yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.71/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaybettiğimiz Koreli Ünlüler
üzücü SadSadSad
paylasimlariniz için tesekkürler arkadaslar ALLAH rahmet eylesin ne diyelim?sonuçta hepimiz ölecegiz...ama çok gençmis hepsi de...
Ölüm nedirki bir anlik nefestir..bugün ayakta olan yarin toprakta oluyor...ölüm ne genç dinliyor nede yasli biz hergün ölüme büyük adimlarla yaklasiyoruz....
장자연 / Jang Ja Yun (Jang Ja Yeon) 6 Mart günü evinde kendini asmis olarak bulundu.Seul Ulusal Üniversite hastanesine kaldirilan ja yeon Boys Over flovers da 3 lü kizlardan biriydi ve uzun süredir psikolojik tedavi görüyormus gazeteciler rol arkadaslarinin gözyaslarina yürek dayanmazdi diye konustular

Haberin kaynagi http://www.todaykorea.co.kr/news/article...dxno=66908
(16-03-2009, Saat: 14:53)angelus2097 yazdı: 장자연 / Jang Ja Yun (Jang Ja Yeon) 6 Mart günü evinde kendini asmis olarak bulundu.Seul Ulusal Üniversite hastanesine kaldirilan ja yeon Boys Over flovers da 3 lü kizlardan biriydi ve uzun süredir psikolojik tedavi görüyormus gazeteciler rol arkadaslarinin gözyaslarina yürek dayanmazdi diye konustular

Haberin kaynagi http://www.todaykorea.co.kr/news/article...dxno=66908

Daha çok gençmis çok üzüldüm Aglaelsalla
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
çok sasirdim yaa..Aglaelsalla
Allah Rahmett eylesin..üzüldüm yaa..Aglaelsalla
çok üzücu bir haber yazik kadinaaaAglaelsallaAglaelsallaAglaelsalla[/size][/font]
Üzüldüm yaa. Yazik olmus. AglaelsallaAglaelsalla
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
boys over flowers'taki kiza çok üzüldüm ben o 3'lü arasinda en çok onu seviyordum böyle bir sekilde bize veda etmesine çok üzüldüm Kizgin
adım geçen fan klüpler...

Jang Geun Suk Fan Club

hepsine Allah ratmet eylesin ailelerine dayanma gücü versin...gerçekten çok üzücü... ünlülerin yasamlarinin civil civil çok mutlu oldugunu düsünürüz ama aslinda karsilastiklari o kadar çok zorluk ve baski var ki...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi