yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kang Dong Won Fan Club / Kang Dong Won Sevenler Kulübü
Oppamin evlenecegi haberleri dolasiyor nette. Lütfen biri bana bunun berbat bir saka oldugunu söylesin.
(02-01-2011, Saat: 13:28)mavi_61 yazdı: Oppamin evlenecegi haberleri dolasiyor nette. Lütfen biri bana bunun berbat bir saka oldugunu söylesin.

Hadi ya. Pisman
Umarim dogru degildir.
Askerde degil mi suan?
Nerden çikti ki bu?Dodgy

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Valla bilmiyorum. Bir arkadas link yolladi ama dedigim gibi Ingilizce oldugu için pek bir sey anlamadim. Marry Weeding kelimelerini görünce dayanamadim kapadim zaten. Biggrin
(02-01-2011, Saat: 16:12)mavi_61 yazdı: valla bilmiyorum. Bir arkadas link yolladi ama dedigim gibi ingilizce oldugu için pek bir sey anlamadim. Marry weeding kelimelerini görünce dayanamadim kapadim zaten Biggrin

Canim haberin linkini verirsen benim gibi ingilizce bilenler nedemek istendigini anlayip açiklama yapabilir dogru veya yanlis bilgi diye.Smile

SO Jİ SUB <3

link vermek yasaktir diye eklemedim yoksa tabi ki yardim isterdim. Hem çürüttüm ben iddialari Biggrin yalan haber imis. Gazeteciler neden böyle yahu? Yakistiriyolar ve hemen adlarini çikariyorlar.
Spoiler içinde verebilirsin diye biliyorum.Smile
SO Jİ SUB <3

Sevindim sahsen.Biggrin Ne isi var evlilikle ya.Zuhaha

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
3-4 filmini izlemistim ama pek begenmemistim kendisini; ama bugün Maundy Thursday'i izleyince aglama krizine girdim haliyle. Uzun lafin kisasi ben de geldim. Smile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Sevmek için zorlamasaydin kendini canim. Biggrin
Bende geldim. Gozlukgulmek
yayinlanan nesi varsa yoksa izledim, her izledigimde bir kat daha begendim. Onay
buralari takipteydim üyelik bu geceye nasipmis. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi