Yorumları: 36,592
Konuları: 1,439
Teşekkür Puanı:
767
KARA places 1st on Oricon Charts with non-music DVD
KARA Müzikle Ilgili Olmayan DVDsi ile Oricon Listesinde 1. Siraya Yerlesti.
KARA'nin güzelligi ögrettigi DVDsi Japon Oricon listesinde birinci oldu.
KARA'nin 12 Ekimde yayinladigi, "KARA’s All About Beauty" isimli DVD Oricon Günlük Listesinde hemen birinci siraya yerlesti. Basarilari ertesi günde devam etti.
Oricon'da birinci olmalari heyecan verici olmakla birlikte, sarkicilikla pek alakasi olmayan bu DVD kizlarin bu basarisi daha da dikkatleri çekmesini sagliyor. Çogu kez, Koreli sarkicilar, müzik video koleksiyonlari ile Oricon DVD listesine girdi ancak, KARA güzellik klavuzu ile üst sirada yer aldi.
"KARA’s All About Beauty" Kore'de kitap olarak satilirken, Japonya'da kitap ve DVD seklinde satisa sunuldu. DVDde, üyeler, 10-20 yas araligindaki kiz çocuklari için kendi güzellik sirlarini anlatiyorlar.
Tebrikler kizlar!
OneLeN
KARA‘s beauty tutorial DVD has grabbed 1st place on Japan’s Oricon Charts!
On October 12th, KARA released their DVD, ‘KARA’s All About Beauty‘, which immediately placed 1st on the Oricon Daily Charts. Their success also continued onto the next day.
While grabbing 1st place on the Oricon is always exciting, this achievement is even more notable because the DVD was unrelated to the singers’ activities. Oftentimes, Korean singers rank on the Oricon DVD charts with music video collections, but in KARA’s case, they managed to grab top spots with a beauty manual.
‘KARA’s All About Beauty’ sells as a book in Korea, and as a DVD and book in Japan. In it, the members reveal their beauty secrets for girls between the age range of 10 and 20.
Congratulations, ladies!
14.10.2011 - allkpop
Teşekkür Puanı:
767
KARA 7 Ülkede Konser Verecek.
KARA, KARASIA Asya Turu ile Kore, Japonya, Çin, Hong Kong, Tayvan, Tayland ve 7. ülkede konser verecek. (7. ülke yakinda açiklanacak)
![[Resim: 38163929074364763994718.jpg]](http://img827.imageshack.us/img827/3281/38163929074364763994718.jpg)
1. Kore
2. Japonya
3. Çin
4. Hong Kong
5. Tayvan
6. Tayland
7. Çok Yakinda
2013 Dünya turu
ABD, Sydney, Almanya, Brezilya, Paris, Kolombiya ve diger ülkeler.
Özel Konuklar: Rainbow, Lee Hyori ve NS Yoon Ji
Sahne Listesi:
Rock U (Remix)
KARA'nin 1. Sahnesi
Jumping
Lupin
Let It Go
Wanna
KARA'nin 2. Sahnesi
Hoi Hoi - Rainbow Pixie
Mach - Rainbow
Tekli Performanslar:
Hara
Jiyoung
SeungYeon
Nicole
Gyuri
White Winter - SeungYeon, Nicole, & Jiyoung
Run the World - Gyuri & Hara
U-Go Girl - Rainbow & KARA
VCR
Girls Be Ambitious (Remix)
Good day
Honey
Pretty Girl
KARA'nin 3. Sahnesi
Mister
Step
VCR
Ing
Bitis Sahnesi - Tesekkür
Daegi
Encore:
Mister
Aha
Same Heart
Do it Do it
Teşekkür Puanı:
767
(24-01-2012, Saat: 14:16)Min-Hee Chang^^ yazdı: KARA's Seungyeon: "Now that I am 25, I want to fall in love!"
KARA'dan Seungyeon: "Su anda 25 yasindayim, asik olmak istiyorum!"
Seungyeon 24 Ocakta, MBC'nin Yeni Ay Yili için özel olarak yayinladigi "Pit-a-Pat Shake" programinda, en kisa zamanda asik olmak istedigini ortaya çikardi. Gülerek, "Su siralarda bir erkek arkadas bulmam gerektigini düsünüyorum" dedi.
Röportaj esnasinda, sirketine,"Ben su anda 25 yasinda bir kadinim [Bati yasina göre 23]. Beni bir çocukla tanistirin. Böylece flört etmeye baslayabiliriz!" seklindeki cesur mesajini içeren bir video gönderdi.
Sakayla karisik tehditle, "Bana izin vermezseniz isyana baslayacagim. Beni durduramazsiniz." seklinde konustu.
Min-Hee Chang^^
Everyone is looking for love, and it seems like KARA's Han Seungyeon is no exception!
On January 24th, MBC aired their Lunar New Year's special, 'Pit-a-Pat Shake', where Seungyeon revealed her intention to fall in love soon. “I think it is time for me to find a boyfriend,” she laughed.
During her interview, she directed a bold message to her company by sending a video with the following message: 'I am now a 25 -year-old woman [23 in Western age]. Introduce me to a boy so I can start dating! '
She jokingly threatened, 'If you don't let me, I will start rebelling. I dare you to stop me.'
24.01.2012 - allkpop
![[Resim: 20120125seungyeon.jpg]](http://img341.imageshack.us/img341/5497/20120125seungyeon.jpg)
Teşekkür Puanı:
767
KARA releases two MV teasers for their 6th Japanese single
KARA 6. Japonca Teklisinin Iki Tanitim Filmini Yayinladi.
DSP Entertainment KARA'nin Japonya'daki 6. teklisinin (Japonya'da) iki tanitim filmini yayinladi.
"Girl's Power" ve "Speed Up" kliplerinin tanitim videolari yayinlandi. Birinci tanitim filmi çok parlak ve sirinken, ikinci tanitim filmi çok seksi ve karizmatik. Her iki videoda son derece gösterisli ve duyabildigimiz kadariyla hem sarki hemde ses muhtesem!
KARA Japonca albümü ile muhtesem dönecek gibi görünüyor.
OneLeN
DSP Entertainment just released two mv teasers (pv in Japan) of KARA’s upcoming 6th single in Japan.
The two teasers are for "Girl's Power" and ‘"Speed Up". The first teaser is very bright and cute, while the second teaser is very sexy and charismatic. Both music video’s look extremely polished and from what we can hear so far, both songs sound fabulous!
Looks like KARA’s Japanese comeback will be stronger than ever.
28.02.2012 - allkpop
Girl's Power
Speed Up
Teşekkür Puanı:
767
KARA releases album jacket photo for 'PANDORA'
KARA 'PANDORA' Albümünün Kapak Resmini Yayınladı.
KARA nihayet 'PANDORA' isimli albümünün kapak resmini yayınladı.
10 Ağustos'ta kızların resmi sitesindeki 'PANDORA' isimli beşinci mini albümlerinin resmi güncellendi. Kızlar giyindikleri lacivert-beyaz elbiselerin içinde oldukça şık, her zamanki sevimli görünüşlerinden uzak olan takıları ile olgun görüntülerini tamamlıyorlar.
Albümün kapak resminin aksine kızların sahnede karizmatik bir duruş göstereceğinden eminiz bu yüzden hayranlar hala diğer resimlerin tamamlanmasını bekliyor.
İnternet kullanıcıları "KARA'nın sonsuz dönüşümü.", "Şimdi gerçekten olgun görünüyorlar." ve "Kesinlikle onların büyüdüğünü görebiliyorum." gibi yorumlar yaptılar.
KARA şu sıralar son albümünü yayınlamak için, son hazırlıklarını yapıyor. 22 Ağustos'ta Kore'deki resmi promosyonlarına başlayacaklar.
OneLeN
KARA has finally unveiled their official album jacket picture for their comeback album, ‘PANDORA‘!
On August 10th, the girls' official website updated with a group cover for their upcoming fifth mini-album, 'PANDORA'. Dressed in navy and white outfits with an overall classy and luxurious feel, the girls seem to have completely stepped away from their cute charms to add a mature look to their collection of images.
Unlike their album jacket image, however, the girls promise to show a charismatic transformation on the stage, so fans still need to wait for the full picture.
Netizens commented, "KARA’s transformation is endless", "They truly look mature now", and "I can see that they’ve definitely grown".
KARA is currently undergoing the final preparations for their album’s release. They will be kicking off their official Korean promotions with a showcase on August 22nd.
10.08.2012 - Allkpop
Yorumları: 2,639
Konuları: 14
Teşekkür Puanı:
253
Paylaşım için teşekkür ederim.
KLaus !
![[Resim: 4nm6uj8.gif?1]](http://i.imgur.com/4nm6uj8.gif?1)
Yorumları: 5,313
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
339
(28-06-2011, Saat: 16:35)OneLeN yazdı: (28-06-2011, Saat: 16:26)butterfly7 yazdı: KARA’dan Hara & B2ST’den Junhyung’un Iliskileri Dogrulandi!
KARA’dan Hara ve B2ST’den Junhyung’un sevgili olduklari ortaya çikti.
Cube Entertainment 28 Haziran’da bir açiklama yapti, “Ikisinin arasinda normal bir arkadaslik iliskisi vardi. Simdi ise yaklasik bir aydir çikiyorlar. Hara, zor zamanlar geçirirken Jun Hyung onu daima teselli etti. Programlari çok yogun oldugu için birlikte fazla vakit geçiremiyorlar. Simdiye kadar sadece yemek için disari çiktilar ve üç kez bulusabildiler.”
DSP Medya da su açiklamalari yapti, “Onlar birbirlerini karsi iyi hisler içindeler ama hala birbirlerini tanima asamasindalar. Çikmaya baslamalarinin üzerinden sadece bir ay geçti. Onlara biraz daha göz kulak olun lütfen.”
butterfly7
KARA’s Hara & B2ST’s Junhyung confirmed to be in a relationship!
KARA’s Hara and B2ST’s Junhyung have been revealed to be dating.
On June 28th, Cube Entertainment announced, “They had a senior/ junior relationship until they began dating. They’ve been dating for about a month now. When Hara was going through some difficult times, Junhyung consoled her. Because of their busy schedules, they’ve only been able to go out to eat and other dating activities three times so far.”
DSP Media also announced, “They do have good feelings towards one another, but they’re still getting to know each other. It’s only been a month so far. Please watch over them for a bit more.”
( allkpop / 28.06.2011 )
![[Resim: 20110628datejunhyunghar.jpg]](http://img19.imageshack.us/img19/4844/20110628datejunhyunghar.jpg)
Çok yakışıyorlar.  Çok seviyorum bu çifti.
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
Teşekkür Puanı:
767
KARA releases Jiyoung’s MV teaser for "Pandora"
KARA Jiyoung'un "Pandora" Klibi Tanıtım Videosunu Yayınladı.
DSP Entertainment KARA'nın yaklaşan "Pandora" isimli parçasının içinde Jiyoung olan ilk tanıtım videosunu yayınladı ve fanların gönüllerini aldı.
Tanıtım filminde şarkı ile ilgili ip uçları veriliyor. Kısa klibin oldukça çok ses getirip bazı grupları alt edeceğine inanıyoruz. Jiyoung loş bir tünelin ucunda görünüyor, yavaş yavaş yürüyor ve ağır adımlarla yaklaşıyor.
Aşağıdan ilk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
OneLeN
Having just released an Jiyoung's image teaser for KARA‘s upcoming title track "Pandora", DSP Entertainment has treated fans to the first music video teaser, also featuring Jiyoung.
In the teaser, the first hints of the song are heard. The short clip sounds quite haunting, leading us to believe this will be a far departure from the groups more up-beat tunes. Jiyoung can be seen in a dimly lit underground tunnel, walking around slowly, almost wistfully.
Watch the first of MV teaser below.
13.08.2012 - allkpop
Yorumları: 7,262
Konuları: 86
Teşekkür Puanı:
247
JiYoung, çok güzelsin. *-*
Teşekkürler Yasemin abla. ^_^
I’ve set myself to become the King of the Pirates…
and if I die trying…
then at least I tried!
ㅡ Monkey D. Luffy
Teşekkür Puanı:
767
KARA releases Hara’s teasers for "Pandora"
KARA Hara'nın "Pandora" Klibi Tanıtım Videosunu Yayınladı.
Önce maknae Jiyoung'un fotoğraf ve videosu yayınlandı ardından sonraki üye olan Hara'nın fotoğraf ve videosu yayınlandı.
Naver Music Hara'nın merdiven üzerinde verdiği muhteşem ve zarif görünümlü pozlu fotoğrafını ve aynı zamanda şık ve sofistike görünümlü Jiyoung'un fotoğrafını yayınladı.
Hara'nın yeni fotoğraf ile birlikte DSP Media "Pandora" klibinin yeni tanıtım videosunuda yayımladı.
Jiyoung'un yeni fotoğrafı ve Hara'nın tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz!
OneLeN
After releasing the previous photo and video teasers for maknae Jiyoung, a photo of the next member in the teaser line up, Hara, has been revealed!
Naver Music released the beautiful photo of Hara looking regal and elegant while posing on a staircase and also provided a new image of Jiyoung looking chic and sophisticated.
Along with the new photo of Hara, DSP Media has released her video teaser from the upcoming music video for “Pandora“.
Check out the new photo of Jiyoung and the MV teaser for Hara below!
14.08.2012 - allkpop
|