yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KBS World Channel Free TV
(31-12-2009, Saat: 23:01)gkof76 yazdı: Merhaba. KBS kanalinin yayinladigi dizileri yüksek kalitede izlemeye olanak saglayan bir internet sitesi mevcut.

http://www.kbsworldi.com/

Ister üye olun ücret karsiligi dizileri yüksek kalitede izleyin, isterseniz e-store dan dizilerinizi satin alin. E- store'dan dizilerinizi ister bütün halde isterseniz bölüm bölüm alabilirsiniz.

http://www.kbsworldi.com/estore/Catalog/...fault.aspx

E-store sadece Amerika ve Kanada'ya ürün yollasa da, artik Türkiye'ye yurt disindan paket göndermek bazi firmalar sayesinde çok daha kolay hale geldi.

Tesekkürler.
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Hortbird'deki sifreli zaten, çiksa da ancak öglen bir saat izlersin. Uyduyu badr a çevir, oradaki sifresiz.

(18-08-2009, Saat: 21:10)zeynep_61 yazdı: Hotbirdden çikmiyor ki Kbs kaç kere denedim olmuyor.
[Resim: mfoxbarqz9.jpg]
Çikmiyor.
Çok tesekkürler frekans için.
Ekledim suanda izliyorum. Biggrin
Acaba bu kanalda Dream Team izleyebilir miyim?
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Ya arkadaslar frekans mi degisti? Ben hotbird'den seyrediyordum ama suan seyredemiyorum. Sinyal yok diyor. Yardim eder misiniz?
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
๑.Queen Seon Duk Fan Club.๑
Mesaj: #1Kim Nam Gil Fan Club 2 / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü
Jİ JİN HEE FAN CLUB
SO Jİ SOB FAN CLUB[/font][/u]
ANİME FAN CLUB
Ya arkadaslar aranizda hotbir uyduya uyan Kore kanali bilen var mi? Eger varsa lütfen frekansini yazar misiniz?
Hotbird 13E 'deki kanallar :Arirang Kanali.
Frekans 10815 Mhz,27500 sembol orani.
NTD(Çin )Bazen kore dizilerini yayinliyorlar. Hatta öglen Efsane Prensi yayinliyorlardi.
Frekans 10971,27500 sembol orani.
Bu degerler sehirden sehire biraz degisiyor. Sen otomatik arama yaparsan daha iyi olur.
Evet katiliyorum bu degerler her konumda degisiyor. O yüzden en mantiklisi arama yapilmasi. Onay
Arkadaslar nasil degisir anlamadim ben. Hotbird deki KBD world Yillardir ayni frekansta global cast altyapisi ile yayin yapiyor ve ayni sifreleme sistemini kullaniyor. Eger canal + card paylasimi bulursaniz izlersiniz ama card paylasimli bir cihaz yada tv card li bilgisayar lazim. Uydular arasi frekans degisir ama ayni uydu da degismez.
[Resim: mfoxbarqz9.jpg]
Hotbirt te yazildigi frekanslara girdim ama açilmadi kanal ya hotbirttin baska frekansi var mi bildiginiz kesin kbs yi izlemek istiyorum arabicte falan yok mu mesela frekansi ya da baska bildiginiz hottbirtte?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi