yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.71/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaybettiğimiz Koreli Ünlüler
(07-10-2008, Saat: 12:38)yeong yazdı: Ben çok üzüldüm.Bir insanin kendi canina kiymasi çok günah
masum birini öldürmek sanki bütün insanligi öldürmüs gibi büyük bir sirk
islemis olur.Bu türler nasil yüce allahin huzurunda hesap verecekler .

katiliyorum
bnce korede bu intiharlarin yaygin olmasi islami bilmemelerinden kaynaklaniyor insan her ne kadar kültürüne bagli da olsa.................
ya hepsi çok gençmis çok üzüldüm özellikle Eun-ju Lee'ye =((..ne diim allah rahmete eylesin..

Han Hye Jin(Soseno)Fan Klüp[/size]
yi san fan clup
jumong fan clup
se7en fan clup
yoon eun hye fan clup
Seong Song Yeon(Han Ji Min)Fan Kulübü
Kim Bum Fan Kulüp
I’m sory, I love you fan clup
So ji sub fan clup
Gong Yoo fan clup
Sad Üzüldüm ne kadar dikkatimi çekti intihar edenler ne çok insanlar göründükleri gibi olmuyor allahim güzel kullarindan sevgiyi umudu mutlulugu alma kalplerimizde ümitsizliklere yer verme Smile (amin )
Evet ya, gerçekten de çok gençler. Allah rahmet eylesin. Bi de anlamadigim ülkedeki genç ve bi yerlere gelmis oyuncular neden psikolojik bunalimlar yasiyolar? Enteresan geldi bana.

(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol Behramoğlu)
mutluluk sadece söhretle olmuyomus iste kaniti allah rahmet eylesin hepsineAglama
[Resim: attachment.php?aid=2217]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

Alıntı:Geçtigimiz ay intihariyla dünyayi yasa bogan 26 yasindaki model Jang Ja-yeon, intiharindan bir hafta önce yazdigi 7 sayfalik mektubunda menajerinin kendisini seks kölesi olarak kullandigini, rol kapabilmesi için medya yöneticileri ve CEO’lariyla yatmaya zorladigini anlatiyor. Dün ortaya çikan mektupta Jang, eglence endüstrisini yöneten erkeklere agir suçlamalarda bulunuyor.

Güney Kore’nin en sevilen televizyon dizisi "Boys Over Flowers"in yildizi Jang, mektubunda Güney Kore’deki televizyon ve sinema endüstrisi içindeki seks skandalini açiga çikarinca polis, sektördeki güçlü erkeklerden bazilariyla iliskilerini sorusturmaya basladi. Suçlamalarin merkezindeki menajeri Kim Sung-hoon ise erkek bir modele sarkintilik ettigi haberleri üzerine Japonya’ya kaçti.

Yazik ya ünLü oLmanin bedeLi bu oLmamaLi.Kendini çok kötü hissetmis oLmaLi
Katiliyorum.Ne diyelim Allah rahmet eylesin.Aglaelsalla
[Resim: tumblr_lv4ty2zVUs1qcbmeno9_r1_250.gif]

G Dragon ♥
(02-04-2009, Saat: 23:27)GDragon yazdı: Katiliyorum.Ne diyelim Allah rahmet eylesin.Aglaelsalla

intahar ettigini duymustum ama biraktigi mektupta nedenini açikLadiginda daha cok üzüLdüm.ZavaLLi istismar ediLiyormus .ALLAh rahmet eyLesin
(16-03-2009, Saat: 14:53)angelus2097 yazdı: 장자연 / Jang Ja Yun (Jang Ja Yeon) 6 Mart günü evinde kendini asmis olarak bulundu.Seul Ulusal Üniversite hastanesine kaldirilan ja yeon Boys Over flovers da 3 lü kizlardan biriydi ve uzun süredir psikolojik tedavi görüyormus gazeteciler rol arkadaslarinin gözyaslarina yürek dayanmazdi diye konustular

Haberin kaynagi http://www.todaykorea.co.kr/news/article...dxno=66908

jang ja-yeon seni çooook seviyorum seni asla unutmayacagim aslaa...(allah rahmet eylesin)(günlerdir agliyorum ama eceli gelmisse yapicak bisey yok insallah menejeri midir nedir o bulunurda kiza yaptiklarinin cezasini görür çok sinirlendim ona)Ofkeli
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi