fena olmaz..angelina heyecanla atilir;"kizlar yolu biliyorlar,kendileri gelebilirler"der changmin'nin yüzündeki sevinç ifadesi bu cevapla koybulur.Yoochun;peki o halde angelina kizlar kaçta gelecek?saat kaçta diye sözlestiniz?angelina ve yunho endiseyle birbirlerine bakarlar.Angelina;"gelirler...herhalde...birazdan ..."Angelina kizarmaya basladi,gerginligi artti..."Ben kizlari bir arayayim en iyisi"dedi ve koridora dogru elinde telefonuyla yürümeye basladi..hemen evelyn i aradi ve basina gelenleri anlatti. Evelyn hala merkezdeydi kizlarda evde onu beklemekteydi. angelinaya durumu iyi idare etmesini kizlarin simdi yola çikacagini ama onun serviste biraz isi oldugunu söyledi. Angelina da içeriye dönüp kizlarin yolda oldugunu ama Evelynin biraz geç kalacagi için çok özür diledigini söyledi.Changmin bozulmustu. Keske Evellyn de senin gibi biraz beni merak etseydi dedi biraz çocuksu bir hareketle birden changminin bu sözüne ooo diyerek karsilik verdi herkes changmin ne söylediginin farkina vararak susun onu kastetmedim yani angelina bizi merak etmisya keske evelyn de biraz merakli olsaydi demek istemistim. Micky sus dostum konustukça batiyorsun dedi Angelinada changminin bu sözleri karsisinda utanmisti o sirada kizlar geldi. Junsu kapiyi açti, kizlar içeriye geçtiler. Yoochun Rose u görünce birden heyecanlandi onu bukadar güzel hatirlayamamisti nedense. Rose ona bakarak gülümsedi, yoochun kizari verdi" hosgeldin , yani hosgeldiniz" dedi. Kizlaer evelyn adina özür dilediler. Saul caddesinde isi oldugunu söyledi Blair. Bunun üzerine Changmin buruya gelmesi uzun sürer ben onu almaya gideyim diyerek yerinden firladi ve disari çikti.Kizlarin buna gerek yok demesine firsat vermeden changmin asagiya inmisti bile Jae lütfen oturun diyerek yer gösterdi kizlara Yemek için Evelyn i beklerken bu sirada birseyler içmek ister misiniz diye sordu.Blair ben bir su alabilir miyim heyecandan olsa gerek bogazim kurudu dedi angelinaya imali bir sekilde bakarak evelyn için endiselendigini göstermeye çalisiyordu hizli bir sekilde haber vermeleri gerekiyordu hepsinin aklindan ayni fiker geçiyor olmaliydiki bütün kizlar ayni anda lavoboya gitmek için izin istediler herkes birden gülmeye baslamis ve evelyn i unutmustu .changmin arabadaki aynaya bakarak biryandan evelyn için hazirlaniyor biryandan da cool süperman görünüsünü övüyordu.evelyn ise merkezdeki isini bitirip dbsknin evine gitmek için oradan ayrildi..Tam zamaninda yolda karsilasmislardi chang min evelyn e yaklasarak arabya binmesini söyledi evelyn ise duraksadi ve zamanlamanin çok güzel oldugunu anladi biraz daha geç kalsaydi belki görevlerinden haberleri olcakti..Evdeki kizlar gülüsmeyi bitirince akillarina evelyn geldi ve telaslandilar..evelyn;"zamanlaman süper max,bende simdi merkezden çiktim"der ve duraksar evelyn.Changmin,"hangi merkezden,anlamadim?","alisveris merkezi"der kirdigi bu potun bugün 2.hatalari oldugunu düsünürek...changmin;"çok güzel görünüyorsun Eve" der ve ekler "Eve dememde bir sakinca yok degil mi?" Evelyn;"sorun degil,ailemde böyle çagiriyor bu arada sen de çok etkileyici görüyorsun"evelyn içinden;"önce merkez simdi bu kur,bugün aksam artik baska pot kirilmasin..Bir an önce su eve varmaliyiz yoksa.o kadar sirin görünüyorki dayanamayip boynuna sarilacagim diyerek mirildandi. bir sey mi söyledin dedi changmin. Evelyn ev çok uzak mi diye sordu lafi degistirmek için. hayir dedi changmin ''buraya yakin geldik sayilir''.çok geçmeden eve geldilerEvelyn "Beni almak için gelmen çok nazikçe bir hareketti, tesekkür ederim" dedi ne olursa olsun aradaki seviyeyi korumaya çalisiyordu. Kizlar için bu zamana kadar yerine getirdikleri en zor görevdi, hislerini kontrol etmede zorlaniyorlardi. Changmin arabadan inmeden arka koltuga uzandi ve aldigi çiçekleri Evelyne verdi. "senin için vakit harcamak benim için bir zevkti, mutlu olman beni çok sevindirdi.Bunlar senin için" dedi.Evelyn çiçekleri görünce mutlu olmustu Tekrar tesekkürler dedi.bu sirada kapidan içeri giriyorlardi. JunSu nihayet geldiniz yemekler sogumadan bir an önce yemege baslayalim herkes sofraya geçebilir yemekleri getirmemde bana yardim eder misiniz dedi. o sirada claire ayaga firladi ben yardimci olurum diyerek ama herkes bir agizdan olmaz diye bagirdilar.JunSu sen zahmet etme Jae bana yardim eder hem yemek siralamasini o daha iyi biliyor dedi Claire peki tamam diye tebessüm ederek herkesle birlikte masadaki yerine oturdu.
Jaejoong yemekleri ustaca yerlestirdi ve herkes istahla yemege basladi. Evelyn kimchiye dayanamamisti, tüm gün merkezde çok yorulmustu ve sabahtan beri birsey yememisti."yemekler çok güzel, hersey için çok tesekkürler" dedi jaej<oonga. Changmin Evelynin istahina çok sasirmisti."kore yemeklerini sevmedigini saniyordum" dedi. Evelyn de "insan yedikçe alisiyor" dedi. Yoochun"sende changmin kadar istahlisin"dedi gülerek. Herkes kahkahalara bogulmustu.Changmin Evelyn in geçen seferki tavrinin kendisine oldugunu anlamisti. Evelyn bir taraftan yiyip birtaraftanda Changmine Remen uzatarak ister misin diye sordu. changmin gülümseyerek affedildigini anlamis çocuksu bir hareketle basini salladi tenceredeki bütün remeni tabagina bosaltti ve istahla yemeye basladi.Rose "changmin bukadar çok yemene ragmen nasil böyle formda kalabiliyorsun ?" dedi. Changminde yüzme ve tabiki basketbolla, ayrica düzenli vücut gelistirme çalisiyorum" dedi kollarini sikarak. "bu konada jaejoong ve yonho kadar iyi degilim ama" dedi gülerek... Yunho da "idare ediyoruz iste"dedi gülerek. Changmin merakla Evelyne bakti ve "sen bu istahla nasil bukadar mükemmel görünebiliyorsun?" dedi. Evelynde "basketbol ve yüzme..Birde dövüs sanatlariyla ilgileniyorum tabi bende bu konuda Angelina kadar iyi degilim. " dedi gülerek.junsu claire sende dövüs sanatlarinda iyi misin ?Seni kastederek söylemiyorum ama Benim sevgilim beni dövebilecek güçte olmamali dedi endiseli bir surat ifadesiyle Hayir dedi Claire dövüs sanatlarinda pek iyi oldugum söylenemez . bu sirada Junsu rahatlamisti "ama babam silahiyla beni çalistirirdi bu yüzden hedef vurmada gayet iyiyim2 diye devam etti claire.
Evelyn "ödülü bile var claire in" dedi. Jaejoong "peki sen nede iyisin ?" diye sordu Blaire. Blair de "jimnastik, yüzme, aticiliktada fena degilim ama ben okçulugu terçih ediyorum" dedi. Rose "blair kadar esnek kimseyi görmedim ben " dedi gülerek."birlikte bir basket maçina ne dersiniz?" diye sordu changmin. Evelyn"yerinde olsam yenilecegim bin maça girismezdim" dedi gülerek. Changmin bozulmustu. Yunho" yerinde olsam bukadar emin olmazdim. " dedi. "Angelina madem dövüs sanatlarinda iyisin Yunho ile bir karsilasmaya ne dersin? "diye sordu Micky. "Kazanan basket maçinda oyun baslatan takim olur hemde" dedi.Jae Jong kizlarin dövüs sanatlarinda bu kadar yetenekli olmalarina sasirmisti. blaire hepiniz de genelde savas sporlarinda iyisiniz bu beni sasirtti dogrusu özel bir egitimden mi geçtiniz diye sordu.

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
5.Bölüm
O sirada angelina Yunhoya bakarak öger korkmuyorsa ben varim dedi gülümseyerek. Blair;"pek özel sayilmaz sadece ilgi duydugumuz alanlarda kendimizi gelistirdik..."dedi ustaca bir hamleyle.youchun;"angelina da onayliyor anladigim kadariyla bu isi" junsu;"tamam o halde müsabakalar baslasin"gülüsürler...angelina tatli tavriyla ve çocuksu bir gülümsemeyle yunho ya dönerek;"sana meydan okuyorum rakibim,simdi sen söyle nerede ve ne zaman?..Yunho"birkizla dövüsmek benim için zor olacak" dedi.. "Yarin idmanim var sana uyarsa aksam 8 de bizim klüpte" dedi, canini yakmak isteme ama sen araniyorsun " dedi Angelinaya. Jaejoong "mesleginiz ne peki?" diye sordu Blaire. Yoochun da o sirada Rose"sen ne ile ilgileniyorsun?" dedi. Rose da"ben pianomu çok seviyorum, gerçi bu spor degil ama beni sakinlestiriyor. Kosuda iyiyim, Blair kadar olmasada.. ayrica jimnastik ve dövüs sanatlariyla ilgileniyorum." dedi.Blair Jae ye ne diyecegini sasirmisti zaten bu durum Jae yi süphelendirmeye yetmisti yeterince açik vermislerdi birde polis okulunda olduklarini söyleyip grubu telasa sokmak ve görevi tehlikeye atmak istemiyordu.Hepimiz ayni üniverstede ögrenciyiz dedi blair.Öyle mi dedi Jae peki hangi bölümdesiniz.Tiyatro ve Sinema bölümünde diyiverdi Blair.Hepsi göstermelik olarak bu bölüme kayit olmustu Seulde dikkat çekmemek için.Ders sayisi az oldugundan devamlilik sorun olmuyordu, kizlar ayni zamanda yetenekliydilerde. Jaa"hangi üniversite?" dedi. Blairde "Seoul National University, aslinda Bogaziçinde okuyorduk Türkiyede, sonra geçis yaptik"dedi.Çok güzel dedi Jae yakin mesleklerimiz varmis.Bu sirada Yoo Chun ve Rose ayni anda tuza uzanmis ve elleri birbirine degmisti.Rose ,Yoo Chun a bakip tebessüm etti ve yavasca elini çekti. Blair lavobaya gitmek için izin istedi maksadi biraz evi kolaçan etmekti.Kapinin anahtarini buldu ve yaninda tasidigi küçük balmumuna kopyaladi. Kimse yokken eve gelip gizlenen birsey varmi bakmalari gerekiyordu, evin girisinede girerken kamera yerlestirmisti zaten, kontrol için. Yoochun tuzu Rose a uzatti, Rose da resmi bir tesekkürle yetindi, bugün için fazla ileri gitmisti, seviyeyi korumaya bu çocugun burnunu sürtmeye kararliydi. Evelyn yemegeni bitirdi ve hersey için tesekkür etti. Jae de "changminden sonra yemeklernimi böyle istahli yiyen ilk insansin " dedi. Evelyn utanmisti.Blair uzun süre gelmeyince jae merak ederek lavobaya dogru giderken blairi kendi odasinda gördü. Burda ne ariyorsun yoksa lavobayimi bulamadin dedi süpheci bir yaklasimla.Blair Sey hayir sadece senin odani merak ettim özür dilerim bu sekilde girmemem gerekirdi ama merakima engel olamadim dedi Jae blairin bu cevabi karsisinda tatmin olmus gözüküyordu.Bu resimdeki kiz kim dedi blair. jae kardesim diyerek tebessüm etti.Çok sirinmis dedi blair. Resmi tam yerine koyuyorduki resim birden elinden kayip yere düsecekken ikisi birden resmi yakalamak için egildiklerinde birbirlerine çarparak yere düstüler.Iyi misin dedi jae evet der gibi basini salladi Blair bir süre böyle kaldiktan sonra jae Blair in dudagina masum bir öpücük kondurdu.Blair "kendine gel lütfen!" dedi. "Benimle böyle dalga geçmeye hakkin yok. EVet sizi çok seviyoruz belki ama benimde duygularim oldugunu unutma.BIze bu kadar süpheci yaklasirken ve ben senin bana karsi ne hissettigini hiç bilmezken.." dedi kekeleyerek..Jae önce kizardi ve özür diledi..Sonrada "Ben böyle bir seyle asla dalga geçmem...seninle ilgili hissettigim sey korku hemde çok büyük bir korku, hissettigim seyler bana hiç tekin gelmiyor. Ne olursa olsun böyle davranmamaliydim kendime hakim olamadim. Fazla farkli, fazla güzelsin!" dedi Blair odadan çikarken, son cümleyi fisiltiyla söylemisti.Blair digerlerinin yanina geldiginde Jae de masum bir çocuk ifadesiyle onun arkasindan geliyordu Yoo Chun dostum siz nerelerdesiniz burada çok büyük bir iddea var önce yunho ve angelina dövüsecekler kazanan taraf baskette oyuna baslayan taraf olacak ama esas önemli olan basket maçi iddeaya göre kaybeden taraf kazanan tarafin her istedigini bir gün boyunca yapmak zorunda Jae güçlükle öyle mi diyebildi
.Blair ise hala az önce olanlarin saskinligi ve gerginligi içerisindeydi.Koltuga,evelyn'nin yaninan oturdu.Eveliyn blair'deki degisikligi farketmisti.."ne oldu hersey yolunda mi,ev temiz degil mi?" Blair"evde bir problem yok"..."da...içindekilerle ilgili sonumuz ne olacak bende bilmiyorum" dedi iç geçirerek.Angelina tüm bu olup biteni ustaca gözlemliyordu.Blair ile Evelyn'nin kendi aralarindaki bu konusma onu kuskulandirmisti. Ters giden birseyler olmaliydi...Angelina ile Blair gözgöze geldi,Evelyn de Claire ve Rose'a bakarak;"hersey çok güzeldi,çok güzel bir geceydi tesekkür ederiz..Geç oldu kalksak iyi olacak hem yarin büyük gün degil mi enerji lazim hepimize Yunho, "iyi uyu Angelina, yarin ihtiyacin olacak" dedi gülerek. "angelina yunhonun gözlerine bakti ve"canini acitmayacagima söz veriyorum" dedi, bunu çok sevecen söylemisti. Changmin "kizlar telefonlarinizi almadik biz, size nasil ulasacagiz?" dedi Evelyne bakarak. Evelyn "iyi fikir, yaz ozaman" dedi gülerek. Junsu da elinde telefonla Claire e dogru geliyordu tam o zirada ayagi haliya takildi ve telefon ayagindan firladi. Claire kendindenr hiç beklenmeyen bir çeviklikle siçradi ve telefonu yakaladi.Junsu çok sasarmisti.ama claire yine sakarligini yapmis tam dogrulurken sehbanin üzerindeki vazoyu devirmis ve vazo kirilmisti. eyvah dedi Junsu annemin bu eve tasindigimizda aldigi vazo buna çok sinirlenecek claire olamaz dedi ilk kez bir sakarligina bu kadar çok üzülmüstü o sirada Evelyn vazo kirildiginda içinden çikan ses kayit cihazini gördü ve kimseye fark ettirmeden aldi.Clair çok üzülmüstü, tüm parçalar torlamaya basladi yerden ve tamir edecegine söz verdi. O arada elide kesilmisti, Junsu hemen pansuman yapmalari gerektigini söyledi, Clair de "önemli degil biz hallederiz" dedi ve kimseyi beklemeden hizla kapidan çikti çok üzülmüstü, sakarlik yapmaktan nefret ediyordu, o saha polisi degil düsünce polisiydi, burda ne isi vardi.Üstüne üstlük birde junsudan hoslanmasi isleri iyice zorlastiriyordu. hizlica yürümeye basladi biryandan agliyorduda. Junsu yerdeki kani görünce kesigin derin oldugunu anladi ve Clairin arkasindan firladi.
Blair"neyse bu aksam daha fazla hasara yol açmadan burayi terk etsek iyi olacak galiba yoksa size hiçbir yasam alani kalmayacak..diye tebessüm etti.kizlar kapiya dogru ilermeye basladi.Kapiya geldiklerinde herkesle tokalasip,öpüstüler sira Blair jaejoong a geldiginde Blair"Yemek muhtesemdi.Ellerine saglik,görüsmek üzere"derken kalbi hem heyecandan hem de yasadiklarini etkisinden olsa gerek deli gibi çarpiyordu.
kizlar hersey için tesekkür ettikten sonra Evelyn changmine dogru düzgün veda edememisti buldugu böcegi düsünüyor ve bunu buraya nasil yerlestirmis olabilirler diyordu kendi kendine Changmin sizi otelinize birakalim dedi ama Evelyn buna gerek yok Tesekkürler dedikten sonra evden ayrildilar.
Junsu Clairi sokagin sonunda yakaladi. Clair onu görünce sok olmustu. Junsu"lütfen aglama hiçbirsey gözyaslarin kadar degerli olamaz" dedi. Clair"her sey için çok özür dilerim, gerçekten. "dedi. "Elin, Elindeki kesik çok derin hastaneye gitmemiz sart" dedi. Bu sirada Rose da Clairi merak etmis cepten ariyordu. Clair telefonu eli yüzünden açamadi,Junsu yardim etti. Bu sirada Junsunu arabasina bindiler.hemen bir hastaneye gidiyoruz eline pansuman yapilmasi gerekiyor dedi junsu. Claire biraz sakinlesmisti hayir gerçekten buna gerek yok küçük bir çizik tesekkür ederim. Vazo için üzülme dedi Junsu ben halledebilirim o sirada kizlarda asagiya inmislerdi. claire bakindilar onu Junsunun arabasinda görünce yanina yaklastilar.Blair;"claire hersey yolunda mi?" claire kizlara göz kirparak" çok iyiyim hadi siz otele dönün ben gelirim"dedi junsu"kizlar hemen geri dönücez" dedi ve hizla gaza basarak uzaklasti.O sirada yunho hizla asagiya iniyordu"hadi burada durmayin sizde yukari gelin" dedi yanlarina yürürken Blair "gerek yok,otele dönüyoruz biz"derken yunho çoktan angelina'nin elinden tutmus onu götürüyordu Rose"hadi yukari çikalim bu en iyisi" evelyn blair le göz göze geldi...Evelyn evleri dinleniyormus dedi blair çok sasirdi nasil yani !

6.Bölüm
o sirada Evelyn cebinden çikardigi böcek ses kayit cihazini blaire gösterdi. "Japon kaçakçilar yakalandigina göre bu böcegi Türk kaçakçilar yerlestirmis olmali böylelikle grubun elmastan haberleri olup olmadiklarini anlayabileceklerdi "dedi blair."evet bende öyle düsünüyorum japonlar Türkiyeden kaçirilan elmasi japonya hava alaninda junsu nun çantasina gizlice attiklarini yakalandiktan sonra itiraf etmislerdi"dedi "Ama DBSK nin elmastan haberleri oldugunu sanmiyorum","Zaten anti fan saldirisi görüntüsüyle tüm kulisi aradilar, artik çok daha dikkatli olmaliyiz" kizlar en arkadan konusarak geliyorlardi, o sirada Blair evin kapisinda Jaenin ona baktigini gördü. "artik ayrilalim "dedi evelyne. Yunho angelinayi çoktan içeri sokmustu. Yoochun da rose ile konusmaya çilisiyordu. Changmin ise evin kapisinda jaenin yanindaydi. Jae changmine" ne olursa olsun dikkatli ol, burda gizli birseyler dönüyor" dedi. Changminde " paranoyaklasma hyung. elbette bir kiza kapilacak degilim, haklisin ilgi alanlari biraz tehlikeli ama kiz onlar sonuçta" dedi.changmin mirildanarak devam etti" kapilmadim haa,neredeyse kendi yalanima kendim inanacagim"dedi karsidan gelen evelyn'e bakarak.Changmin"sizleri tekrardan görmek çok güzel" derken blair ile evelyn içeri giriyordu.Bu böcek olayi canlarini çok sikmisti simdi Claire'i beklerken evin gizli köselerini kolaçan etmeleri gerekiyordu.Rose"çok güzel dösenmis bir ev,hersey son modaya çok uygun yeni mi tasindiniz?"bundan sonraki her cevap onlar için çok degerliydi...Bu esnada Angelina'nin çagri cihazina bir mesaj geldi,mesaj istanbul merkezdendi.Yunho arayan kim dedi angelinaya angelina sadece bir arkadasim mesaj atmis önemsiz dedi.bu sirada blair ve evelyn içeriye girdiler peslerindende chagmin ve jae gelmisti.Rose ve Yoo Chun disarida sohbet etmeyi tercih etmislerdi.Yoo Chun ,Rose sen beni taniyorsun birazda ben seni tanimak istiyorum kendinden bahseder misin dedi"beni tanimak istediginden eminmisin? dedi Rose gülerek.."ayrica benim seni tanidigimi nereden biliyorsun, evet ünlüsün ama ben konusmadigim birini tanidigimi düsünmem. Emin oldugumbir sey var bir kiz için tehlikelisin" dedi. Yoochun güldü"bence son dedigin su an senin için degil benim için geçerli" dedi. Rose da güldü"yoksa benden korkuyormusun?" dedi. Yoochun da"ben mi asla! ayagimi denk almaya çalisiyorum sadece. Piyano çalmayi gerçekten seviyormusun? yukarida çok güzel birtane var.. istersen nasil çaldigini gösterebilirsin"dedi çekingen bir ifadeyle.Olur dedi Rose gülümseyerek birlikte içeriye girdiler Yunho angelinaya yarinki maç beni tedirgin ediyor ben bir kiza sakadanda olsa vuramam hele senin gibi sirin bir kiza dedi gülümseyerek angelina merak etme sen bana vuramasanda ben senin hakkindan gelirim dedi suratindaki muzur ifadeyle yunho biraz kavgaci bir tavirla peki ben sana kiyamazken sen benim bu sirin suratima kiyacaksin öyle mi dedi hih kendini begemis sey diyerek yunhoyu omzundan itti angelina .Changmin "bizim maçimizin kaderi için biriniz kazanmalisiniz. hem birbirinize kiyamayacak kadar ne zaman samimi oldunuz siz?"dedi. Evelyn" böyle bin soruyu ancak sen sorardin Changmin" dedi. Angelina kizarmisti, Yunho da" ben sadece ona degil hiç bir bayana el kaldiram" dedi Yunho durumu kurtarmak için. Changminde " hey nesi varmis sorumun?" dedi. Evelyn de "neyse bosver, belki sonra anlarsin" dedi. Changmin" su kadinlari hiç anlayamadim ki ben" Santranç oynayalimmi Junsu gelene kadar " dedi evelyne.tamam yenilmeye hazir ol dedi evelyn Görücegiz Santranç takimi üst katta bulmamda bana yardim eder misin dedi Chagmin bu evelyn içinde etrafa daha dikkatli bakmasi açisindan bir firsatti pekala dedi ve yukariya çiktilar.Angelina ve yunhoda kendi alenlerinde yarinki maçi tartisiyorlardi. Jae ve blair salonda tek baslarina kalmislardi uzun süren sessizlikten sonra...Jaejoong "seni rahatsiz ettiysem gerçekten özür dilerim, istersen senden olabildigince uzak dururum. Ama ne olursa olsun sunu bilmelisinki asla ve asla kötü bir niyetim yoktu. Bir melek kadar güzelsin ve sende daha önce hiç görmedigim birseyler var. Yanlis anlama ama nekadar güzel olursan ol beni gerçekten korkutuyorsun, yaninda asla kendimden emin hissedemiyorum" dedi. Blair" beni rahatsiz etmekmi? Evet beni öpmüs olabilirsin ama biliyorsunki..." dedi ve kizardi. "Ve lütfen benden kaçmak gibi berbat bir düsünceyi aklindan sil.Bilmeni istedigim teksey, benimle asla dalga geçmemen gerektigi. Ayrica benden neden korkuyorsun, sana zarar verecek gibimi görünüyorum?" dedi.Bu sirada junsu ve claire..içeriye girmislerdi. Blair, Claire in yanina gelerek elin nasil diye sordu.iyiyim dedi Claire önemli birsey yoktu zaten pansuman yaptilar.Siz neler yaptiniz herkes kendi aleminde dedi Blair bizde Jae ile konusuyorduk.Evelyn" Clair de geldigine göre gidebiliriz artik, zaten changminide yenmek istemiyorum " dedi gülerek. Changminde "iyide az önce yendim seni" dedi, gülerek. Evelynde "tamam belki satrançta çok iyi olmayabilirim bay sah, ama bu maçin rövansida var." dedi gülerek. Kizlar kapiya yöneldi, tam o sirada yukaridan piano sesleri gelmeye basladi.Claire Rose nerede dedi.junsu romantik kokular aliyorum bu piyono sesleride nereden geliyor diyerek gülümsedi. sanirim yukaridalar artik gitmemiz gerekiyor biriniz çagirabilir mi dedi evelyn.changmin onlari çagirmak için yukariya çikti.çok mutlu görünüyorlardi changminin geldigini duymamislardi bile..Yoochun "gerçekten müthissin Rose, bizimle çalmaya ne dersin?" dedi gülerek. Rose kendisini toparladi "o kadar iyi degilim"dedi ve kapiya yöneldi.Changminle yüzyüze geldiler. Rose "iyiaksamlar" dedi. Yoochun "gidiyormusun? seni tekrar nezaman görürüm" dedi. Rose da takrar nezaman bir araya gelirsek dedi" ve odadan çikti.changmin dostum bu ne romantizm hem merak etme yarin göreceksin Rose u. Unuttun mu Angelina ve yunho nun maçi var yoochun kafasina vurdu of evet unutmusum.Junsu ile Claire da bu kadar erken gelmek zorundamiydi sanki ne güzel vakit geçiriyorduk diyerek sizlandi.birlikte asagiya indiler.kizlarda toparlanmis kapidan çikiyorlardi.En arkadaki blairdi, yunho ve angelina en öndeydi. "otele bu saatte böyle gidemezsiniz, sizi biz birakalim" dedi. angelinada gece çok geç oldugundan kabul etti" ama ya taninirsaniz?" dedi. Changmin arkadan "kamuflajda özel polisler kadar iyiyiz!" dedi gülerek. Clair "gerçekten öylesiniz." dedi gülerek. herkes yola çikti, en arkada blair duruyordu, jae" de onun arkasinda..Angelina ve Yunho arabaya yaklasmislardi Yunho birden irkildi sende bir ses duydun mu? diye sordu Angelina ya. Angelina bu arada duvarin arkasinda birinin oldugunu farketmisti. Hemen eve geri girmeliyiz diye Yunho yu kolundan tuttu eve dogru kosmaya basladi . evelyn neler oluyor diye sordu. Angelina evelyn e gizlenen kisiyi isaret etti.Herkes eve geri girsin dedi.Evelyn,changmin i kolundan tutarak çöp konteynirinin arkasina çekti ve kizlara türkçe seslendi "herkes koruma altina,korunun".."duvarinin arkasindaaa"..yoochun"rose neler...oluyor"sözünü bitirmeden kendini yerde bulmustu.Claire de junsu yu hizla evin kapisindan içeri çekiyordu..Blair ise jae'in üstüne kapanmisti.Bir anlik gözgöze geldiler.Jae saskindi..Evelyn tekrar seslendi"silahi olabilir...dikkat" Blair dogruldu ve tam silahini çikaracakken Rose seslendi bu kez "kaçiyor" Blair kosmak için hamle yapmisti ki Jae onun omuzlarinda yakaladi "neler oluyor?...Blair'i kendine dogru iyice çekerek;"Ve siz kimsiniz..Gerçekten?"Blair "Koruyucu melekleriniz..."der ve kosmaya baslar.Jaejoong sok olmustu, Evelyn de Blairin arkasandan kostu ve her ikiside karanlikta kayboydular. Dbsk üyeleri dumura ugramisti, Yoochun sertçe sordu" siz kimsiniz, o kaçan adamda kim? Burada neler oluyor? Eger açiklama yapmazsaniz polisi arayacagim" dedi. Rose da ayni setrlikle cevap verdi "karsinda özel polis var zaten, bu da rozetim" dedi. Yoochun'un agzi açik kaldi. Rose "amacimiz sizi yakin takipten korumakti ama bunu bilmemenizin güvenliginiz için önemli oldugunu düsündük çünkü hiç kimse bu kadar çok polisin içinde rahat hareket edemez. Gerçekten profesyonel çalisiyoruz ama bu sizin bizim için kisisel olarak önemli olmadiginiz anlamina gelmez." dedi.Claire elinde silahiyla kapidan disari süzüldü;"nerede o?" junsu da claire'in arkasinda, onun silahina bakarak hayret içerisindeydi... Rose seslendi"burasi temiz".."yoochun anlamanin zor oldugunun farkindayim.Bunu sonra daha detayli konusacagiz ama simdi lütfen bana yardimci ol ve eve gir.Sizin güvenliginiz bizim herseyimiz.."Angelina hizla saklandigi yerden çikti"ben merkeze haber veriyorum"Claire"bende kizlari cep telefonlarindan ulasmaya çalisayim" yunho,junsu ve yoochun birbirlerine baktilar ve ayni anda" Jae..Jae nerede?" Jae orada degildi..
Blair adami bir cadde boyunca takip etti, caddenin sonunda soluk soluga durdugunda adaminin gözden kayboydugundan emindi, aniden bir araba ona dogru yaklasti ve içinden 6 tane adam indi, Evelyn tam osirada sokagin basinda bilirdi adamlari görünce son havliyle dahada hizli kosmaya basladi. Blair adamlarla dövüsmeye baslamisti ama adamlar onun için çok fazlaydi, tam pes etmek üzereyken Evelyni ve ardindan kosan baska bir karartiyi gördü, arkadan gelenin kim oldugunu görmeye çalisirken dikkatsiz davrandi ve çok sert bir yumruk yedi. Iste o an jaenin sesini duydu. Arkadan gelen Jaeydi ve "hayir!"diye bagirmisti. O sirada adamlarda jaeye dogru bakti ve asil hedefin o oldugunu söylediler. Evelyn hemen arkasina döndü ve jae yi karanliga çekti, dikkat daginikliginda faydalana Blairde son hizla kaçmaya baslamisti. Adamlar etrafi bir süre kolaçan ettiler bulamayacaklarindan emin olduklarinda araçlarina geridönüp sokagi terkettiler. Jae Evelyn den kurtulmaya çalisiyordu o sirada "Blair, o iyi degil.Yanina gitmemiz lazim" dedi.
Evelyn Jae'yi kolundan yakaladi " Dur!Ses çikarma gittiklerinden emin olmam lazim" jae sinirliydi "o yarali olabilir,bize ihtiyaci olabilir"daha da öfkelenmisti "sen burada polisçilik oynamaya devam et ben blair'e bakacagim"...Blair nefes nefese kalmisti üstelik burnu da kaniyordu ama bunlarin hiçbirini önemsemiyordu akli jae'deydi "neden beni takip ettin neden?diye söyleniyordu.bir anda jae karsisinda belirdi "sonunda buldum seni...iyi misin"derken blair e yaklasti"burnun kaniyor" blair"problem degil,aliskinim,ilk olmuyor" jae"temiz bir bez,mendil lazim" dedi ve gömleginin altindan bir parça kopardi"bunu tampon yap eve gidicince çaresine bakariz...amirim"blair içten bir gülümsemeyle"gerek yoktu...süper starim" sokagin basinda ani bir fren sesi duyuldu ve evelyn'in sesi...geri gelmislerdi.blair hizli bir hamleyle jae yi çekti "buraya geliyorlar...kamufle olmaliyiz ama dikkat çekmeden...buldum sevgiliymisiz gibi yapicaz" dedi ve jae'nin dudaklarina derin bir öpücük kondurdu.

7.Bölüm
Jae rol yapmiyordu, blairde pek rol yapar gibi görünmüyodu. adamlar yanlarindan geçip gittiler. 10 dakika sonra Evelyn de yanlarina geldi ve birlikte eve döndüler. Jae "neden bu kadar zor bir is seçtin Blair, hiçbirsey hayatindan degerli degil."dedi aliyle Blairin yüzünü silerek. Blair " seni korumamdan memnun degil misin? Oysa ben bu isi zevkle kabul etmistim!" dedi. Jae" bu benim için çok büyük bir onur ama kendini tehlikeye atmana degmem" dedi. O sirada evde..herkes ne oldugunu anlamaya çalisiyordu kizlar disardakiler için tedirginler digerleri ise ne oldugunu anlamamis bir sekilde sürekli kizlara ayni sorulari soruyorlardi 'ne oluyor siz kimsiniz bu olaylar nerden çikti ' yoochun artik sürekli sormaktan bikti ve camdan bakan rose un kolundan tutarak kendine çevirdi sinirli bir sekilde rosenin agzindan çikçak kelimeleri bekliyordu.Angelina'nin çagirdigi destek ekip eve gelmek üzereydi.Rose"evet polisiz ve evi iyice aramamiz lazim"yoochun"neden dinleniyormuyuz yoksa"dedi sinirli ve alayci bir tavirla gülerek claire cevap verdi "evet...hemde uzun bir zamandir oldugunu düsünüyoruz..lütfen bize yardimci olun su an bunlari konusmak zaman kaybettiyor" Yunho,angelinaya serttçe bakarak" yalan söylediniz,bizi kandirdiniz...iste bu yüzden bu evi aramaniza izin vermeyecegim...ben diger resmi polis ekiplerini disarida bekleyecegim"Angelina;" yunho bekle,disari çikma orasi tehlikeli olabilir" yunho angelina'nin yanina giderek" özellikle sen.birsey deme" dedi. O an angelinanin gözleri doldu ve kanepeye çakilip kaldi. Yunho tam kapidan çikacakken dönüp tekrar angelinaya bakti. Angelinanin gözlerindeki yasi görmüs ve sok olmustu. Hemen geri döndü ve angelinanin göz yaslarini silmeye basladi."kabaligim için özürdilerim lütfen aglama "dedi. Angelinada "ben sana hiç yalan söylemedim evet sanat okulunda okuyorum evet ilgi alanlarimin hepsi dogruydu. Seni korumak için burdayim ve bunu sana senin için söyleyemezdim. Lütfen anla "dedi aglayarak. Yunho "haklisin, lütfen artik akmasin gözyaslarin.Gerçekten özür dilerim" dedi. O sirada kapi çaldi, jaejoong, blair ve evelyn geldi. Changmin ne olursa olsun evelyni merak etmisti ve arkasindan gitmedigine pismandi.evelyni gördügü gibi içini bi heycana kapladi hemen yanina kostu ve ona iyi olup olmadigini sordu evelyn ben iyiyim ama blair in biraz yardima ihtiyaci var dedi ama jae ile blair çoktan yanlarinndan ayrilmislar jae pansumana baslamisti herkes bir araya gelerek sakli kalmis seylerin açiklanmasi gerektigini düsünüyordu herkes toplandi ve masaya oturdular angeline tam konuya baslarken arama ekibi gelmisti. Ne arayacaklar evimizde dedi Changmin. bir elmas dedi angelina hepsi çok sasirmislardi. ne elmas i diye merakli bir sekilde sordu yoochun. Türkiyeden kaçirilan bir elmasin sizde oldugunu düsünüyoruz dedi Evelyn.Japon kaçakçilar junsunun çantasina gizlice atmis.junsu çok sasirmisti ama bende elmas falan yok diyebildi.bizde bunu arastiyoruz buralarda olmasi lazim eger bulunmazsa bu adamlar sizin pesinizi birakmaz bu nedenle arama ekibine yardimci olun bir an önce bulunsun yoksa basiniza kötü seyler gelmesini istemeyiz ama ilk önce evdeki dinleme çihazlarindan baslamamiz lazim '' dedi evelyn. herkes birden ayaklandi amirleri ise DBSKnin daha güvenli bir yere götürülmesi gerektigini düsünüyordu ama nereye .evde junsu nun odasinda salonda ve mutfakta dinleme cihazlari bulunmustu.uzun süren arama nihayet bitmisti Polislerden biri evde elmas yok amirim burasi temiz görünüyor bir kaç dinleme cihazi bulduk o kadar dedi. Polis memuru junsuyu sorguya almalari gerektigini söyledi o sirada Claire onun elmastan haberi oldugunu düsünmüyorum amirim diye atildi.Junsuya dönerek özür dilerim olayin bu kadar büyümesini istememistik dedi.Evelyn atilarak"komserim,arkadaslarimiz bügün yeteri kadar heyecan yasadilar.Evde ki aramalarimiz da yeterli düzeyde.Bizde bütün gece yanlarinda gözlemde olacagiz bu gece dinlensinler yarin ifade vermek için merkeze getiririz"dedi polis amiri bunun üzere "sizlere güveniyoruz amirim..güvenlik sizindir"dedi.Changmin bu kadar geç yasta ve böyle güzel bir kizin sözü dinlenen bir amir olmasina hem çok sasmis hemde çok etkilenmisti"çok özel bir kiz"diye geçirdi içinden...ekipler evden ayrilmisti, kendi baslarina kalmislardi sonunda.En son konusan evelyn oldugu için ve kizlarin amiri oldugu anlasildigi için, tüm dbsk üyeleri merakla evelyne bakiyorlardi. Evelyn " Arkadaslar hepinizin bir açiklama bekledigini, ve konunun çok karisik göründügünü biliyorum. Öncelikle aklinizdan bizimle ilgili tüm sorulari silmeliyiz. Bu yüzden kendimizi tanitalim.biz Türkiyede polis okulunda okuyoruz.Sizin gerçekten hayranlarinizdik jun su nun böyle bir komploya karistigini duyunca görev için gönüllü olduk.ve bu istegimiz üst düzey yetkililer tarafindan kabul edildi görevin basina ben getirildim ve sizi korumak için buraya geldik.junsu birden ayaga firladi yumrugunu masaya vurarak yeter artik bu saçmalik bizde elmas falan yok birden hayatimiza giriyorsunuz sakar ve sevimli bir kizdan hoslaniyorum sonra onun polis oldugunu ögreniyorum üstüne birde elmas hirsizi damgasi yiyorum siz benimle dalgami geçiyorsunuz diyerek odasina gitti ve kapiyi kitledi.clair in o anda içi çok fazla acimisti bu durum karsisinda kimse ne yapcagini bilemedi.evelyn böyle bi suçlamanin oldugunu kimse söylemedi sadece bi kurbansin diyerek kapida anlatmaya çalisiyorudu junsu ise evely nin sesini duymuyordu evelyn clairin gözündeki tek damla yasi gördü ve clairle göz göze geldikten sonra kapinin yanindan çekildi evelyn bütün herkesi alarak diger odaya geçti clair ise kapinin önündeydi ve agliyordu. Clair " gerçekten özür dilerim, senin için elimden geleni yapmaya çalisiyorum. Belki onlar kadar becerikli degilim ama en iyisi için ugrasiyorum. Zaten beni yeteneklerim için degil aklim için seçtiler, ve ben aklimin her zerresini senin için kullandim. Lütfen bana güven, belki ellerimi kesiyorum, anedin düsüveriyorum..aptalca hareket ediyorum ama" o an junsu kapiyi açti ve "asla aptalca hareket etmiyorsun" o anda gözyaslarini farketti " hey! birde agliyormusun? Hemde benim için..hahaha.. gördügüm en saf kizsin, nasil bukadar temiz kalabildin?" clair kizardi" haha..simdide kizardin, gerçekten tanidigim en temiz kizsin " dedi. " bilmeni isterimki sana gerçekten güveniyorum, yaptigim bu çocukça sey için affet beni" dedi.Umarim bu durum seni çok incitmemistir dedi Clair yasli gözlerle. junsu clair in göz yaslarini sildi beni tek inciten iste bunlar ne kadarda sulu gözlüsün dedi ve sarildi claire. bu sirada digerleri üst kata çikmislardi.Jae ve Blair mutfaktaydilar. Junsunun hakli taraflarida var dedi jae Blair imali bir sekilde jaeye bakti Hiç öyle bakma dedi Jae Seni ilk öptügümde benimle dalga geçme demistin ama esas yalan söyleyen ve ikinci defa beni öpen sendin dedi çocukça bir kizginlikla Seni dalga olsun diye öptümümü düsünüyorsun osirada takip ediliyorduk abtal seni öpmeye hevesli degilim dedi küskün bir ses tonuyla blair. Jae sinirlenmek sana çok yakisiyor dedi ve tebessüm etti.Jae devam etti "hem o ondan hiç sikayetçide degildim" blair Jae'ye hafifçe vurdu ve yüzü kizararak"çok ayip"dedi...Gülüstüler,mutluluk gözlerinden okunuyordu.Ama sinirlenince fazla tehlikeli olurum' dedi Blair gülerek. jaede' sen benim için her halukarda tehlikelisin... canin aciyormu?' dedi blairin yanina gelerek. Blairde' acimazmi hiç.. sana bakacagim derken gözümden oluyordum. Ne isin vardi orada Allah askina' dedi. Jaede' ne mi isim var bir adamin pesinden tek basina gittin. Polis bile olsan sen bir kadinsin ve ben seni her halukarda koruyabilirim. Lütfen birdaha kendini riske atacak birsey yapma' dedi ve yumusak bir sekilde blairin yarasini öptü. Rose ve yoochunda yoochunin çaklisma odasinda oturuyorlardi.o sira bir kösede rose yoochun'a"herseyi biliyorsun artik...bana hala kizgin misin?"yoochun"kafam çok karisik açikçasi su an ne hissetigimi bende bilmiyorum' dedi ve sustular.Yoochun pencereden bakiyor roseda piyanonun basina aturmus onu izliyordu. Piyanonun kapagini kaldirdi ve bir konserde yoochuni aglatan sarkiyi çalmaya basladi. Biryandanda söylüyordu' miduhyo.....' yoochun donakaldi.Rose un sesi kadifeden bile yumusakti...Changmin ve evelyn odada oturuyorlardi ikiside suskun. Evelyn birden ayaga kalkti ve paltosunu aldi.Blaire 'ben merkeze gidiyorum' diye seslendi ve kapidan çikti. Changminde onun pesinden firladi' gece saat kaç farkindamisin.. nasil gitmeyi düsünüyorsun' dedi Evelynin arkasindan.Evelyn bahçe kapisindaydi durdu.'yürüyerek'dedi. Changmin arabaya atladi ve yolda evelynin önünde durdu' bu saatte dünyanin en güçlü insani olsan bile..ki degilsin seni yanliz birakmam. Bin arabaya' dedi. Evelyn changmin ilk defa böyle sert görmüstü sessizce kapiyi açti ve oturdu...bir müddet gittiler sonra ani bir frenle changmin durdu "Evelyn ne oldu?yine ne yaptim? çok kizgindi changmin"ya bir anda hayatimiza giriyorsunuz,tüm ezberlerimizi bozdurup bizi iki günde kendinize bagliyorsunuz sonrada..."changmin hizla arabadan iner evelyn çok üzülmüstü changmine dogru kosar"oda da bana tek kelime bile etmeyince bana çok kizdigini düsündüm,hakliydin da...Evet hersey çok ani oldu bir anda kendinizi bir polisiye romanin bas kahramanlari olarak buldunuz ama hikayede gerçek olan birsey var;bizler ve sizler yani sen ve ben "evelyn'nin agliyordu olgun polis tarafini bir yana birakmisti çoktan içindekileri daha da haykirmak istiyordu "bende sana baglandim,sence bunu adi.."changmin evelyn'nin dudaklarini eliyle kapatarak "evet,evet o"dedi ikiside agliyordu birbirlerine çok sikica sarildilar...Evelyn birden dogruldu changmini yavasça itti yeter artik sen kizmisin aglamayi kes beni merkeze götürüyor musun götürmüyor musun dedi mizmizlanarak sunun söyledigine bak sadece kizlar mi aglar diye sinirlendi changmin sonrada tamam haklisin hadi gidelim diyerek arabaya oturdu.Evelyn changmin'e"dur arabayi çalistirma son birsey daha var"changmin meraklanmisti eveliyn kolundaki gümüs nazarlikli bilekligi çikardi "kolunu uzat"dedi changmin'e bilekligi takti "nazar boncugu bizim çok yaygin kullandimiz bir simgedir bunu üstünde tasiyan kisinin kötülüklerden ve kötü gözlerden uzak olacagina inaniriz seni de bütün kötülüklerden korusun"evelyn saatine bakti saat gece yarini çoktan geçmisti "simdi tam zamani"dedi ve changmin'i yanagindan öptü"dogum günün kutlu olsun.Changmin duygulanmisti tesekkür ederim diyerek kolundaki bileklige bakti.Bunu hiç kolumdan çikartmayacagim. sonra evely ne ters bir bakisla, benim koruyucu melegim sen degilmisin beni bütün kötülüklerden sen koruyacaksin bunun için yanimdan hiç ayrilmaman gerekli bunun için bana söz vermelisin.

8.Bölüm
Evelyn küçük bir tebessümden sonra söz veriyorum hadi artik gidelim dedi.
Evelyn yolu tarif etti ve merkeze geldiler. Changmin ziyaretçi salonuna girdi, evelyn merdivenlerden yukari çikti. Bu sirada evdeki herkeste salonda toplanmis, kizlarin nerede yatacagini düsünüyorlardi. Jae" benim odamda iki kisi yatabilir, ama ayni yatagi paylasmak zorunda kalacaksiniz " dedi. Clair " bence biz, salonda yatalim. Hem gürültüleri duymamiz kolay olur, hemde sizi rahatsiz etmemis oluruz" dedi. Yoochun" bu sizin için zor olur" dedi. Rose da" söyledigi mantikli, jae lütfen yataklarin nasil hazirlayacagimizi söylermisin" dedi. Jae de " beni takip et yunho o güçlü kollarina ihtiyaç var, yorganlari tasiyacaksin" dedi gülerek. Birlikte yukari çiktilar. Yunho odaya girer girmez" yunho ne olursa olsun birbirimizden ayri hareket etmemeliyiz, Suan bizim yanimizdalar ama bizi çok büyük bir seyle suçluyorlar. Kore gizli servisiyle irtibata geçmemiz sart" dedi. Jae sasirmisti" haklisin, sonunda liderligi tekrar eline almaya kara verdin herhalde..Ancelinayla bir sorun mu var?" dedi. Yonho da" evet hoslaniyorum ama farkettiysen taniyali 2 gün oldu.. ne olursa olsun tedbirli davran " dedi. Ve asagi indiler.yataklarinizi getirdik Yoo Chun hazirlamamda bana yardim edermisin dedi yunho Hayir gerek yok dedi angelina biz hallederiz tesekkürler diyerek tebessüm etti kizlar hep birlikte yataklari hazirladilar. uzun bir sessizlikten sonra tamam dedi Yoo Chun biz yukari çikiyoruz herhangi bir ihtiyaciniz olursa seslenirsiniz.kizlar evet der gibi baslarini salladilar. Dbsk yukariya çikmisti.Jae ne gündü ama diyerek kendini yataga atti.olanlar için hala soktayim dedi Yoo Chun.Yunho bu büyüyüye ve heyecana fazla kaptirdik kendimizi ne olursa olsun dikkatli davranmaliyiz diye uyarida bulundu.Bu basima gelenlere hala inanamiyorum bana yapilan bir suçlama yok ama yinede sinir bozucu annem duyarsa yüregine iner diyerek orada bulunan sandalyeye oturdu junsu.O sirada Changmin ziyaretçi salonunda uykuya dalmisti. Evelyn gerekli planlamyi yaptiginda changminin yanina geldi."hey, uykucu kalk artik!Gitme vakti" dedi. Changmin uyandi ve "seni buraya kadar getirdim, birde burada koltugun seklini aldim, tesekkürün bumu?" dedi. Evelyn de " seni buna ben zorlamadim" dedi gülerek. Birlikte arabaya binip eve döndüler, geldiklerinde herkes uyumustu. Onlarca sesizce ayrilip yataklarina yattilar.Ertesi gün kizlar erkenden kalkip etrafi topladilar. Evelyn ve Rose, sorusturma hazirliklari için merkeze gitti. Erkekler kalkip asagiya indiklerinde Angelina kahvaltiyi hazirlamis mutfaktan çikiyordu. Clair gözlüklerini takmis kitap okuyordu. Blairde bahçeyi kolaçan etmek için disari çikmisti. Yunho sofraya istahla bakti."tesekkürler" dedi. Jaede gülerek " tabi önce günaydin. Umarim iyi uyumussundur " dedi Angelinaya. Changmin ve yoochun alni anda "kizlar nerede?" diye sondular. Clair kitabi kapatip, gerekli açiklamayi yapti.kahvaltilari bitmek üzereydi angelina"simdi söyleyeceklerim çok önemli ve bastan söyleyeyim itiraz yok;sizleri hiç kimsenin bilmedigi ve kolayliklada bilemeyecegi bir yere götürmek zorundayiz"yoochun kuskuyla "nereye?"angelina devam eder"evelyn ve rose dan gelecek haberi bekliyoruz bunun kararini üslerimiz verecek.yalniz hazirlansaniz iyi olacak çünkü birazdan bizleri götürecek araçlar ve ekipler gelecek"junsu"bir bu eksikti" claire "güvenligin en üst düzeyde olmasi gerekiyor" yunho ve jae birbirlerine baktilar yunho mutfagi isaret ediyordu kafasiyla jae"herkes yedigine göre masayi toparlayalim o halde nasilsa hayatimizda heyecan hiç bitmiyor degil mi"der blair'e bakarak.yunho mutfakta jae'ye fisildayarak"bir an önce gizli timle baglantiya geçmeliyiz..içimden kizlara sonsuz güvenmek geçiyor ama bir yaninda büyük bir kuskuda ya onlarda elmasin pesindeyse ve bize yakinlasarak elde etmek istiyorlarsa"jae.."yeter artik sikildim kendi evimde böyle davranmaktan" dedi sinirlice. Içeri döndüler" kizlar biraz yanliz kalmamiz gerekiyor, bu konuyu kendi aramizda düsünmeliyz.Biz normal insanlar degiliz, hayranlarimiza karsi sorumlulugumuz var.Her neyse, simdi yukari çikmamiz lazim" dedi..Hepsi birlikte odadan çiktilar. Blair sasirmisti, yapilacak en iyi seyin Evelyni beklemek olduguna karar verdiler.Yunho yukarida düsüncelerini açikliyordu" ne olursa olsun biz siradan insanlar degiliz. Kizlar güzel belki, onlardan gereginden fazla yakinlastigimiz da dogru, birseyler hissediyor olanlarda olabilir. Ama ne olursa olsun biz sorumlulk sahibi insanlariz ve o kizlari 2 gündür taniyoruz. Rozetlerini gördük ama bu daha kapsamli insanlardan bilgi almayacagimiz anlamina gelmez. Benim fikrim kore özel görevle baglantiya geçmek ve herseyi hemen menejere bildirmek." dedi. Herkes yunho ya hakvermisti. Menejeri aradilar ve eve çagirdilar, telefonda anlatmanin tehlikeli oldugunu düsünmüslerdi. Asagiya döndüler ve menejerlerinin gelecegini söylediler kizlara. O sirada Evelyn ve rose dabilgisayarda ayrintili bir plan için çalisiyorlardi. Büyükelçilikten yardim aldilar ve DBSKnin programlarini aksatmadan onlari yerlestirecek bir adaya gitmelerine kara verildi, kore istihbarati ve türk istihbarati birlikte çalisiyordu. Ada orduya aitti ve tasinmalar uçuklu yapilacakti. Kizlar ayrintili plani ve haritayi alip eve döndüler. O sirada menejerde eve gelmisti.Menajere her seyi anlatan kizlar onunda onay vermesiyle grup üyeleri durgun bir halde esyalarini gitmek için hazirlamaya basladi. Kizlarin da çok tedirgindi bu isin içinden saga saglim onlari kurtarmak istiyorlardi, bu tedirginliginiçinde bir de Max in dogum günüydü bu gün aslinda menejerleri bunun için bir parti düzenlemisti fakat bu olayi ögrenince onunda tamamen aklindan çikti. Max ta olaylardan etkilensede tabiki dogum gününü unutmamisti. Evelyn de Max için bu dogum günü olayni kaçirmak istemiyordu çünkü bu olay hem Max in hemde diger üyelerin biraz olsun rahatlamsina sebep olacakti. Grup üyeleri tüm gerekli esyalarini topladilar.özel uçakla DBSK grubu adaya indirilecek dedi Evelyn bizde onlarla birlikte olacagiz daha sonra ekip evi arayacak.O sirada bu kabus ne zaman biter dedi Yunho. ailelerimizi aramamiz gerekiyor dedi Jae. onlarin bu durumdan haberdar olmalarini istemiyorum dedi Junsu.Merak etmeyin elmas bulunduktan sonra hersey bitecek ve geri döneceksiniz sadece tatil gibi düsünün yaninizda biz olacagiz hem güzel bir adaya gidiyoruz isterseniz aileleriniz ziyarete gelebilir hem bu durum gizli tutuluyor ailelerinizin haberdar olmasini bizde istemiyoruz diye teselli etmeye çalisti Rose..
Rose teselli ederken evelynin kafasinda çok güzel bir dogum günü partisi vardi bu hem morallerini düzeltcek hemde onlara karsi güvenlerini artircakti adaya iner inmez bi sekilde bu hazirliklara baslamasi lazimdi...uçak yere inmisti adanin çok güzel görünen bi dogasi vardi DBSK üyeleri birden bu tatilin güzel geçegini düsünmeye basladilar...Adada sadece onlara ayrilmis bir ev vardi esyalarini yerlestirmek için eve girdiler evelyn menejere kafasindaki dogum günü partisini gizli gizli anlatmaya basladi.
Evelyn"dogum günü planimiz güzel islerse bu sikintili havayi en azindan biraz dagitmis oluruz"dedi.Menajer"elimden geleni yapacagim siz merak etmeyin yeter ki onlar güvende olsun..Lütfen dikkatli olun"evelyn menajerin tedirginligini anlamisti ve ona herseyin yolunda gidecegine söz verdi...Bu arada claire ve angelina'da kendilerini karsilayan ve is birligi yapacaklari ada polisinden çevreyle ilgili bilgi aliyorlardi.Dbsk üyeleri esyalarinin bir kismini kalacaklari odalara yerlestirmisler, asagiya iniyorlardi..Yunho menajerlerinin kapidan çikmakta oldugunu farketti yanina giderek"konser ve programlarimiz ne oldu?"menajer"ben hepsini hallettim gerekli konusmalari yaptim.Yogun temponuzun sizi çok yordugunu ve kisa bir tatile çikacaginizi söyledim.Iptal edilen bütün programlariniz için özürlerini de ilettim.Simdi rahat olun ve kendinize dikkat çok edin sizler benim için çok degerlisiniz"yunho;"sagol..dikkatli olacagiz...Bu arada kizlari hakkindaki detayli arastirmayi unutma senden gelecek haberleri bekliyoruz"...dedi ama menejer bile kizlarin ne kadar iyi olduklarini anlamisti onlara çok fazla güveniyordu bu ortamda evelyn le gizlice bütün hazirliklari tamamliyorlardi evelyn in bu isleri yaparken chang mini ne kadar çok sevdigini anlamisti menejer bu kizlara ayri bi güvenmeye basladi ve çocuklara kizlar hakkinda gaz veriyordu yunho yla jae hariç hepsi menejeri onayliyordu jae ile yunho gelecek gerçekleri bekliyordu onlar bekliye dursunlar mütis bir dogum günü partisi basliyordu...(Halen devam ediyor...)

9.Bölüm

Evelyn rose ile konusurken unutmayin bu partiden diger üyelerinde haberi olmayacak changmin le birlikte onlarada süpriz yapmis olacagiz. Evet biliyorum peki partiyi nerede yapmayi planliyorsun diye heyecanla atildi Rose.Bizim partimiz nerede olur tabiki karakolda diyerek gülümsedi Evelyn.rose sasirmisti anlamamis bir ifadeyle evelyne bakti. Evelyn öyle bakma diyerek omzundan itti rozu üyeleri bu geceyi sorgu için karakolda geçirmeleri gerektigini söyleyecegiz onlar orada beklerken bizde parti için gereken hazirliklari yapariz baska türlü süphelenebilirler ne dersin harika bir parti olmaz mi ?Rose in saskinligi yüzünden okunuyordu Sen ne saçmaliyorsun zavallilar yeterince korktu zaten onlara bunu yapamayiz diyerek somurttu.Evelyn aman sunada bak neden somurtuyorsun ki hayatlarinda hersey yeterince iyi biraz korksalar ne olurki diye güldü
kzilar bu fikri çok beyenmislerdi ve karokolda partiyi yapmaya karar verdiler
evelyn rose yi alarak karokkolu hazirlamaya gittiler ve nezarethene mütis olmustu karakoldaki bütün polislere habeer verdiler onlarda oyundaydi diger kizlar DBSK nin ellerini kelepçelediler ve sorguya gitmmeleri gerektigini anlattilar bu arada evelyn de geldi ve chang minin telasli gözlerine aciyarak bakti sanki elinden hiçbisey gelmiyordu chang min dogum gününde böyle birsey olacaina inanamadi teker teker arabaya bindirildiler kizlar çok sert davraniyorlardi yolda hiç kimseye soru sordurmadilar bahaneleri olayin gizli olmasiydi karokolun önünde hepsi siraya dizlmisti teker teker içeri soktular ortada anormal hiçbisey gözükmüyordu DBSK bunlarin baslarina bu kizlar yüznden geldigini düsünüyorlardi

dbsk grup üyelerini ellerinde kelepcelerle sorgu odasina aldilar.sorgu odasi karanlikti içeriye giren dbsk grup üyelerinin hepsi bir anda korkmaya basladilar fakat korkularini belli etmemeye calisiyolardi.ve sürekli kizlara simdi ne olcak neden bizi buraya getirdiniz ne istionuz diyerek sorular yöneltiolardi...
Evelyn daha fazla soru sormalarina izin vermeden "burda beklemeniz gerekli birazdan sorguya alinacaksiniz endisenicek bisiy yok" dedi.bunun üzerine sinirli bi sekilde yunho"en azindan su kelepçeleri çikarin kaçicak degiliz yha "dedi.Evelyn rose dogru kelepçeleri çikarabilceklerinin isaretini verdi...kelepçeleri çikardiktan sora kizlar odadan çikmak için kapiya yöneldi claire"endisenlemeyin sadece oturup bekleyin" dedi.ve kizlar odadan çikti.

aradan yarim saat geçmisti ama hâlâ kimse gelmemisti chang min üstüne bisey almadigi için üsümeye baslamisti. bunu gören evelyn daha çok uzatmamaya karar verdi ve o anda bütün isiklar açilmis süpriz pasta ve hediyeler birden ortay çikmisti. DBSK üyeleri çok sasirmisti herkes kizlara bakiyor evelyn ise biran önce kapiyi açip chang minin üstüne ceket vermekle ugrasiyordu.........
konuyu çok begendim Biggrin
ama baslamasi olmamis sanki Biggrin
hero dogar..yok o da olmaz Smile

Gelen elinde bir kutu tasiyan

ALWAYS KEEP THE FAITH
cassiopeia'ydi ama koreliye benzemiyordu...
(sema 4 kelime olmusBiggrin)

Güvenligi asmasi onlari çok sasirtti.

ALWAYS KEEP THE FAITH
(pardon ablacimBiggrin)

sasirarak birbirlerine baktilar
(Biggrinkiz buseferde 3 kelime yazdin.. tam 5 kelime yazacaksinBiggrin)

Changmin hemen güvenligi çagirdi. Anti-fan

ALWAYS KEEP THE FAITH
anti-fan olabilir düsüncesiyle.
ama gelen
(of ya tutturamiyorum biBiggrin)

hero changmini engellemek istedi ama...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi