yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kang Min-Hyuk / 강민혁 ( Footballer )

Kang Min-Hyuk / 강민혁 ( Footballer )

[Resim: 2005034.jpg]

Adı: Kang Min-Hyuk
Doğum Yeri: 10 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Güney Kore
Boyu: 1.84 m
Pozisyon: Savunma oyuncusu
Kulüp: Jeju United FC
Sayı: 37

Hakkında:

Kang Min-Hyuk Güney Koreli bir futbol savunucusudur. Halen K-League Jeju United FC için çalışmaktadır. Önceki kulüpleri Seongnam Ilhwa, Gyeongnam FC ve Gwangju Sangmu.

Çeviri: *-*Elif*-*

~~Kaynak: Wikipedia~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

English

Full name: Kang Min-Hyuk
Date of birth: 10 July 1982
Place of birth: South Korea
Height: 1.84 m
Playing position: Defender
Current club: Jeju United FC
Number: 37

About

Kang Min-Hyuk (Korean: 강민혁; born 10 July 1982) is a South Korean football defender. He currently plays for Jeju United FC in the K-League. His previous clubs are Seongnam Ilhwa, Gyeongnam FC and Gwangju Sangmu.

~~Source: Wikipedia~~
Minhyuk futbolcu mu? O.o
Şuan şoktayım. Biggrin
Hadi canım. Biggrin Futbol sevdiğini biliyordum ama profesyonellik? Kaynağa tıklayabilseydik keşke. Gerçek mi yani? Biggrin
hysterical hysterical Bir karışıklık olmasın? Yılların bateristi Min Hyukkie futbolcu ha? Yok artık. Biggrin

-------------------

İngilizce yazıda doğum tarihi 10 Temmuz 1982 yazıyor. Biggrin Karışıklık olmuş anlaşılan. Biggrin Ama Min'e futbolcu olmak yakışırdı. Ona baterist olmak da yakışıyor, ona her sey yakışıyor. Abaza
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

Min yoksa kalan vakitlerinde profesyonel futbolculuk yapıyorsun da haberimiz mi yok. :img-hysterical:
İsim benzerliği var büyük ihtimalle. Biggrin
...................................................
Canım bu fotoğraftaki CN Blue'dan Kang Min Hyuk. Kaynağa baktım bu futbolcunun fotoğrafı yok. Sen galiba nette Kang Min Hyuk diye aradın ve bu fotoğraf çıktı. Bunu silip futbolcununkini koyarsan iyi olur. Onay
Telaşa lüzum yok hata düzeltilmistir.^^

-----------
İtiraf ediyorum gördüğümde büyük bir sok geçirdim. Biggrin
Ama biran düşünmedim değil ''acaba?'' falan diye. Kralgul

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi